A+ A-

Korrepetálás

Az egész még harmadik gimiben kezdődött. Soha nem voltam szín jeles tanuló, de az igazi gyengém a történelem volt. Hetedikben az Éva néni, az akkor tanárnőm még átengedett egy kegyelem kettessel, mondván, hogy egyébként nincs túl sok baj velem, másból sem állok a bukás szélén, akkor O nem keseríti meg a nyaram.
Negyedikre aztán új történelem tanárnőt kaptunk, Ildikót (illetve Ildikó nénit). Tavaly végzett a főiskolán, a mi iskolánk volt az első munkahelye. Jól tanított, de nagyon szigorúan fogott minket. Nem volt mellébeszélés, dolgozatoknál nem volt puskázás. (Utólag belegondolva, ez nem is volt baj). Természetes, hogy ebben a szigorban a jó viselkedésem már kevés volt a meneküléshez. Félévkor még úgy ahogy sikerült átcsúsznom, de a második félév végéhez közeledve már láttam képzeletbeli szemeimmel a pallost a fejem felett. Akárhogy is igyekeztem, csak nem akart javulni az eredményem, így kénytelen - kelletelen korrepetálásokra kellett járnom. Ildikó (hagyjuk a nénit inkább, hisz egy 25 év körüli, csinos fiatal nőről van szó) sokat segített, de az iskolai korrepetálások nem voltak elegek. Egy ilyen alkalmával került szóba a különórák tartása is. Nem tudom, hogy ez hogy is alakult, ilyet mással nem csinált.
A zavaró körülmények kiszűrése érdekében a megbeszéltek szerint nem az iskolában tartottuk a külön óráimat, hanem nálunk. Ezek a külön foglalkozások eleinte szigorúan a tanulás jegyében teltek, de nem tudtam nem észrevenni, hogy mennyire is kívánatos nő. 17 éves koromnak és langaléta termetemnek köszönhetően jól fejlett fiúnak mondhattam magam. A társaimhoz képest magas voltam, és mivel meglehetősen sokat fociztunk és bicikliztünk, izmaim is jól kifejlődtek. Az órák teltek, és azt vettem észre, egyre inkább várom az érkezését. Élveztem az időt amikor ott volt, és a tananyag is mintha repült volna a fejembe. Mivel mindig a tanítás után jött, már nem köpeny volt rajta, hanem az a ruha, amiben bejárt az iskolába. Mondanom sem kell, ahogy melegedett az idő, ezek a ruhadarabok egyre kisebbek lettek, majd lassan ki - ki látszott alóluk a bőre is. Egy 14 éves fiúnak legalábbis nekem biztos, hogy ezek a pillanatok a gyönyör csúcsait jelentették. Egyre többször akadt meg a szemem lapos hasán, gömbölyödő mellein, fenekén.
Nem lehetett nem észrevenni ezeket a pillantásokat. Az érdekes csak az volt, hogy bár látta epekedő pillantásaimat, nem takarta el jobban magát, vagy jött esetleg más ruhákban. Nagyjából a 15 alkalomnál tarthattunk már, amikor az óra felénél járva egy pohár üdítőt kért. A rekkenő kánikula mellett ezen nem is csodálkoztam, így a konyhából hoztam egy nagy pohár üdítőt. Visszatérve épp az asztalt kerültem a szoba közepén, amikor a földön hagyott füzetem mint egy banánhéj csúszott ki a lábam alól. Én még meg tudtam támaszkodni az asztalon, de a teljes pohár Cola szegény Ildikón landolt.
- Nem tudtál volna egy kicsit jobban vigyázni? Kérdezte haragosan.
Hirtelen nem tudtam mi is lesz most. Megijedtem. Ezt látva elnevette magát a helyzet kínosságán, mikor láttam hogy nevet, én sem bírtam tovább. Feltápászkodtam, és a konyhából gyorsan egy törlőruhát hoztam. Elkezdtem a fotel kárpitjáról felitatni az üdítőt, amikor rám szólt:
- Lehetne, hogy előbb rólam próbáljuk meg eltűntetni?
- Természetesen! Válaszoltam, és teljes nyugalommal a szoknyájáról, majd a hasáról kezdtem törölgetni.
A mai napig nem teljesen értem, hogy miért nem vette ki a kezemből a rongyot, illetve, hogy nekem hogy volt merszem megtenni azt, ami ezután következett.
A Cola eltávolítása közben valami hirtelen felmerült bennem. "Ha most nem érinthetem meg, akkor soha". Minden mindegy alapon, ahogy töröltem, véletlenül hozzáértem a melléhez. Semmi! Mintha mi sem történt volna. Legalábbis nála. Az én szívem ki akart ugrani a helyéről, de ha az előbb nem ellenkezett, gondoltam megpróbálom még egyszer, hátha... Most már a rajta lévő rövid pólót is letöröltem véletlenül egy kicsit a hasa felett, illetve 2 - 3 alkalommal ismét végig simítottam a mellein. Vagy nem vette észre (amit azért nem hiszek), vagy nem akarta észrevenni. Én, a kis bugyuta fejemmel, és a 17 éves óriási tapasztalatommal ezt bátorításként vettem, és most szándékosam végig töröltem a mellkasát is (a melleit azért kerültem). Hirtelen megfogta a kezeimet, és mélyen a szemembe nézett. Talán egy fél percig tarthatott ez a ledermedt állapot, amikor mint egy sárkány magára rántott, és vadul megcsókolt.
Levegőt sem kaptam hirtelen, annyira meglepődtem. Az első pillanat után azonban én is visszacsókoltam, és valahogy akaratlanul de megfogtam az egyik mellét. Éreztem, hogy már az első mozdulatom hatására szinte kiugrik a mellbimbója. A rövid póló ezek után már nem volt akadály. Kezem nagyon hamar megtalálta az utat magának, és érzetem, hogy a gyönyörű, számomra eddig elérhetetlennek tűnő testrész máris belesimul tenyerembe. Kifulladva váltak szét ajkaink. Ekkor már nem volt fék bennem, és a pólót felhúzva azonnal a mellére buktam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.94 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 05. 11. szerda 15:00
Netörődjél a fikázókkal.
#10 listike 2014. 03. 8. szombat 06:05
Mivel azt sem tudja hány éves, így még fantáziának is gyenge.
#9 Béla 2003. 01. 16. csütörtök 11:19
Hol lehet letölteni egy ilyen tanárnõt?
#8 antika 2002. 11. 22. péntek 21:17
14? vagy 17? hidd el nem mindegy! Ha majd megéred a 17-et majd megértef!

