Kalandjaim egy párral - A buli

Szavazás átlaga: 7.3 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 15.
Hossz: 25 054 karakter
Elolvasva: 1 799 alkalommal
Az egyik hármas alkalmával, két menet között szóba kerültek a vágyak és fantáziák, amiket még nem éltünk meg. Aztán egyre gyakrabban, és egyre többet beszélgettünk róla.
G
alf
áb
alf
or
alf
t
mostanában az a gondolat foglalkoztatja, hogy a feleségét úgy dugják meg, hogy ő jelen sincs. Régebben ezt elképzelhetetlennek tartotta, de egy ideje izgatja. Dalma azt a régi fantáziáját tartja egyre inkább megvalósíthatónak, hogy idegenek használják a testét, esetleg többen is egyszerre. Ő sem gondolta volna soha, hogy egyszer majd vágy lesz a fantáziából. Én pedig nagyon szeretném átélni a hármas másik oldalát, amikor beszálló vagyok, hanem én adom oda egy idegennek a csajomat.
Összeállt a terv, megszerveztem mindent. Kocsival mentem Dalmáért. Amíg beült a kocsiba, váltottam pár szót a férjével. Elhadartam, hogy minden rendben, ott van nálam a pár, akikkel időnként hármasozom, és egy barátom, semmi sem fog történni, amit Dalma nem akar, és jobban vigyázok rá, mintha az én feleségem lenne, semmi oka aggódni, csak élvezze a helyzetet. Beültem Dalma mellé, és vettem néhány mély lélegzetet. Egy bő szoknya volt rajta, valamivel térd felett ért véget, harisnya nélkül, térdig érő hófehér bőrcsizmában. Felül egy szűk top, és láthatóan melltartót nem vett alá. Láttam, hogy ő is ideges, idegesebb, mint a férje, vagy én. Rámosolyogtam.
– Izgalmas lesz. Ha mégsem találod annak, akkor egy szemvillantás felém, kidobok mindenkit, és főzhetsz nekem a buli helyett egy finom vacsorát, összebújunk egy romantikus vígjáték előtt, aztán leszopsz, elmosogatsz, és hazahozlak.
Kicsit felenged, ahogy nevetve megüti a vállam. Elindulunk, intünk Gábornak. A térdére teszem a kezem, és simogatni kezdem a combját, feljebb húzva a szoknyát. Kíváncsi vagyok, alulra sem vett-e fel fehérneműt, de nem derül ki, mert eltolja a kezem, és megigazítja a szoknyát, hogy ne gyűrődjön meg.  
– Tudod ugye, hogy egyrészt senkit nem érdekel, ha gyűrött lesz a szoknyád, másrészt ez egy olyan este, amikor jó eséllyel letépik rólad a ruhát, mielőtt felkennek a falra?
Ettől megint ideges lesz. Ő nem tudja a részleteket, neki meglepetés lesz minden. Megnyugtatom, hogy nem készültem tucatnyi kiéhezett matrózzal. Két pasival már volt, és ma este lehet hárommal is, ha akar, de ha nem akar, akkor eggyel sem kell lennie. Illetve lesz még egy plusz punci, csak az íze miatt, de vele sem lesz kötelező semmi. Iszogatunk kicsit, illetve szereztem tökéletesen megbízható forrásból egy kis ekit. Gyanakodva néz rám.  
– Tiszta az anyag, nem lesz semmi gond. Jobban kívánod a szexet, mint előtte bármikor. Dugni akarsz, és jobban fogod élvezni, mint máskor. Jobban nedvesedsz, vérbőséget okoz, még intenzívebb lesz minden érintés, minden illat, minden mozdulat. Több, erősebb, hosszabb orgazmusod lesz. Kitolódnak a határok, nem érzel fáradtságot, nem érzel fájdalmat, éhséget, szomjúságot. Annyi adrenalin termelődik, mintha kiugranál egy repülőből. Elengedsz minden stresszt, az érzékeid a szexre, az élvezetre koncentrálnak. Jobban ellazít, mint az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
, jobban oldja a gátlásokat. És esküszöm, hogy a
d
alf
ro
alf
g
nem fog
m
alf
ag
alf
at
alf
eh
alf
etetlen
bábot csinálni belőled. Csak olyan dolgokra fogsz rábólintani, amit te is akarsz. Ha valamit igazán nem akarsz megtenni, akkor az eki miatt sem fogod megtenni. De az igaz, hogy ha valamire titkon vágysz, vagy kívánod, akkor azt meg is akarod majd tenni a hatása alatt. És élvezni fogod. Egyszer kipróbálod, és ennyi, nem fogsz rászokni, utána akkor sem adok, ha térden állva könyörögnél előttem. Nyitott szájjal.
Megint megüt, de közben bólint, az elvi hozzájárulást megkaptam.
