A+ A-

Beszámoló egy levélben

Szia Édes!
Mielőtt belekezdenék első kapcsolatom történetébe, el kell, hogy mondjam, '96 szeptemberében egy szörnyű eset történt velem, amiről nem kívánok beszélni. Legyen elég az, hogy talán ez a legrosszabb dolog, ami egy nővel megtörténhet. Szerencsére hamar kihevertem...
Még annak az évnek a végén, szilveszterkor egy házibuliban voltam, és talán a "kevés" pezsgő hatására elsírtam magam, mikor úrrá lettek rajtam az emlékek. Többen elkezdtek vigasztalni, de arra pontosan emlékszem, hogy szinte senki sem érezte ezt át. Másnap reggel, búcsúzkodáskor egy számomra akkor még ismeretlen, vörös hajú lány odajött hozzám, és már józanul szintén együttérzését fejezte ki, majd megkért, hogy beszélgessünk valamikor erről el vele. Hírtelen nem tudtam mit mondani, és megadtam a telefonszámomat. Még másnap felhívott, hogy találkozni akar velem. Szerencsére szüleim még nem voltak otthon, így elhívtam.
Mikor megjött, egy csokor virág és egy üveg pezsgő kivételével egy cuppanós puszit adott a számra. Persze én ezt még nem értettem, de már akkor éreztem, hogy ez a nap más lesz, mint a többi. Leültünk, és elkezdtünk beszélgetni, miközben a pezsgőt kortyolgattuk. Ő nagyon tapintatos volt az érzékeny témával kapcsolatban. Megtudtam róla, hogy ő mind a két nemmel tartja a testi kapcsolatot, vagyis biszexuális. Megkérdeztem tőle, mit tud csinálni egy lánnyal. Mire Ő:
- Megmutassam? - és hamiskásan rám mosolygott. Én persze szóhoz sem jutottam, de az újabb pohár pezsgő végül igenre ösztökélt. Egy díványon ültünk, és Ő finoman elkezdte simogatni az arcomat. Persze ekkor még kissé viszolyogtam, de kezem lassan felkúszott a nyakára. Ekkor közelebb hajolt, és szájoncsókolt. Én becsuktam a szemem, ellazítottam ajkaimat, mire forró nyelve besiklott köztük. Ekkor forróság öntött el, és elkezdtem viszonozni csókját. Nyelvünk egyre vadabb táncot járt, miközben keze a hátamat ölelgette, simogatta. Hirtelen abbahagyta, és megszólalt:
- Tudod, hogy nagyon jól csókolsz? - persze erre kissé elpirultam (már amennyire még el tudtam), hiszen ez volt életem első, szenvedélyes csókja.
Elkezdte kigombolni a blúzát, majd egy mozdulattal levetette. Odajött hozzám, felállított, és kibújtatott az én felsőmből is. Kissé zavart voltam, hiszen nem volt rajtam melltartó. Ő megint átölelt, és újabb forró csókkal cuppant rá a számra. Ujjai ekkor már a meztelen hátamat csiklandozták, és én majd szétdurrantam a forróságtól, ami újra végigrohant rajtam. Szépen megfogta a derekamat, majd lassan megfordított, és elkezdett puszikat osztogatni a fülem mögé. Közben keze elindult felfelé, és finoman simogatni kezdte melleimet. Először csak a szélét, majd egyre jobban kőrözött a már keményre duzzadt bimbóim körül. Hirtelen finoman belemarkolt, kissé masszírozni kezdett, miközben enyhén megszívta a nyakamat. Nevetni fogsz, de ekkor ért el az első orgazmus. Arra emlékszem, hogy kéjesen nyögdécselve előredőltem, és ha nem kap el, mindketten elesünk. Ő lefektetett a padlóra, és elkezdte lehúzni a nadrágomat. A bugyim teljesen elázott! Ő csak mosolygott, de közben a saját nadrágját is levette. Ott állt egy szál melltartóban, mivel bugyit nem vett fel. A punciját mesterien borotválta, hiszen csak egy kisujj vastagságú vöröslő szőrzetcsíkot hagyott meg, szándékosan. Odahajolt hozzám és a kezemet a melleire tette. Ekkor már tudtam, mi a dolgom. Elkezdetem simogatni egy kézzel, míg ő megint megcsókolt. A lábát átvetette rajtam, kezeimet finoman a földhöz szorította a fejem fölé, majd újabb puszikkal borította be testemet.
Ahogy haladt az ajkamról lefelé, kezei lecsúsztak a karomról, de én az élvezettől már mozdulni sem bírtam. Csak haladt lefelé, míg újra a bimbóimhoz ért. De ekkor már nyelves puszikat adott, a nyelvével ingerelte a mellem meredező hegyecskéit. Kéjesen felnyögtem, és éreztem, hogy remegés fut át a testemen. Erre Ő lejjebb csúszott, belenyalt a köldökömbe, de nem is időzött tovább. Kezével átölelte csípőmet, mire én finoman megemeltem popómat, hogy le tudja venni a már lucskos bugyimat. Finoman lehúzta, majd az egyik lábamat felemelte és elkezdte csókolgatni. Előbb a combom külsején, majd végig fel a térdemig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 10. 27. csütörtök 09:40
Nem rossz,csak rövid.
#9 vakon53 2016. 05. 11. szerda 15:06
Ezcsak 10 pontlehet.
#8 papi 2014. 01. 8. szerda 21:05
Nem rossz
#7 hairy_pussy 2013. 09. 16. hétfő 07:05
10p
#6 fiser 2002. 11. 28. csütörtök 21:37
Elég jo,főleg ha tényleg az első volt..10 pontocska de FOLYTATÁST!!!
#5 myke 2002. 11. 27. szerda 19:15
Hajrá király!
Cak rövid.
#4 lemon 2002. 11. 27. szerda 19:10
Rövid egy kicsit, de ha ez az elso rész... akkor meg lehet bocsájtani!
Legyen 9 pont.
#3 Lewy 2002. 11. 27. szerda 16:06
9-es,mert rövid!:)
Tovább..tovább..!!!
#2 nagydee 2002. 11. 27. szerda 04:51
egy picit még szinezhettél volna rajta, egy picit rövidre sikeredet, de ha tényleg ez volt az első, akkor teljesen világos mért nem emlékszel több részletre :))
igéretes, csak így tovább...
nesze neked előlegezett 10 pötty, de aztán lássuk a folytatást
#1 Törté-Net 2002. 11. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?