A+ A-

Ivett

Hello, ez egy kitalált sztori, legalábbis a második része (sajnos).
Tehát az egész úgy kezdődött, hogy volt egy sulidiszkó, hogy milyen alkalomból arra már nem emlékszem. Ott ismerkedtem meg Ivettel, nagyon kedves és értelmes csajnak tűnt, ezek melett még nagyon csinos is volt, fekete, selymes haja a dereka közepéig ért, az arca is nagyon megfogó volt. Szerencsére nem volt csont és bőr, mert az olyan típusú csajokat nem is kedvelem, de azt se mondhatta rá senki, hogy fölöslege lett volna. Szép hosszú combjai voltak és formás fenek. A mellei is tökéletesek voltak, se nem volt túl nagy se nem kicsi, olyan kézbeillőek voltak. Tehát a bige tökéletes volt és én azonnal beleestem. Azon az estén sokat táncoltunk, lehet, hogy már akkor kezdeményeznek kellett volna, (de akkor meg nagyon félénk voltam ilyen tekintetben, mert előtte nem volt még barátnőm és még nem is csókolóztam) de sajnos ezt nem tettem meg. A vége a dolognak az lett, hogy elhívtam szórakozni következő hétvégére. A dolgot jól megterveztem haverommal (neki akkor már volt barátnője), elmegyünk pizzázni aztán a város legjobb biliárdszalonjában folytatjuk az estét. Végülis úgy döntöttem nem kettesben megyünk hanem négyesben, mert úgy gondoltam kezdetnek ez is megteszi. Az este nagyon jól kezdődött, de nem történt semmi, azt hiszem megint én voltam kissé töketlen. Ez eléggé elszomorított, de azért próbáltam megbeszélni egy következő randit, mostmár kettesben. De a vége az lett, hogy kosarat kaptam (telefonon keresztül), azt mondta, vagyis kérdezte, hogy tudom - e, hogy köztünk csak barátság lehet, ez kissé meglepett, de hát mit mondtattam volna erre? Nagy nehezen kinyögtem, hogy nagyon tetszik meg minden, de hát nem lett semmi a dologból.
Nemsokára lett Ivettnek egy barátja, nekem meg barátnőm, hál istennek így a smároláson túl voltam, de a komolyabb dolog nem történt.
Aztán én szakítottam Krisztinával (így hívták az akkori csajom), de Ivett még mindig foglalt volt. Az óta, hogy megismertem nem felejtettem el. Nemsokára jött a 18 - dik születésnapom. Ennek alkalmából rendeztem egy fergeteges házibulit, meghívtam minden haverom, szóval volt ott vagy harminc embert. Többek között Ivettet is meghívtam, természetesen a barátjával együtt. Nagy meglepetésemre végülis egyedül jött, mert a barétjának más dolga volt (gondoltam magamban milyen marha az, aki egy ilyen csodálatos lányt elenged egyedül bulizni?). Ennek nagyon örültem, mert így felcsillan egy kis esély.
Természetesen zenés buli volt, bömbölt a zene meg minden. A DJ egyik legjobb haverom volt, úgyhogy amint Ivett bejött a szobába ahol táncoltunk szóltam neki, hogy tegyen fel egy lassút. Ekkor már volt önbizalmam is meg minden (igaz az önbizalmamat kicsit fel is tunningoltam egy kis vodkával) tehát elég laza voltam. A lassúzás mindig is jól ment, nagyon jó volt vele összebújni, csak annyi volt a gond, hogy a összebújást a farkam is honorálta egy alapos merevedéssel. Kissé kínosnak éreztem a dolgot (pedig ez szerintem tök természetes) ezért igyekeztem úgy lépegetni, hogy lehetőleg minél kevésbé érezze a dolgot. Lehet, hogy egyes csajok szeretik ha fel vannak izgulva rájuk, na de ugye ezt sose lehet tudni. Aztán meg táncoltunk egy kicsit, majd kimentünk a teraszra dumálni. Kint leültünk, átöleltem, ő hozzámbújt, már ezzel is boldoggá tett. Ezt jelzésnek vettem és megcsókoltam, ő visszacsókolt. A mennyben éreztem magam, pedig ami még ez után következett az sem volt semmi. Smároltunk egy ideig aztán megint táncolni mentünk. Nagyon boldog voltam. A sikerre való tekintettel a haverokkal bedobtunk még pár vodkát, ekkor már tök laza voltam.
A többiek nagyba bugiztak én Ivettel voltam elfoglalva, már a közelségétől és attól, hogy smároltunk állt a farkam. Ekkor Ivett olyat kérdezett amint nem is mertem remélni és még nem ittam ahhoz eleget, hogy meg merjem kérdezni. Azt kérdezte nem megyünk - e fel a szobámba, mert ott "kényelmesebb". Hát elég nagy marha lettem volna ha erre nemmel felelek, vagy legalábbis buzinak kéne lennem, de mivel egyik se vagyok elindultunk a szobámba. Becsuktam az ajtót ledőltünk az ágyra és elkezdtünk vadul csókolózni és simogattuk egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2013. 07. 28. vasárnap 07:33
Lessz ez még jobb is.
#13 ffb 2002. 12. 14. szombat 18:01
standard...
#12 KO 2002. 12. 12. csütörtök 18:21
Koszonom a biztatast:)
#11 láma 2002. 12. 12. csütörtök 15:42
Nálam tényleg több mint 2 perc telt el, de a lány nem ment sehova :)
#10 masterboy 2002. 12. 12. csütörtök 00:55
ha iro nem is, casanova még lehetsz!!
hajrá!! :))
#9 freekz 2002. 12. 11. szerda 23:38
azé ne keseredj el!biztos lesz ez még jobb is!ivettet felejts el és dugj meg annyi nőt amennyit csak tudsz!f.
#8 Gabo 2002. 12. 11. szerda 23:30
Komolyan van olyan ember, akinek az első szeretkezés első magömléséig több, mint két perc telt el és előbb a lány ment el?
#7 ko 2002. 12. 11. szerda 22:53
Hello!
Hat lehet, hogy kisse fantaziatlan, bocs:)
Meg sosem irtam ilyesmi es ugy latom nem is fogok:)
Mondjuk fejben jobb, mert van kep is.
#6 LinkViki 2002. 12. 11. szerda 21:30
jah
#5 nagydee 2002. 12. 11. szerda 18:25
a tapasztalatlanság az egy dolog, a fantáziátlanság egy másik...
#4 lacifiu 2002. 12. 11. szerda 16:32
ismerős az érzés, nem rossz a story de nem kellett volna ez a sok magyarázkodás...
#3 alkalmi munkás 2002. 12. 11. szerda 15:01
null
#2 97 2002. 12. 11. szerda 03:15
de az lett
#1 Törté-Net 2002. 12. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?