A+ A-

Szöszike

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
13 - 14 éves srác lehettem, amikor ez az eset történt. Abban a korban voltam, amikor már érdekelt a szex, és elég volt egy fürdőruhás női test látványa is ahhoz, hogy farkam kőkeményre dagadva felálljon. Egy délelőtt, ugyanúgy, mint máskor, meglátogattam keresztanyukámat. Keresztanyámnál éppen vendégségben volt egy néni, aki ugyanabban a házban lakott és akit keresztanyám csak Szöszikémnek hívott. Negyvenöt év körüli nő volt, de abból a dögös fajtából való. Már nem volt olyan szép az arca, mint pár évvel ezelőtt lehetett, de bombajó alakja, jó nagy mellei, szexi, nagy segge, és szuper lábai voltak. Mind - erre az öltözködésével még rá is játszott. Igazi kiéhezett, vén kurva benyomását keltette, ahogyan rövid szoknyában, erotikusan keresztbe tett lábával ült, szemben velem egy széken. Túlestünk a bemutatkozáson, a nő meg halálra dicsért keresztanyámnak, hogy milyen szép gyerek, jaj de aranyos, milyen helyes, meg ilyenek. Én majdnem elsüllyedtem szégyenemben, de azért jól is esett a dolog. Pár perc múlva keresztanyám szólt, hogy elmehetek játszani a másik szobába, ők pedig folytatják a ruhapróbát, amiért tulajdonképpen Szöszi néni feljött. Még egy utolsó vágyakozó pillantást vetettem a nem mindennapi nőre, de pechemre pont ő is felnézett és észrevette, hogy kisé szétnyílva felejtett combjai közé bámulok. Kajánul elmosolyodott, amire elpirultam és gyorsan elhúztam a csíkot a kisszoba irányába.
Negyed óra sem telt el, amikor keresztanyám behívott a szobába, hogy nézzem meg a ruhát, amit Szöszi néni felpróbált és mondjak róla véleményt. A szívem a torkomban dobogott a szexuális izgatottságtól és amikor Szöszi néni végre előjött a ruhában, a lélegzetem is majdnem elállt látványtól! Egy feszülős kis kosztüm volt rajta, rövid, térd felett érő szoknyával és ez a kacér ruha bizony mindent megmutatott és kihangsúlyozott, ami engem érdekelt. Kérdezték, hogy tetszik - e és hogy jól áll - e rajta, én meg alig tudtam kinyögni valami közhelyt, hogy nagyon csinos, nagyon jól áll, bla - bla - bla...
Közben keresztanyám kiment, mert csörgött a telefon, így kettesben maradtunk a szobában a nővel. Szöszi néni leült a fotelba és az amúgy sem sokat takaró szoknya most roppant erotikus magasságokba csusszant fel gyönyörű, telt combjain. Fél méterre álltam tőle, így tökéletes rálátásom nyílt mindenre. Végigbámultam hosszú lábain, szememmel valósággal végigsimítottam pompás formájú vádliját, merészen kivillanó combját és éreztem, hogy a nadrágom egyre jobban szorít. Szegény farkam lassan már alig fért el benne, aminek eredménye az lett, hogy egy egyre növekvő, lüktető dombocska jelent meg rajta elől, a sliccénél.
- Szóval tetszik a ruhám? - kérdezte, de nem tudtam megszólalni, így a kínos csendet ismét ő törte meg.
- Nem túl rövid a szoknyám?
- Nem, nem, dehogyis, éppen az hogy... válaszoltam elharapva a mondat végét, de már későn, így elszóltam magam.
- Hogy mondod? - kapta fel a fejét hírtelen. - Na gyerünk, ki vele, ne kímélj! Valami nincs rendben a szoknyával? Áruld csak el szépen, mit akartál mondani? - faggatózott tovább.
