A+ A-

Csillával először kettesben

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Már éppen indulni készültünk. Hosszú út állt még előttünk. S pénzünk is fogytán. De ez a kóla jól esett. Csak rohadt meleg volt ebben a motelben, semmi légkondi. Vártuk a fizetőpincért. A teremben kevesen voltak. Nyilván mindenki a strandon sütteti a hasát.
Újabb vendégek érkeztek, éppen a szemközti asztalhoz ültek le. Egy idősebb pasi jött két fiatal lánnyal. Egyik szőke, másik barna. Hosszú egyenes hajukat lezseren dobálták a válluk felett. Azért megakadt rajta a szemünk. Csinosak voltak. A szőke bombázó egy vékony virágmintás nyári ruhában, a barna egy rövid farmer szoknyában és egy fehér topban. Siettünk. Már nem volt időnk szemezgetni velük. Holnap mindenképpen át kell érni a határon. Bezzeg a tegnap esti dizsiben nem sikerült senkit felcsípnünk. Pedig jó lett volna egy utolsó este abban a pompás szállodában egy finom bőrű, hamvas kis leánykával... Csak ki kellett volna nyújtanom a kezem, hogy megérinthessem, megfognom a karját, átölelnem a derekát az ágyban és... reggel pedig gyengéd búcsúcsókkal elválhattunk volna örökre.
Jól nézett ki a BMW - nk! Csupa por lepte, ott hagytuk az árnyékban, a fák alatt. A madarak meg előszeretettel potyogtattak rá. Zoli káromkodott egyet, de vigasztaltam, még van annyi pénzünk, hogy egy autómosónál megálljunk.
Frissek és üdék lettünk mindannyian. Bömbölt a magnó, nem hallottuk egymás szavát sem. De nem is akartunk már beszélgetni. Hosszú volt ez az egy hét. Mindennap együtt keltünk, jártuk a várost, a múzeumokat, az éttermeket.
- Állj meg! Nézd kik vannak ott az út mellett? A két csaj a motelból. De hol a pasi?
A két bombázó leány ott bandukolt az út mellett. Hátizsákjukat mélán vonszolták a melegben.
Visszatolattunk.
- Mi történt lányok? Segíthetünk nektek?
- Oh, hát mi csak stoppolni szerettünk volna... de épp, hogy csak kiszálltunk a másik kocsiból. De ti? Ez egy német rendszámú autó? Ha beszéltek magyarul, megyünk veletek.
Bólintottam és azonnal kiszálltam. A hátsó ülésről az ablakba dobáltam néhány sörös dobozt, aztán beültettem a lányokat. Kicsit megszeppentnek tűntek. A szőke, rögtön megismert bennünket: - Ugye veletek már találkoztunk a motelban?
Édesek voltak, ahogy csacsogtak és mesélték a hétvégéjüket a városban. Rokonoknál szálltak meg a discó után, most hazafelé utaztak. Oh, istenem, ha ezeket a lányokat az este már megtaláljuk, micsoda éjszakánk lehetett volna...
Szívesen maradtam volna még velük, egy utó - utolsó estére... Zoli szótlanul vezetett. Gondolom, neki is ugyanez járt a fejében. A szőke leány kedvesen meghívott a szüleihez, ha már hazavittük őket, menjünk be egy italra. Csillának úgyis tovább kell utaznia. Majd ott elbúcsúzunk egymástól. Hihetetlen kedves anyukája volt Editnek. Már majdnem ott maradtunk egész délután. Meghívott bennünket ebédre is (mondanom se kell ugyebár, hogy elfogadtuk...), s nekem egyre csak az járt a fejemben, hogy csak még egy éjszakát maradhassunk velünk. Megmaradt az ebédpénzük, meghívhatjuk még egy buliba őket... De Edit nem akarta. Neki holnap vizsgája lesz és már így is lelkiismeret furdalása van, hogy az este elment Csillával a discóba. De Csilla, nem mondott nemet. Sőt, azonnal menni akart tovább... akárhova. Csak el innen, csak el bárhova. Zolin múlott minden... ha ő beleegyezne akár meg is osztoznék a lányon. S már egyre jobban kívántam Csillát. A kocsiban is... láttam, ahogy pajkosan rám nevet, de hát olyan cinkosan vigyorogtak mindketten. Ki gondolta volna, hogy van még kedve hozzánk. Hiszen mondtuk, hogy mi is sietünk, hazafelé tartunk és holnapra Zolinak Németországba kell érnie.
Közben tervezgettük, mit csináljunk. Ravaszdi volt a lány, mert minden jó volt neki, ha egész éjjel a kocsiban maradunk, ha egész éjjel egy dizsiben leszünk... Végül megegyeztünk. Éjjel a kocsiban alszunk, és reggel kimegyünk a strandra. Ezt tűnt a legolcsóbb megoldásnak.
Csillát is hazavittük. Ő nem hívott be. Nem voltak otthon a szülei és csak átöltözni szeretett volna, meg a bikinijét hozta magával.
Káprázatos volt, amikor visszajött. A top helyett egy fehér pólót húzott magára és egy sárga mini szoknyában tért vissza. Melltartót nem viselt, ezt rögtön kiszúrtam Mellbimbóit láttam hegyesedni... szememmel már le is vetkőztettem egészen, és kezeimmel simogattam mindenütt...
Beült a kocsiba. A hátsó ülésre ült, én melléje. Belenéztem a szemébe, hagyta és állta is a kis hamis. Lényegtelen dolgokról beszéltünk, hogy ki hány éves, hol lakunk, meg hova járunk egyetemre.
Nem érdekelt semmi más, csak ő. Míg Csilla átöltözött, Zolival megegyeztünk, hogy enyém a csaj. Ő úgyis kint marad a németeknél, én meg hazajövök, és talán még folytathatjuk is tovább. Ha ennyire tetszik.
Annyira tetszett. Megfogtam a combját és hagyta. Huncutul mosolygott közben. Ráhajtottam fejemet a vállára, hagyta. Valami kedves zene szólt NEKI, de én nem tudom miről beszélt, valami olyasmit mondott, hogy ez őt mindig megsiratja és értem - e az angol szöveget. Nem figyeltem mit mond.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 07:12
Hangulatos, jó történet.
#10 vakon53 2016. 01. 24. vasárnap 09:02
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.

10 Pont!
#9 papi 2015. 07. 12. vasárnap 08:50
Nem nagy durranás
#8 listike 2014. 09. 25. csütörtök 13:45
Nagyon kevés.
#7 locco 2003. 01. 13. hétfő 12:01
Na ez gyenge 2
#6 cacacu 2002. 12. 4. szerda 20:47
nem rossz, esetleg egy kicsit hosszabb is lehetett volna
#5 Instant Karma 2002. 12. 4. szerda 16:52
szerintam jó és ügyesen is van megírva...

gratulálás
#4 űű 2002. 12. 4. szerda 15:06


űű
#3 Rocko 2002. 12. 3. kedd 23:56
"eh
ma, 04:40 lol.. mainstream"
lol, az. de inkábba te irásod. milyen legyen egy ilyen történet? underground? vagy miből állna egy nem mainstream történet? állatok vagy robotok?
#2 eh 2002. 12. 3. kedd 04:40
lol.. mainstream
#1 Törté-Net 2002. 12. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?