A+ A-

Három grácia

Nagyon forró, párás meleg volt, Angi arra gondolt, hogy a többi utas a buszon is érzi ölének csábító illatát. Angi öle olyan nedves volt, hogy szinte már csepeget. Bizonyára, ha viselt volna bugyit akkor senki nem érezte volna meg vágyai illatát, de ő sohasem viselt bugyit, mivel szépen szólva exibicionista volt.
Ebben a pillanatban felnézett, és egy középkorú férfit látott magával szemben aki bámulta őt. Angi miközben hegyes kis nyelvével megsimogatta a szája szélét lábat anyyira széttárta, hogy a szemben ülő férfi egészen tisztán látta nedves bozontos ölét. A férfi lassan emelte szemeit Angi arcára és meglepődött, hogy az milyen elégedetten néz rá. Angi lassan összezárta combjait és az előadásnak vége lett. A férfi is megnedvesítette az ajkait és olyan könyörgően nézett a lányra, hogy az ismét széttárta combjait, annyira, hogy a férfi tökéletesen lássa a nedves alsó tájképet. A férfi nem tudott betelni a látvánnyal bámulta a duzzadó ajkak közül ágaskodó csiklót.
Angi készülödött leszállni, lassan emelkedett fel az ülésről és izmait megfeszítve ajkait széttárta, hogy a szétnyíló ajkak között a férfi lássa a megnyíló rózsaszínű kaput.
Leszált a buszról, de még oda köszönt a férfinak:
- Szép napot kívánok...
Gyalog tette meg az utat az irodáig. Amint haladt érezte, hogy ajkai minden lépésnél csúszkálnak egymáson. Ha nagyon odafigyelt volna az érzéseire könnyen elélvezhetett volna, de még nem akart, várt a megfelelő pillanatra.
Angi egyenesen a mellékhelységbe ment, és kéjesen letörölte külső ajkairól a harmatot. Beleborzongott amint a zsebkedő finom papírjával megérintette az ágaskodó csiklója hegyét, annyira jól esett, hogy ismét elöntötte az öléből feltörő forrás az egész ágyékát.
A mellékhelység ajtója hirtelen kinyílt és Angi hallotta amint valaki bejött, hangot hallott amint szólítja.
- Angi Te vagy itt?
- Igen én - válaszolta amint ráismert barátnője Mari hangjára - Gyere ide - folytatta.
- Mi a fenét csinálsz Te itt ? - szidta mosolyogva barátnőjét Mari amint meglátta Angi duzzad szemérmét és megcsillantak rajta az előző történések maradványai.
- Egy kicsit rendbeszedem magam - mosolygot miközben elővette a rúzsát és határozottan kifestette az alsó ajkait.
Mari nevetve közelebb lépett és felemelte ruhája szegélyét megmutatva Anginak gyönyörű meztelen szemérmét. A két lány ámultan nézte egymást és szinte egyszerre nyújtották kezüket egymás öle felé, elmerítve ujjaikat egymás duzzadó kelyhében. Mindketten teljesen átnedvessedtek, ujjaik könnyedén siklottak ki be a jól ismert helyeken egészen az erőteljes orgazmusig.
Hosszan csókolták egymás száját miközben ujjaik a társuk csiklójával játszottak. Megbizonyosodva, hogy senki nem látta őket remegő lábakkal tértek vissza az irodájukba.
Elhatározták, hogy az ebédidőt a szabadban töltik, mivel nagyon forró nyári nap volt. Angi aki félénk szemérmes kinézetű volt, addig barátnője Mari pont az ellentéte kihívó akár a szakadt rosszhírű nők.
Amíg üldögéltek egy nem túl magas kőkerítésen Angi szándékosan mutogatta magát az arra járóknak. Amint elfogyasztották a szendvicset Mari megszólalt:
- A következő embernek, legyen az férfi vagy nő teljes panorámát fogok mutatni.
Angi szeretett volna mondani valamit, de Mari rászólt:
- Maradj, csendben itt jön a szerencsés...
Angi, oldalt pillantott és egy negyvenes éveiben járó nőt pillantott meg aki közeledett feléjük. Mari megfogta a szoknyája szélét és teljesen felemelte finom rajzolatú szemérmével szinte megcélozva a közeledőt.
Mari most a szemébe nézett az odaérkező nőnek és lábait széttárva mondta:
- Gyönyörű napunk van.
Arra számítottak, hogy a nő úgy tesz mintha nem történt volna semmi és tovább megy. De legnagyobb meglepetésükre a nő megállt és így szólt.
- Valóban és a kilátás is pompás innen.
Mari combjait összezárta és szétnyitotta, így adva tökéletes rálátást a duzzadó szemérmére. A nő Margitként mutatkozott be le nem véve szemét Mari tüzes öléről és beszélgetni kezdtek. Margit kérte, hogy Angi ágyékát is megtekinthesse. Közben egészen személyes kérdéseket tett fel nekik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 03. 26. vasárnap 05:35
Sok munka van még rajta.
#9 vakon53 2015. 12. 21. hétfő 19:02
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy ez az írásod 9 pontotér.
#8 zsuzsika 2015. 02. 2. hétfő 09:33
Nagyon gyenge.
#7 listike 2014. 11. 25. kedd 12:54
Nem tetszett.
#6 incifinci 2002. 12. 6. péntek 10:34
Nem tudom miért nem indítotok egy paródia rovatot. Ennek inkább ott lenne a helye.
#5 Giant 2002. 12. 6. péntek 02:48
Kicsit lapos a sztori de nevek bejonnek:)
#4 Giant 2002. 12. 6. péntek 02:45
Hat nem is tudom, a nevekkel van egy kis ellennvetesem
#3 wero 2002. 12. 5. csütörtök 06:53
Ez egy forditasnak tunik nekem nagyon. En ezt mar olvastam eredetiben, asszem angolul. Sokkal jobbra emlekszem... Mindenesetre gyakoroljon tobbet a fordito.
#2 Thael 2002. 12. 5. csütörtök 01:04
Humm.. valahonnan ismeros a tortenet, de az jobban volt megfogalmazva, mig ez kicsit darabos, igy elso olvasatra, raadasul rovid. Sokkal tobbet ki lehetett volna hozni belole. Kar erte :(
#1 Törté-Net 2002. 12. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?