A+ A-

Csipesz és korbács

avagy hogyan mondja el ugyanazt
a Gazdaa RabnőAmikor belépek, és elindulok a karosszékemhez, akkor jössz be a fürdőből. Látom, hogy egy pillanatra megdermedsz, majd gyorsan letérdelsz, de úgy teszek, mintha nem vennélek észre. Nyugodtan kirakom a kisasztalra a cigarettámat, kicsit rendezkedem is rajta, és leülök. Rágyújtok. Az első slukkot mélyen leszívom, és lassan fújom ki. Csak ekkor szólítalak meg.Megérkezem. A szoba üres, Te még nem vagy itt. Miközben a fürdőbe sietek, az órámra pillantok: jól van, bőven van időm mindenre. Gyorsan levetkőzöm, elrakom ruháimat; ha valamiért bejössz ide, ne találj rendetlenséget. Belépek a zuhanyfülkébe, megnyitom a csapot és letusolok. Hamar végzek, hiszen indulás előtt is zuhanyoztam, csak az út porát, izzadtságát kell lemossam. Alaposan megtörülközöm, és befújom magam a dezodorral, melynek annyira szereted az illatát. A tükör elé lépek, hogy arcom is rendbe hozzam. Jaj, a fülbevaló!
Le kell vegyem, egy rabnő nem hordhat ékszert. Odateszem órám és gyűrűm mellé, közben nyugtázom: még majdnem 10 perc van érkezésedig, nem kell kapkodjak. Hamar végzek a sminkeléssel: csak egy kis alapozó, semmi rúzs, és kihúzom a szemöldökömet. Szempillámat nem; úgysem fogom sírás nélkül kibírni, ne kenődjön el. Ugyanezért nem festem be szemhéjamat sem; Te sem szereted, ha ki vagyok ?mázolva?. Még egy gyors ellenőrző pillantás: minden rendben, kész vagyok, mehetek.
Ám mikor belépek a szobába, Te már karosszéked felé sétálsz. Belém hasít a rémület: csak nem késik az órám? Tegnap még pontos volt! Gyorsan letérdelek. Még nem vettél észre! Illetve biztos észrevettél, de nem mutatod. Nem merek rád nézni, nem is szabad. Hallom, ahogy a kisasztalon motozol, leülsz, rágyújtasz. - Gyere ide!Lassabban közeledsz, mint ahogy várom. Bár a térden csúszás lassabb, mint a járás, tudom, hogy tudsz ennél gyorsabban is. Végre ideérsz, és felveszed a szabályos tartást: sarkaid zárva, térdeid széles terpeszben. Kezeid hátul, összekulcsolva, fejed lehajtva. Hosszú, sötétbarna hajad szabályosan összefogva, és még csillog rajta pár vízcsepp: az iménti tusolás nyomai.Elindulok feléd. Közben azon gondolkodom, mivel fogsz büntetni a késésért. Ha tartod magad a szokásaidhoz, akkor lehet tenyeres a nádpálcával, lehet körmös a vonalzóval, de lehet talpas is a gumibottal. Mimet és mivel vered el? És hányat kapok? Két percnél nem lehet több a késés, hiszen Te is csak most érkeztél meg; ha hármat - hármat kapok mindegyikért, még azt is ki lehet bírni.
Megérkezem. Igyekszem minél szabályosabban elhelyezkedni: szétterpesztet térdekkel ülök összezárt sarkaimon, kezeimet összekulcsolom a hátam mögött, fejemet lehajtom. - Hol kell várjál rám?
- Itt, Gazdám.A szigorú hangon feltett kérdésre már a válasz hangjából kiérzem a félelmet a várható büntetéstől.Ijedten feleltem. Tényleg félek. - De nem itt voltál, hanem a fürdő ajtajánál.
- Igen, Gazdám, valóban még csak ott voltam.Hangod most még halkabb, remegőbb, mint az imént.Nagyot nyelek - Kérem, büntessen meg késlekedésemért!
