A+ A-

Válás után

Válás után sokszor hihetetlen nehéz. Csak az tudja aki benne volt.
Bármennyire unhattad, utálhattad a volt házastársad, (ami sohasem igaz teljes valóságában) azért be kell vallani hogy sokszor hiányozhat. Szexuálisan is, esetleg úgy még különösebben.
Válás után sok mindennel szembe kell nézni. Anyagiak, gyerek, új kapcsolat, ritkán sima ügy.
S ha az ember elmúlt már fiatalnak lenni, az új sem mindig felhőtlen.Talán ezért is értékelendő ha az embernek akad egy új partnere aki megértő, aki még talán szereti is.Ha az embert a válás viharai megviselték és bizalmatlan lesz, néha oly nehéz elhinni hogy az új kis hölgyemény talán nem csak a pénzére utazik!
Már két éve külön éltem a volt feleségemtől, és akadt néhány alkalmi, vagy talán tartósnak ígérkező hölgy, de igazán egyik sem vált be.
Talán az okok között az is ott volt hogy sokat kellett utaznom üzletileg. Így esett hogy a partnercégünknél az egyik osztrák vidéki városban felfigyeltem egy a huszas évei éppen végén levő csinosnak mondható titkárnőre. Érezhető volt már rajta a férjhezmenési láz, sőt talán pánik is. Ez nagyon veszélyessé teheti a nőket, különösen egy válástól, és egy stabil partnerkapcsolat hiányától szenvedő férfinél. Ilyenkor a nők rendkívúl odaadóak, szeretők tudnak lenni, talán maguk sem tudják megkülömböztetni a valódi szerelmet a vénlánynak maradni pánikbetegségétől.Mindez mégha bennem is motoszkált, nem tudta megakadályoznihogy ne beszélgessünk. Először az irodában, majd presszóban és vendéglőben, majd hosszasan az autóban. Először csak kicsi puszik, majd apró csókok, majd végül hosszan tartó szenvedélyesnek mondható csókok következtek.Beszélgetéseink közben derült ki, hogy félmagyar származású. Szülei 56 ban mentek ki, és hamar meg is haltak. Érezhető volt, hogy bennem a 15 évvel idősebb férfiban egy kicsit az elvesztett apa biztonságát keresi. Egyáltalán nem bántam ezt a szerepet, sőt késöbb igen jól érztem magam benne.
Egy hónap ismeretség után, (mely elsősorban hétvégékre korlátozódott, melyet néha sikerült egy egy hivatalos pénteki tárgyalási nappal meghosszabbítanom) már túlestünk az első aktuson. Nem remekeltem mit mondhatok.Egy picit talán nem volt igazán az esetem. Olyan 160 cm körüli, félhosszú barna hajjal, hangsúlyos keblekkel. A kis pofikája az csinos volt, a vékony keretes szemüveg intelligens külsőt sejtetett, és ő tényleg az volt.A nevetése kifejezetten bájos volt, apró de szépen ápolt egér fogacskái kicsit kislányos benyomást keltettek. Erős mellei voltak, kifejezetten nagy halvány rózsaszín bimbókkal. Azonban egy kicsit a csípőjét talán túl szélesnek gondoltam.Combjai izmos voltát a rendszeres síelésnek köszönhette, ez ellensúlyozta hogy szemre lehettek volna egy picit hosszabbak.. Hiszen a hegyek egy ugrásra voltak, rajtuk hóval május elejéig. Hányszor és milyen jókat síeltünk együtt!
Talán egy picit nem voltam elégedett a fenekével. Szerettem volna, ha egy picit nagyobb lett volna.Tulajdonképpen szépen kiugró feszes kis golyócskák voltak, de valahogy kislányosak, nem elég asszonyosak.Talán még mindig a régi feleségem uralta érzékeimet, az ő tökéletesen karcsú alakjával, minden oldalról tökéletesen gömbszimmetrikus fenekével..
(Ilyen marha sokszor a férfi).
Pedig Nóri (nevzzük így) levetkőzve ha nem is volt bomba, de formátlan sem, tulajdonképpen csinosan teltkarcsú. Szép előreálló, feszesen hegyesedő cicieiért mindenesetre jókat lehetett lelkesedni.Nem voltak kicsik,sem túl nagyok, még éppen hogy teljesen a marokba lehetett venni.Ezek a selymes tapintatú kúpok egy picit lejtettek lefele, hogy aztán hirtelen megemelkedve kicsit felfele és széjjel meredeztessék a két tízforintosnyi halványrózsaszín
bimbót,melyek pajkos játékra invitálta az őket szemlélőt.Nagyon szerette ez a természet csodás alkotása az ujjak és az ajkak egymással váltakozó munkáját.Néhány enyhe szívogatás, ujjakkal morzsolgatás után bekeményedve összehúzódtak, picit megráncosodtak és kidugták kemény pici rücskös kavicsszemecskéiket.
Egy késő őszi, nedves, borongós estén vagy négy órás autóút után érkeztem meg, az osztrák kisváros kertes negyedében levő családi házhoz, ahol kis garszonlakást bérelt. A nedves időben, a fűtött autó ellenére átfázva érkeztem meg. Az ajtóban már hoszú forró csókban forrtunk össze. Hosszú házi könötöse alatt, ahogy kinyílott, láttam meztelen bőrét, és hogy a jól fűtött lakásban elég volt a fürdőköpeny alatt csak bugyika és melltartó. A melltartó fehér kosaraiban mellei gyönyörűen gömbölyödtek.Kezem gyorsan siklott meleg bőrén lefele derekán, hátra. Most nagyon jól esett farának hátra gömbölyödése, mely mindkét vágyakozó tenyeremnek elég felületet kínált a megpihenésre.
Néhány falatot kapkodva kaptam be, és irány a fürdőszoba, ahol már ő kiszámított lassúsággal kezdte meg a zuhanyozást. Belépve megcsapott a meleg gőz, és a párás fördőszobában ott állt Nóri a zuhany alatt, kezeivel szorgosan habosítva fiatal testét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 02. 3. hétfő 15:04
Nem rossz
#6 listike 2013. 12. 30. hétfő 19:24
Ks mi lett a vége?
#5 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:38
Nagyon jó.
#4 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:31
Király nyes érdekes.
#3 LinkViki 2002. 11. 24. vasárnap 18:58
ph
#2 Zsu 2002. 11. 24. vasárnap 17:24
Hány keze van ennek a pasinak? És Nóri vagy Kati? Zavaros... :-)
#1 Törté-Net 2002. 11. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?