Még nincs sötét, de már kihalt minden. Ez egy kisváros az agglomerációban, hétvégén sincs nagy élet, szürkület után pedig semmi. Egy parkos rész mellett hajtunk el, amikor meglátok pár fiatal srácot egy padon. Hirtelen ötlettől hajtva lefékezek, és megállok a közelükben. Dalma értetlenül néz rám, én vigyorogva előveszem a farkam. Gyorsan körülnéz, majd cinkosan visszamosolyog, és rám hajol, és bekapja. A srácok figyelnek, mert nem értik, miért álltam meg mellettük. Egyikük észreveszi, mi történik, és izgatottan figyelnek. Benyúlok a kesztyűtartóba, és előveszek egy farsangi maszkot. Felemelem Dalmát, és megkérem, hogy vegye fel. Nem kérdez semmit, felteszi, és azonnal visszabukik a farkamra. Későbbre készítettem be, mert segít ellazulni, ha el tudod rejteni az arcod egy maszk mögé.
Amikor látom, hogy a srácok összeszedtek annyi bátorságot, hogy közelebb jöjjenek, lehajolok, és a fülébe suttogom:
– Maradj nyugodt, kis Emmanuelle-em, ki akarom deríteni, van-e rajtad bugyi, és ehhez már úton van a segítségem. Szép vagy, a maszk alatt nem vagy felismerhető, vigyázok rád, és csak annyit engedek, amennyit te is engednél.
Felül. Kinéz az ablakon, a fiúk megtorpannak. Leengedem az ablakot az ő odalán, és kiszólok a srácoknak, hogy jöjjenek közelebb.
Ketten odajönnek, a harmadik lecövekel. Átnyúlok Dalmán, és kinyitom az ajtaját.
– Láttatok már ilyen szép combokat, srácok? – kérdezem, és végigsimítok rajtuk a hatás kedvéért.
Szerintem észre sem veszik, hogy a combokhoz tartozó nőn van egy maszk, lehajtott fejjel a térdeket bámulják. Gyengéden kitolom Dalma térdeit, aki megérti, mit akarok, és magától kifordul az autóból, kiteszi a két lábát a kocsiból, fél fenékkel ül csak az ülésén. Térdek összezárva, bokák egymástól távol, egyenes derék, ahogy csak egy úrinő tud ülni.  
Magamban vigyorogtam a gondolat iróniáján, majd rámutatok a jobb oldali srácra:
– Szeretnéd megsimogatni?
Bólint, és azonnal letérdepel a meztelen térdek elé. Dalma hátára teszem a kezem. Résnyire nyitja a térdeit, lazán hagyja. A srác két kezét a két térdre teszi, és lassan elindulnak felfelé a kezei, be a szoknya alá. A combok tövénél jár, amikor átnyúlok, és felhúzom a szoknyát, addig, hogy lássam a kezeket, amik akkor érték el a bugyit.  
Aham, szóval bugyi az van, gondolom, és megvárom, amíg a srác szép lassan lehúzza a falatnyi tangát a csajomról. Mert Dalma ma este az én csajom. Én adom kölcsön, ha úgy tartja kedvem, vagy én tartom meg magamnak, ha úgy akarja. Mert végső soron ő dönt, mibe megy bele, és mibe nem. Most is felemeli a lábait, egyiket a másik után, hogy a srác lehúzhassa róla a bugyiját. Megbabonázva bámulják a tökéletesen csupaszra gyantázott babapuncit, a másik fiú még fütyül is. Kinyújtom a kezem a bugyiért, a srác még mindig Dalma lába közét bámulva a kezembe adja, de látszik, hogy szívesen megtartaná. Dalma az anyja lehetne, de ez csak még izgalmasabbá teszi. Jelzem Dalmának, hogy részemről végeztünk, de maradhatunk is, ha akar. Nem akar, szépen megigazítja a szoknyát, visszaül, és beköti magát. Közben a bugyis srác vadul kattintgat a mobiljával. Ezért adtam rá a maszkot, de felesleges volt, mert a puncira koncentrál.
A liftben még egyszer megpróbálja visszakérni a bugyiját, de nem adom. Elmondom, hogy vár minket egy barátom, és csak azt tegye, amit akar, amihez kedve van. Későbbre várok még vendégeket, de kezelhető mennyiségben, és kiváló minőségben, nem vetem a vadak elé, és bármikor jelezze, ha sok lenne bármi is. Bólint, megölel.
Péter két pohár
p
alf
ez
alf
sg
alf
őv
alf
el
a kezével fogad minket. Dalmán rajta van a maszk, bátrabbnak érzi magát tőle. Úgy mutatom be őket, hogy a barátnőm Emmanuelle, és a barátom, Casanova. Emmanuelle elveszi a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
, és nagyot kortyol belőle. Azt látom, hogy Péternek nagyon bejön Dalma, és akár azonnal belevágna a közepébe, de Dalmán egyelőre nem látom, tetszik-e neki Casanova. Aztán amikor egy perccel később Péter elsüt valami idióta viccet, Dalma pedig kacag rajta, akkor tudom, hogy bejön neki, és megnyugszom.