Elég gagyi!
#7 Zero 2002. 11. 22. péntek 09:07
Hát eléggé bugyuta.
#6 Cuz 2002. 11. 21. csütörtök 13:33
Álmodozol...
#5 Kefe 2002. 11. 21. csütörtök 12:04
Az alap nem rossz,csak közben rájön az ember,hogy egy gyerek fantáziál.Nehezen tudom elképzelni,hogy az orgazmusod közepén pont az jutott eszedbe,hogy: "nem akartam őt kielégítetlenül hagyni".Mert hát a tapasztalatod és önuralmad már az első szexuális aktusodnál mutatkozott.. . Hát igen. Önbizalmad,AZ VAN!Példakápem vagy!Gratulálok! /0 p.
#4 SkunkliX 2002. 11. 21. csütörtök 10:23
Engem pedig az érdkel hogy most hanyadikos is vagy a sok közül?vagy megjelent az első skizo íronk?:)))
#3 Hahaaaa 2002. 11. 21. csütörtök 06:30
ok. lássuk csak. 14 vagy 17? És, most Ildikó vagy Éva?
nevetséges...
#2 pffff 2002. 11. 21. csütörtök 03:43
Most 14 éves vagy 17?......idióta sztori.....
#1 Törté-Net 2002. 11. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?