A+ A-

K. története

A munkahelyemen történt. Abban az időben már mérnökként dolgoztam, egy nagy állami cégnél. Gyakran fordult elő, hogy hétvégeken, illetve éjszaka kellett ügyeletet adnom.
Ilyenkor dél körül mentem be, és egészen éjfélig bent kellett ülnöm. Szerencsére sok feladat nem akadt, így elütöttem az időmet olvasással, illetve rádióhallgatással. Hétköznap még találkoztam a normális időben dolgozókkal, akik 5 óra körül mentek haza. Közöttük volt a főnök titkárnője K. Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, hogy a főnök nem hajtott rá, de így volt. Persze ezen kívül minden hímnemű, melegvérű lény igen. Én is, bár nem nagyon hittem, hogy sikerem lesz. K. alacsony, szőke, nem kövér, de nem is kisportolt nő volt. Igazából nem az a fajta, aki után loholsz az utcán, de ha öt percet beszéltél vele, nem tudtad kivonni magad a bűvköréből. Áradt belőle a szex.
Imádta, és nem is nagyon csinált belőle titkot. Egyszer megmutatta a nyaralásról készült fényképeket, amik az akkor még létező Jugoszláviában egy nudista kempingben készültek. Nem sok olyan kép volt, ahol legálabb egy törölköző lett volna rajta. Sőt! Igaz, hogy elpirult, de - valószínűleg véletlenül(?!) - köztük maradt egy kép, amin az éppen akkori barátjának a farkát nyalogatja nem kis élvezettel, miközben ő a barátnője fején ült, akit viszont a saját barátja kefélt dühödten. Nem mondom, hogy nem akadt el a szavam, de amikor megtaláltam akkor is csak dadogni tudtam.
Ő rámmosolygott, majd kacéran, végig simított az akkor már nagyon is szűk farmeromon.
- Mondd! Itt is találnék akkorát?
- Iiigen.. nem, vagyis...
- Mi lenne, ha most ellenőriznénk?
Ezzel behúzott az irodába, majd becsukta a két párnázott ajtót. Elém térdelt, lehúzta a cipzáromat, majd benyúlva a nadrágomba előcsomagolta a farkamat. Nincs nagy farkam, amolyan átlagos. (No nem olyan, hogy a hölgyek azt mondják:
Ez az egy fasz van a szobában, ezzel kell kezdeni valamit!)
Olyan 17 - 18 cm hosszú és 4 - 5 cm vastag. Szóval ott térdelt, és nem csinált semmit! Farkasszemet nézett a farkammal. Mikor nagyon kezdtem nem érteni a dolgot, és már éppenhogy lankadni nem kezdtem, kitátotta a száját, és lassan a tövéig becsúsztatta. Hogy azután mit művelt! Életem legjobb szopása volt. Hol szívta, hol lágyan nyalogatta. Nem volt olyan négyzetmilliméter, amit kihagyott volna. Mikor a nyálától síkossá vált, kigombolta a nadrágom, és a bokámig letolta. A sikos faszomon lágyan járt fel alá a keze, közben a nyelve a golyóimmal játszott. Egyenként bekapta őket, a nyelvével emelgette. Azt hittem megőrülök. Remegett a kezem, lábam, kiszáradt a torkom. Ilyet csak az első néhány szeretkezéskor éreztem. Egyszer csak az asztalhoz húzott, és ráfektetett. Ahogy előredőltem, a lábaim között hátrafeszítette a farkamat, és úgy nyalogatta. A nyelve hirtelen a fenekemhez tévedt. Tiltakozni akartam, de megszorította a golyóimat, hogy elakadt a lélegzetem. Mikor kellőképpen összenyálazta a fenekemet, az ujját, egy határozott mozdulattal feltolta, és a prosztatámat kezdte el masszírozni. Egyszerűen csak nyöszörögni tudtam a kéjtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 19. szerda 07:57
Gyenge-
#7 A57L 2014. 08. 20. szerda 18:07
Gyenge írás lett.
#6 netshark 2002. 12. 5. csütörtök 01:34
1. "Kicsi, és lógós mellei voltak"
2. "Ha magára ismer jelentkezzen. Hiányzik."

Nyilván jelentkezni fog. :)
#5 szexy cica 2002. 12. 3. kedd 13:40
elég jo,T.-nek igaza van.mondjuk max.7 pont.
#4 T. 2002. 12. 3. kedd 11:17
Szerintem elég jó! Nem kell folyton művészi történeteket írni. Ez beindíthatja a fantáziát!
#3 eh 2002. 12. 3. kedd 04:45
horrible
#2 Gabxxx 2002. 12. 3. kedd 01:36
pocsék
#1 Törté-Net 2002. 12. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?