A+ A-

Csaba és Beri Cica

Pár éve ismertem meg Berit. Az öcsém mutatta be egy házibulin. Akkor volt 18 éves. Nagyon kedves és aranyos lány volt, de semmi extra. Néha találkoztunk a városban, de talán a köszönésen kívül semmit nem beszéltünk.
Az eltelt 6 év azonban gyönyörű nőt érlelt belőle. Nemrégiben a helyi újság szerkesztőségében futottunk össze, ahol mindketten hirdetést adtunk fel. Ő latin oktatást vállana én pedig bármit, csak pénz legyen belőle. Amikor megláttam, alig ismertem meg. Csak az arca és a hangja volt amiről egyből kapcsoltam. Nem írom le a külsejét, nyugodtan képzeljen el mindenki egy bomba csajt.
Megörültünk, puszi, puszi és persze hamar felidéztük azt a régi bulit. Igaz, hogy mindkettőnk szerint dög unalmas volt, mindenki beivott éjfélre, de a lényeg, hogy volt közös téma. Gyorsan meghívtam egy cukrászdába, mert rémlett, hogy szereti a fagyit. Meg azért is, nehogy eltünjön mgint 5 - 6 évre. Kikérdezett mi van velem, bár elég tájékozottnak tünt, mint kiderült a bátyjától sokszor kérdezett felőlem. Mondtam neki, miért nem találkoztunk. Már akámi is lehetett volna belőlünk. Persze jót nevetett, meg hogy én rá se néztem akkoriban egy olyan kislányra mint amilyen ő volt. Aztán én is faggattam. Végzett az Eltén latin - angol szakon. Tanított egy évet, de abból nem lehet megélni. Jelenleg a levéltárban dolgozik fél állásban latint fordít, félállásban pedig szabadúszó. Naná, hogy rákérdeztem mi az, hogy szabadúszó.
Először nem akarta elárulni, de végül pironkodva bevallotta, hogy az egyik Night Club - ban táncol hetente 3 éjjel. Szabadkozott, hogy ne képzeljem, hogy kurva lett, meg ő nem, meg minden. Persze mondtam hogy dehogy hiszem, de belül azért megfordult a gondolat. Aztán lassan elváltunk és vagy két hétig nem is hallottam felőle megint. Akkor csöngött a telefon és szombat estére meghívott egy nagy bulira. Éjfélre kellett érte mennem a klubba, addigra ő végzett a számaival. Persze 11 - kor már ott voltam és végignéztem, ahogy 50 nyálcsorgató osztrák és jugó elött meztelenkedik. Először nagyon fel voltam háborodva, de aztán engem is magával ragadott a tánca, a teste. Azt hiszem abban a percben megesküdtem volna, hogy szebb nőt még nem láttam.
Tisztában voltam azzal, hogy nem múlhat el úgy a buli, hogy nem érek hozzá a melleihez. De ez késobb történt:) Végre végzett, még gyorsan lezuhanyzott, rendbe tette magát és még a sminket is lemosta. (hál ég) Beugrottunk kocsiba és irány a szigetköz, ahol egy barátnőjéék nyaralójában volt a buli. Hamar kiértünk és hamar rá is jöttünk, hogy alkoholilag nagyon le vagyunk maradva. Még megnéztük hol fogunk aludni, aztán nekiáltunk bulizni, ahogy kell. Baccardi hegyek gurultak le mindenki torkán, itt - ott már eléggé forrott az erotika is. Jópár ismerős volt a bulin én is elég jó hangulatba kerültem. Berit elragadták tőlem pillanatokon belül és egy óra múlva azon törtem a fejem, el kéne lépni, meg minek is jöttem ki. Rámtört az alkoholos önsajnálat, hogy nem kellek senkinek..brr.
Kiültem a vízpartra és..azt hiszem egy fél órára el is aludtam, mert amikor tisztult újra a kép, már elég csend volt. Mellettem pedig ott volt Beri és hason aludt. Nagy nehezen becipeltem a házba és lefektettem. Erősen gondolkoztam, hogy levetkőztessem - e, de csak a felső ruhákat cibáltam le róla. A szomszéd szobából eközben komoly szeretkezés folyhatott, mert még a fal is remegett a hangoktól. Én valahogy megszomjaztam és eszembe jutott, eldugtam az erkélyen két doboz sört végszükség esetére. Kimentem, és megszisszentettem az egyiket. Közös erkély volt a szomszéd szobákkal és muszáj volt benéznem. Nos, egybol felállt a szerszámom attól, amit láttam. Egy kisebb gruppenszex maradványait láttam.
Két lány még aktívan dolgozott egy srácon, de két pasi már hanyatt fekve aludt a földön. Az egyik lány pont háttal nekem bakolva szopta a srácot, aki egy fotelben ült. A másik lány pedig kemyényen dugta barátnojét egy mutaggal. A fiú hamarosan elélvezett. Nem az első adag lehetett, mert már majdnem csak füst jött neki. Tudtam, hogy disznó dolog amit csinálok, hogy kukkolok, de nem tudtam elszakadni az ablaktól. Lestem továbbra is a két lányt, akik közül az egyik nagyon szép volt.A szebbik csaj most hanyatt fordult és széttárta a combjait, a másik ráült a szájára a punciját újra dugta a műdákóval. Nagyon élvezhette a nyalást, mert hamarosan megállt a kezében a szerszám és egyre vadabbúl dobálta a csípőjét.
A dákót is hátraadta, amit Vera az alul fekvő lány először a pinnájába dugdosott, majd elkezdte a popsiját izgatni vele. Sajna nem láttam mindent tisztán, de ahogy bebakolt Kriszti a felül lévő lány, mintha tövig benyomta volna neki a popsiba a mufarkat. Azt hiszem itt nagy orgazmusa lehetett Krisztának, mert remegett a teste és pár pillanat mulva rárogyott Verára. Gyorsan visszább húzódtam, nehogy meglássanak. Ahogy megfordulok, hát majd megált a szívem, Beri ott állt mögöttem és lélegzet visszafolytva figyelte ő is az előadást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2016. 09. 13. kedd 15:05
Feleségemnek és nekem nagyon de nagyon tetszet-e írás! 10 pont!
#5 papi 2015. 07. 19. vasárnap 19:42
Egész jó
#4 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:16
Nagyon jó.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 18:55
No, mi az, átmentél sörreklámba?
#2 Belzeebub 2003. 03. 31. hétfő 13:13
gut...besser...grösser
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?