A+ A-

Renáta tortúrája

Renáta 20 éves, főiskolás lány. Szép, hosszú, barna hajú, arcocskája babaarc, magassága 170 cm körüli, alakja kifogástalan. A csinos lányt nem rég otthagyta barátja, ezért ma kissé szomorkás a hangulata. Este barátnői unszolására elmegy velük szórakozni, bár semmi kedve nincs hozzá. Később azonban feloldódik, és az egész éjszakát átmulatja, sok alkoholt fogyaszt és még többet táncol. Mikor hajnalodni kezd elindul egyedül vissza a kollégiumba. Az alkohol hatására azonban az utcán összeesik...
Renáta lassan nyitja ki szemeit, még kába az elfogyasztott alkohol után. Gyomra enyhén émelyeg. Fekvő helyzetben van, megpróbál felállni, de nem tud. Látása lassan kitisztul. Meztelenül fekszik egy nőgyógyászati vizsgálóasztalhoz hasonló asztalon. Kezei, lábai széttárva kikötözve, szájában pecek. Feje megemelve, közepes nagyságú, formás mellei felett néz át terpesztett lábai között. Egy orvosi szobára emlékeztető helyiségben van. A szobát mesterséges fény világítja meg. Pár szék, egy asztal, szekrények vannak a szobában. Az egyik sarokban mosdó, mellette WC. Vele szemben egy csukott, fehér ajtó van. A jobb felső sarokban egy ipari kamerát pillant meg.
Nem tudja, hogy hol van, ideges és félelmet érez. Arra gondol, hogy valami baleset történhetett vele, és egy kórházba került, de akkor miért van kikötözve és kipeckelve a szája?
Ébredése után nem sokára nyílik a szoba ajtaja. Egy férfi és egy nő lép be. Mindkettőn fekete, testhez simuló ruha, és fekete álarc van. A férfi erős testalkatú, kigyúrt, rövid, fekete hajú. Renáta szerint úgy 40 éves lehet, bár arcát nem látja. A nő rövidre nyírt, szőke frizurát visel. Alakja jó, és 30 éves már elmúlt. A férfi leül az egyik székre, míg a nő a szekrényből eszközökkel megrakott tálcát vesz elő. Egy széket tesz a megkötözött lány lábai elé, és leül rá. Renáta rémült szemekkel figyeli, hogy mi történik, a pecek miatt megszólalni nem tud. A nő észreveszi félelmét, és odaszól neki:
- Még nincs miért aggódnod, most csak előkészítünk a játékra.
A nő egy elektromos nyírót vesz kézbe, és levágja a lány fanszőrzetét. Amikor ezzel készen van, habot tesz a puncira, és simára borotválja. A csupasz puncit ezután kissé csipő folyadékkal kenni be. Megborotválja még a lány hónalját és lábait is, hogy teljesen szőrtelenítse testét, bár a lány pár napja már borotválta őket. Amikor befejezi, fogja a tálcát és elviszi. A férfi közben feláll, fehér köpenyt vesz magára, és gumikesztyut húz. Ő egy kis kerekes asztalkát tol a lány mellé.
- Most kitisztítjuk a popsid kicsinyke lukacskáját - mondja kissé mosolyogva.