Arra gondoltam, hogy baromi nagy balhé lesz abból, ha elárulom, hogy kurvára jól néz ki a ruhában és legszívesebben letépném róla azt a rohadt szoknyát, de az agyamat valami vörös köd lepte el és már nem tudtam józanul gondolkodni, nem tudtam megállni, hogy remegő hangon meg ne szólaljak:
- Azt akartam mondani, hogy nagyon szexi a szoknyája Szöszi néninek, de, de... túl sokat takar. Vártam a lecseszést, a "pimasz, szemtelen kölyközést", sikoltozást, de nem ez történt. A nő csak rám nézett csillogó szemekkel és elmosolyodott.
-Túl sokat takar? Szóval úgy gondolod, hogy még ennél is rövidebbre kéne szabatni? - kérdezte. Bólintottam.
-És mennyivel legyen rövidebb, ha szabad kérdeznem? Így megfelel, vagy legyen még rövidebb? - kérdezte és lassú, nagyon kéjes mozdulattal feljebb húzta húsos combikáján a szoknyát. Keresztanyám hangja törte meg a varázst az előszoba felől:
- Drágáim, azonnal jövök, csak leszaladok a gondnokhoz. Valami nem stimmel a közös költséggel. Sietek vissza! - mondta és válaszra sem várva becsapta maga mögött a bejárati ajtót. Csak egy pillanat volt az egész, szinte nyomtalanul elmúlt, mintha meg sem történt volna. Máris visszazökkentem az előző jelenetbe. Szöszike kérdése még ott visszhangzott a fülemben, amikor újra lenézem rá, ahogyan ott ült a fotelban felcsusszant szoknyából kikandikáló, őrjítő lábakkal.
- Nos, megfelel így, vagy legyen még rövidebb? - hallatszott megint a kérdés. Erotikus feszültség cikázott a levegőben, a szexről szólt minden mozdulat, minden hang, mintha csak valami filmben játszottunk volna.
- Szóval még ez sem elég, te kis mohó! - mondta a nő, pedig egy kurva szót sem szóltam és pár centivel ismét feljebb húzta magán a szoknyát. Gömbölyű mellei észrevehetően szaporábban emelkedtek a semmi kis ruha alatt. A szoknya már szinte semmit nem takart, a látvány pedig mágnesként vonzotta a tekintetem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2014. 07. 30. szerda 11:03
Jó volt.
#12 A57L 2013. 08. 17. szombat 04:06
Egész jó.
#11 papi 2013. 08. 3. szombat 08:08
Nagyon jó
#10 vox 2003. 01. 4. szombat 15:50
a kisgyereknek lapatnyel vastagsagu?
#9 Kritikus 2002. 11. 14. csütörtök 23:57
Nekem tetszett, igaz, csak mosolyogni tudok, de azt szívből. A történet alapjáratban rossz, de mivel mosolyt csalt az arcomra 7 pont, de ezt nem érdemli meg.
#8 McClaine 2002. 11. 14. csütörtök 14:09
Egy 14 éves fiúcska fantáziája, miközben kiverte...
Elég szánalmas!
#7 mikkmakk 2002. 11. 13. szerda 16:43
érdekes, én nem így vesztettem el a szüzességem
#6 lllol 2002. 11. 12. kedd 20:56
Gyerünk, kúrd seggbe a jó öreg Szöszi nénit!
#5 lllol 2002. 11. 12. kedd 20:55
Gyerünk, kúrd seggbe a jó öreg Szöszi nénit!
#4 Cabi 2002. 11. 12. kedd 20:25
Jó-jó csak az nem biztos,hogy egy 14 éves kölyök már az első alkalommal segbedurrant bárkit is.Kár érte..... :(
#3 Mr. Critic 2002. 11. 12. kedd 12:28
ja. egyetértek
#2 Ocsovai Balázs 2002. 11. 12. kedd 11:22
Nagyon jó volt, kár, hogy keresztanyu nem szált be!
#1 Törté-Net 2002. 11. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?