- Iiigen - húzom el szándékosan a szavakat - ezért a kis időeltérésért? most nem kapsz büntetést.Elnevetem magam.Elneveted magad. - Nem te késtél, én érkeztem hamarabb!Megkönnyebbülten fellélegzel. Szád elé tartom kezem, hálásan csókolod meg. Úgy, ahogy tanítottalak: nyitott szájjal, finoman mozgó nyelvvel, de mégsem nyalva. Közben szemügyre veszem puncidat. A kisajkak alig bújnak elő a széthúzódó nagyok közül, még nincsenek megduzzadva sem. Vénusz - dombodon viszont apró fekete pontok látszanak. Elhúzom arcod elől kezem, és intek. Felemelkedsz a sarkadról, és a simítás meggyőz gyanúmról.Fellélegzem. Arcom előtt megjelenik kezed. Hálásan csókolom meg, úgy, ahogy tanítottál: nyitott szájjal, nyelvemmel meg - megérintve bőrödet. Aztán elhúzod kezed, és intesz, hogy emelkedjem fel. Megteszem; amikor megérinted Vénusz - dombomat, már majdnem biztos vagyok benne, mi a problémád. Már reggel észrevettem, hogy borostás a puncim. Kérdésed aztán megerősíti gyanúmat. - Mikor borotváltalak utoljára?
- Négy napja, Gazdám. Már kezd kinőni a szőr, kérem, borotváljon meg
ismét.Szeretem, hogy ennyire engedelmes vagy, és tudod a dolgodat.Puncimnak simának, szőrtelennek kell lennie, úgy szereted. - Menj, feküdj az asztalra!Megfordulsz és elindulsz. Én is felállok, átmegyek a fürdőbe. Mire a szükséges kellékekkel visszatérek, már az asztalon fekszel, széttárt lábakkal, ahogy kell. De nem lépek hozzád rögtön.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:39
Engemet is zavart ez a két részre osztás.
#11 kabóca 2005. 05. 24. kedd 01:36
alapmű
#10 okostóni 2003. 08. 20. szerda 06:43
Baromi zavaró ez a két részre osztás, nem oké így.
#9 Hardmaster 2003. 05. 17. szombat 13:32
Teljesen igaz, TC! Mindig a Domon múlik, mit tud "kihozni" a sub-ból. Fizikai és érzelmi reakcióként egyaránt. Persze azért sok múlik a sub-on is...
Pedig így pontosabban láthatod a párhuzamosságot, Imre!
#8 Cic Imre 2003. 05. 15. csütörtök 09:42
Nem igazán jó így megosztva
#7 TheChronic 2003. 05. 4. vasárnap 23:49
Elsö osztályú.Ez igazi s/m történet,ráadásul "valódi" alapokból.Gratulálok a rabnödnek is,Hardmaster! (persze egy rabnö ügyessége mindig a mesterét dícséri,nem igaz?)
#6 Hardmaster 2003. 04. 4. péntek 06:10
Squito, ne strapáld magad, válaszoltam, de Bondagina nem válaszolt vissza!
#5 Squito 2003. 03. 31. hétfő 15:51
Ha Hardmaster nem válaszol én is jó lennék?
#4 Bondagina 2002. 12. 14. szombat 13:36
Hardmaster, nem akarsz engem is? - szívesen átélném
#3 Hardmaster 2002. 11. 30. szombat 22:13
Kedves Armando, köszönöm a véleményedet!

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a jobb oldali szöveget nem én írtam, hanem a rabnőm, akinek a másnapi találkozásra el kellett hoznia a részletes leírást arról, hogy mit is érzett és gondolt közben. Én csak kicsit stilizáltam és szinkronizáltam.
#2 Armando 2002. 11. 12. kedd 16:03
Abszolút korrekt. 10 p
#1 Törté-Net 2002. 11. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?