Ezek után hozzálát a muveletnek. Síkosító krémmel keni be kesztyus ujjait, majd óvatosan benyúl a lány végbelébe. Renáta ekkor kicsit felnyög. Szépen bekeni a popsi belsejét is krémmel. Egy ujjnyi vastagságú muanyag csövet vesz elő, erre is tesz egy kis krémet, majd betolja a lány fenekébe. Renáta erősen nyög, kényelmetlenül érzi magát. A széket elviszi a férfi és egy nagy tölcsért helyez a lány lábai közé. Az asztalt megemeli a feje felöl, így feneke a tölcsér felé néz. A muanyag cső végére folyadékkal teli ballon kerül, amit a férfi felemel, majd megnyitja a ballon csapját. Renáta érzi, ahogy a langyos folyadék beáramlik testébe, és ahogy egyre fogy a ballon tartalma, úgy nő a feszítő érzés a lány hasában. Amikor már nagyon elviselhetetlen a folyadék nyomása, akkor a férfi kihúzza a csövet a lány fenekéből. A szennyes folyadék nagy nyomással áramlik ki Renáta beleiből a tölcsérbe, megkönnyebülést okozva a lánynak. Ezt a muveletet még párszor elvégzi a férfi rajta, míg megfelelően tisztának találja. Majd egy vékony csövet vesz elő, ezt is bekeni a krémmel. A lány punciját széthúzza, húgycsőnyílását vattával letörli.
- Most egy katétert helyezek fel. Ez után csak ezen keresztül tudsz pisilni, de így, majd meglátod, könnyebb lesz tágulnod.
A csövet elkezdte feltolni a lány húgycsövébe. Renáta égő, szúró fájdalmat érez, ahogy lassan halad a cső, közben sziszegő hangot hallat. Egyszer csak a cső másik végén vizelet kezd el folyni. A férfi megvárja, hogy kiürüljön a lány hólyagja, bár a beöntésnél jóformán a pisi többsége már távozott. Rövidre vágja a katéter végét, és egy csapot szerel rá. Majd a lány derekára, nyakára, csuklóira és bokáira fémkarikákkal ellátott szíjak kerülnek. A két bokabilincset rövid szíjjal kötik össze, majd eloldozzák a lányt az asztalról. Két kezét erősen megfogva a derekához erősített ővhöz erősítik. Felállítják, lábára magassarkú cipő kerül, szemére pedig kötés.
Renáta egyre jobban fél, érzi, hogy nemsokára kellemetlen dolgok érik. Semmi kétsége nem volt afelöl, hogy ő most fogoly, és fogvatartói biztosan szadisták. Matatnak a nyakánál, majd rántást érez, ebből tudja, hogy mennie kell. Lassan vezetik, hisz a lábán lévő béklyó miatt nem tud nagyokat lépni. Egyszer megállnak, a lány beszélgetést, tányérok csörgését hallja. Kezét felemelik és kikötik, majd leveszik a szemkötést. Egy nagyobbacska terem közepén van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2013. 10. 23. szerda 08:08
Egész jó.
#12 genius33 2013. 04. 20. szombat 13:57
Kellemes smile
#11 molnár levente 2007. 08. 1. szerda 12:15
nem rossz
#10 kritikus 2004. 05. 20. csütörtök 00:29
#9 xXx 2003. 01. 24. péntek 20:21
hát nem is tudom mit mondjak...
#8 csi 2002. 12. 29. vasárnap 04:55
szánalmas
#7 Seth 2002. 12. 25. szerda 01:21
Pont a kenyszer a jo benne. ehe ehe:)
#6 Mekk 2002. 12. 15. vasárnap 02:26
PERVERZ!
#5 Hardmaster 2002. 12. 14. szombat 16:43
Az egészben az egyetlen igazán durva dolog a kényszer. Maga a történés eléggé konvencionális BDSM, közönség előtt bemutatva.
#4 Akovike 2002. 12. 12. csütörtök 12:45
Az a durva, hogy más (nem önkéntes) szenvedése némelyekeet felizgat.
A történet amúgy tényszerű leírás. Inkább jegyzőkönyv, mint erotikus novella.
#3 freekz 2002. 12. 11. szerda 23:30
durva!nem szólom le mert ez is egy stílus,és én mindegyiket elolvasom!de akkor is durva!f. ( de cserébe lepontozom )
#2 nagydee 2002. 12. 11. szerda 18:21
Minek kezdted el egyáltalán???
egyébként régi és gyenge történet
#1 Törté-Net 2002. 12. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?