A+ A-

Alkalmi élvezet

Eredeti: Szivacs lapja
Sehol senki körülöttem, csak a felszolgáló hölgy manikűrözgeti magát a pult mögött. Hétfőn, kora délután ki is járna erre, késő őszi napon? Messziről hallom, jön valami vonat, hmm, ez még nem lehet az enyém, de azért kihörpintem a narancslé utolsó cseppjeit, hátha mégis. Persze hogy nem! Ez onnan jött, ahová én megyek.
Tovább gyönyörködnék az őszi színekben, de cipőkopogást hallok. Nem nézek fel, nem kell. Érzem, hogy felém tart, érzem, hogy csakis férfi lehet, mert túl határozottak léptei. Csak a szemem sarkából figyelem, tudván, hogy a napernyő árnyéka, most bújtató barátom. Ahhh, csak egy dzsigoló állapítom meg magamban. Nem érdekelnek, rászállhat a szöszire a pult mögött, én már itt sem leszek 10 perc múlva. Pedig most éppen kapható lennék egy kis szerelemre. Léptei üteme is arra utal, majd elsétál mellettem, de egy homályos hang megelőzi az utolsó koppanást.
- Leülhetek?
Kérdi a hang. De milyen hang? Az a hang! Bársonyos, rekedtes, homályos. Miért pont ide, gondolom, ráncolom szemöldököm, és még a szemedbe is nézek, mielőtt visszakérdezem, "miért pont ide"?
Nem így történt. A szemeit kerestem, de nem találtam. A roppant mély gödrökből csak az ici - pici rés utalt arra, hogy ember néz rám, valami fekete csillogás, hogy szemei is léteznek. Nagy orrú, álla megnyúlva, a bajusz szinte groteszkül pödörve a mosolygós ajkak felett. Hang nem jött ki a torkomon. A kisasszonynak még egyet, és nekem is ugyanazt, ha lennél oly kedves? Susogta a szöszinek. Ugye nem sietsz! Fordult hozzám. Egy óra múlva jön a következő vonat és én is, azzal mennék vissza Pestre. Csak jöttem leellenőrizni a bungalót. Addig sétálhatnánk egyet, somolygott a bajusza alatt. Rendben, mosolyogtam vissza. És rögtön el is csodálkoztam saját válaszomon. Felnevetett azon az erőtlen hangon és én is kacagtam egyet, inkább csak, mert furcsa figurának tartottam. De valahogy már meg is bocsátottam a külsőségeket, mert sokkal több áradt belőle. A pénzt már nyújtotta is, ahogy a narancslé az asztalhoz ért, jelezve, gyorsabban, a hangosbemondó elnyomta szavait, de a keze beszélt most.
Már a síneket elhagytuk, beszélgettünk, nevettünk, s néha a szeme fehérje is ki - kivillant abból a fekete csillogásból. Lassan lépdeltünk egymás mellett, a levelek vékony takaróján utat vágva s egy kis csend támadt. Hogy megtörjem, "Szép az ősz, mondottam, én szeretem... Nekem Te szebb vagy, jött a válasz azonnal. A tavaszt idézed, még illatoddal is. Egész közel hajolt a fülemhez, és mélyet szippantott a hajamból. Túl jó volt az érzés, átadtam magam a hullámoknak, s egyszerre karoltuk át egymást. Az első csók a nyakamra hullott, hosszan szenvedélyesen, a fejemet felemeltem, hogy érezze, mind az övé lehet. Karjaink lassan mozdultak, száj a szájhoz forrott. Óvatosan engedett ki ebből a lebegő állapotból, s szemem kinyitva csak a mosolyát láttam, a dús bajusz alatt, ahogy a következő csók közeledett homlokomra. Éreztem innen nincs visszaút, sőt reméltem is. Akartam hogy újra csókoljon.
Mikor érünk oda? Kérdeztem a séta közben, s amint hosszú ujjai egyre inkább belemélyültek a derekamba, válaszolta, most. Nevettünk. A szívem kalapált, ahogy az ajtó csukódott, és életemben először úgy döntöttem, nő létemre, most én kezdeményezek, még nem késő, miért ne!
Mutatóujjam bedugtam farzsebébe, és magamhoz húztam Ot, a hegyesorrú csizma sarkán megpördítve. Nagyon kívántam, hogy érintsen, öleljen, csókolja nyakam, szám, ahol csak akar, vigyen az ágy felé. Egy kisebb örökkévalóság, csókok simítások, tapogatás után, el is tántorogtunk a hálószobáig, s a vágytól égve, vetkőztettük egymást. Ugrottam volna az ágyra, de visszahúzott és nevetett. Azt nem tenném, mert összedől. Megráztam a fakeretet, nyikorogva imbolygott. Csak szemöldökömet húztam fel csalódottságomban. Egy lepedőt húzott elő a szekrényből, majd a dunyha az ágyról, és egy újabb lepedő követte, mind a padlószőnyegre. Már egymás mellett feküdtünk, simogatott és én is őt. Éppen a fülével voltam elfoglalva, mutatóujjamat vezettem a hajlatokon, mikor bátorság öntött el, s mondtam, furcsa hangod van. Hát igen, felelte, az istenek néha fukarkodnak, néha bőkezűbbek. Nem panaszkodom, mosolyogta. Eltelt egy pillanat, mire leesett a tantusz, nevettünk. Erre gondolsz itt a nadrágban? Simogattam meg, majd kissé kitapogatva mekkora is? A huuhh zsuzsogas, ami szakadt fel mellkasából állított meg. Hanyatt nyomva félig ráfeküdve tudattam, mondanivalóm van.
Még nem sok férfival volt dolgom az életben, Te leszel a harmadik, HA! Lehet, hogy Ofensége túlméretes? Nem kell aggódni, majd addig kopogtatok, míg be nem engedsz, és kuncogtunk. Fél óra, vagy több is eltelt, enyelegtünk, csókok simogatások, a bugyimon keresztül is majdnem eljutott a csiklómig, élveztem és elélveztem, többször is. De nem húzta le rólam a rózsaszín selymet, csak kikerülve, ujja újra masszírozta, nyomkodta, kergette apró kéjpeckemet, sokkal jobb volt, mint amikor magamnak tesz Játszott! Mikor érezte lihegésemből, izmaim merevedéséből,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 22. szerda 04:57
Elmegy.
#4 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:26
Ez miez?
#3 LinkViki 2002. 12. 8. vasárnap 11:13
jó béna már ne azért
#2 LinkViki 2002. 12. 8. vasárnap 11:12
eéág trrruttty
#1 Törté-Net 2002. 12. 7. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?