A+ A-

Szőke meglepetés

Nem is tudom, hol kezdjem. Volt egy szeretőm. Ahogyan megismertem, az sem hétköznapi, de azt most csak röviden fejteném ki.
Néhány barátom nálam volt, kártyáztunk, ittunk, és valamilyen indíttatásból (vajon milyenből? :) ) úgy döntöttünk, hogy kerítünk magunknak néhány lányt. A barátom telefonálgatott, valami szexlapból nézte ki a számokat, és néhányadik próbálkozására sikerült is találnia két lányt, akik hajlandóak voltak kijönni. Azt nem árulta el nekik, hogy mi négyen vagyunk, így kissé meglepődtek, amikor szembesültek mindannyiunkkal. Szerencsére, az alacsonyabb lány nagyobb hajlandóságot mutatott a maradásra, és hamar megállapodtunk a folytatásban. Fél - fél óra jutott mindegyikünknek, de én mégis sokkal többet kaptam. :)
A lelkesebb lány lett a párom, és egy nagyon kellemes szeretkezést adtunk egymásnak. Mintha egy barátnőmmel lettem volna. Utána elkértem a számát, és másnap fel is hívtam, hogy találkozzunk. Aznap éjjel újra az enyém lett, és megbeszéltük a folytatást. Így egymás szeretői lettünk.
Sokat beszélgettünk, és kiderült, hogy ez a prosti munka csak rövid időre szólt, inkább csak tapasztalatszerzést szolgált, így volt alkalma sok mindent kipróbálni elég rövid idő alatt. Többek között a lányokat. Ráébredt, hogy teljes mértékben biszex a beállítottsága, és nagyon boldog volt, amikor megismerkedett egy lánnyal, akivel gyakran együtt lehetett. Többször is mesélt nekem róla, és egyszer úgy szervezte a dolgokat, hogy életem egyik legkellemesebb meglepetésében részesített. Részesítettek... ;)
Egyik este azt mondta, hogy menjünk autókázni, mert szeretne mutatni nekem valamit. Budára mentünk, fel a hegyre, és az egyik ház előtt közölte, hogy itt lakik Viki, akiről már annyit hallottam. Vikit hamar meg is pillantottam, kijött hozzánk, és bemutatkozott nekem. Kb. 165 cm magas, vékony, jó alakú, szőke lány volt, gyönyörű mellekkel, érzéki arccal. Nem csodáltam, hogy egy másik nő is ennyire vágyott rá. A lányok rám bízták, hogy hova menjünk, így megcéloztuk a Velencei - tavat, gondoltam egy esti fürdőzéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz. Fél óra múlva már lent is voltunk, és szomorúan állapítottuk meg, hogy vihar készülődik, és a pesti langyos éjszakával ellentétben itt hideg van. Viki felajánlotta, hogy menjünk fel hozzá, ott beszélgethetünk tovább. Hazafelé a lányok hátraültek, és miközben én száguldottam Pest felé, ők ölelkezni kezdtek és csókolgatták egymást. Kíváncsi lennék, hogy ilyen helyzetben hányan képesek az útra koncentrálni, és nem csak a visszapillantóra függeszteni éhes tekintetüket. Nekem is nagyon nehezen ment...
Végül sikeresen visszaértünk, majd beugrottam egy közértbe venni valami harapnivalót. Nem mintha ők ketten nem lettek volna elegek, de másfajta éhséget sem árt néha csillapítani. Pár perccel később már a lakásán voltunk, ahol az én drága kis szeretőm megsúgta, hogy Viki hűséges a barátjához, csak lányokkal van rajta kívül, és csak azt szeretné, ha látna minket szeretkezni. Nem volt ellenvetésem, Viki közelsége és a hátsó ülésen előadott kis akció borzasztóan felizgatott, azt sem bántam volna, ha csak a wc - re engednek be, hogy könnyítsek magamon.
De másképp alakult, szerencsémre. :)
Miután ettünk pár falatot, leültünk egy kanapéra, és csókolózni kezdtünk, simogatni egymást, finoman körbejárni a már ismert utakat, amelyeket az ismeretlenség izgató homályába burkolt Viki feltüzelt tekintete. Levetkőztettük egymást, folytattam a kalandozást azon az édes kis testen, amely már annyi örömet szerzett nekem, és épp a csöppnyi tangát húztam volna le, amikor Viki azt kérte, vagyis inkább követelte, hogy menjünk át a hálóba.
Az ágyra fekve folytatni akartam a félbehagyott utat, de Viki megelőzött. Villámgyorsan levetkőzött, és meztelen testével takarta be a másik meztelen testet. Aki látta már, ahogy két kívánatos nő teste egymáshoz simul, az tudja, hogy milyen érzés volt ott "állnom", az ágy szélére kuporodva. A szemeim itták a látványt, és próbáltam minden apró részletet a memóriámba égetni. Volt mit. Viki hanyatt feküdt és átadta magát a kéjeztető nyelvnek és ujjaknak, miközben én közelebb húzódtam hozzájuk, és hasonló gyönyört szereztem kedves szeretőmnek. Simogattam izmos, de vékony combját, fenekét, elmerültem a feszes nagyajkak között, nagyokat nyelve nyaltam az édes kis nedvét. Viki nagyon érzékeny volt, többször is elment, miközben én is kielégítettem a drága finomságom. Neki ezután egy kis pihenőre volt szüksége, vagy egy kemény kefélésre, de most inkább engedtem megpihenni. Viki is oldalra fordult, hogy nézze a történéseket, mert én szerettem volna megízlelni őt is, s ez egyelőre csak úgy volt lehetséges, hogy barátnőm ajkairól nyalogattam le a megmaradt cseppeket. Bódító volt az íze. Az édes nyállal keveredett punci ízénél nem hiszem, hogy lenne finomabb. Hmm. Biztos, hogy nincs. Ezt megsúgtam neki is, Viki pedig kíváncsian kérdezte, hogy miről is beszélünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 08. 24. csütörtök 13:46
Az utolsó mondat nem kellett volna. Én ilyen élmények után biztosan nem nyúltam volna magamhoz. Kiábrándító.
#9 sztbali 2015. 09. 26. szombat 23:43
Jó kis történet.
#8 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 11:07
Nagyon jó
#7 A57L 2014. 01. 20. hétfő 04:56
Nem rossz.
#6 papi 2013. 08. 17. szombat 05:38
Nagyon jóra sikeredett
#5 Dancaa 2002. 12. 27. péntek 11:32
Bárcsak én is ott lhettem volna,jó a történet,nagyon tetszett:)
#4 Graphit 2002. 12. 26. csütörtök 01:09
Ez tutti vooolt!! 10 pontos!
#3 denber 2002. 12. 25. szerda 01:28
masterboy, miaz hogy kicsit tulzó szerinted ide olyan 3 perces történeteket fognak leirni? Kapj a fejedhez öreg vagy menj és dugj, probáld meg extrává tenni a hétköznapi sexed!
#2 masterboy 2002. 12. 23. hétfő 04:10
néha kicsit tulzo, de alapjában véve jo törté-net! nekem bejött.
7 pont
#1 Törté-Net 2002. 12. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?