Négy pohár
p
alf
ez
alf
sg
alf
őv
alf
el
később a kanapén ülve csókolóznak. Nem volt ismerkedés, intellektuális tapogatódzás, és a másik ízlésének felmérése. Nem voltak személyes kérdések, udvariassági körök, és az időjárásról sem esett egyetlen szó sem. Az első hármasunkban a csók tabu volt, most elég volt hozzá 10 perc. Nálunk szabály, hogy ha igazi kapcsolatom lesz, akkor elbúcsúzunk egymástól. Pétertől nem kérdezte meg, van-e párja. Pedig meglepődött volna, mert van neki, és a vendégszobában várja, hogy behívjam. Péter és Anna a pár, akikkel időnként hármasozunk. Anna domináns típus, szereti, ha úgy történnek a dolgok, ahogy ő akarja, az ágyban is, és az ágyon kívül is. Most is nehezen viseli a parkolópályát, de megértette, hogy ez egy ilyen játék, és nem ő a főszereplő. Péter furcsa figura, mert tud domináns is lenni, és alárendelt is.
Most éppen domináns, ahogy mélyen lenyomja a nyelvét Dalma torkán, és fölé tornyosul a kétszer akkora termetével. Feláll, hogy töltsön még egy pohárral a csajomnak. Elővesz egy ekit a kikészített adagból, és rám néz. Bólintok, és jelzem neki, hogy törje ketté, elég lesz egy fél adag. Odalép Dalmához, a kezébe adja a poharat, majd kettéharapja a tablettát, az egyik felét lenyeli, a másik felet a nyelve hegyére teszi, és kinyújtott nyelvvel áll Dalma előtt. Dalma feláll, pohárral a kezében, lábujjhegyre áll, hogy felérje a sokkal magasabb Pétert, és bekapja a kinyújtott nyelvét. Kicsit szopogatja, és eltünteti róla a fél ecstasy tablettát. Majd kortyol egyet a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őb
alf
ől
, de amikor el akarja venni a szájától, Péter megfogja a pohár alját, és kedvesen, de elég határozottan visszatolja Dalma szájához. Dalma megint beleiszik, de két kortynál nem bír többet. Péter elveszi a poharat tőle. Széles szájú coupe
p
alf
ez
alf
sg
alf
ős
alf
pohár
. Előveszi a félkemény farkát, és belelógatja a pohárba. Jobb kézzel tartja a poharat, benne a farkával, bal kezét Dalma fejére teszi, és lenyomja az ágyra. Dalma leül, a feje egy vonalba kerül a farokkal és a pohárral. Péter utasítja:
– Vedd ki, kapd be, és szopogasd le róla a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
!
A maszk még mindig rajta van, nem látom az arcát, de azt igen, hogy nincs akarata ellenére a dolog, mert habozás nélkül a farokért nyúl, kiveszi a pohárból, és széles mozdulatokkal lenyalogatja róla a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
. Péter nem elégedett.
– Ne nyalogasd, mint a fagyit, kapd be!
De amikor Dalma be akarja kapni, akkor kiveszi a kezéből, megint belemártja a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őb
alf
e
, és úgy tolja be a nő szájába. Kettőt fordít rajta, hogy mindkét pofazacskó kidudorodjon, aztán kiveszi, és megint megfüröszti a pohárban, aztán megint vissza az engedelmesen nyitva hagyott szájba.  
Ahogy ott ül, szoknyában, csizmában, felsőben, maszkban, és
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
szopogat egy farokról, az enyém is megmozdul. A tablettának kell legalább fél óra, hogy beüssön, de úgy érzem, nem tudom kivárni. Fel akarom gyorsítani a bulit, és tudom is, hogyan.
Van néhány ecstasy tabletta, amit porrá zúztam még délután. Elveszek egy zacskóval, ez két tabletta, vagyis 150 mg metiléndioxi-
m
alf
et
alf
am
alf
fe
alf
tamint
tartalmaz. Dalma egy felet kapott be, az kb. 30 mg MDMA, egy kezdőnek pont elég a kívánt hatáshoz, de mivel mentes minden szennytől, akár 200 mg-ot is kaphatna anélkül, hogy gond lenne. Odamegyek hozzájuk, és kicsit megakasztom őket a különös módon szervírozott
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ogyasztásban
azzal, hogy Dalmát négykézlábra állítom az kanapén. Elhelyezkednek, és Péter továbbra is a farkával juttatja a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
a most már négykézlábon levő Dalma szájába, sőt, néha úgy látom, egyenesen a torkába. A
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
vészesen fogy, most már több időt tölt a farok a szájban, mint a pohárban. Dalma mögött állok, és felhajtom a szoknyáját a hátára. A bugyija még mindig a zsebemben, így azonnal szemben találom magam a hívogató, édes kis lyukakkal. Belenyalok, a puncinál kezdem, és a fenekénél fejezem be. A punci nedves, szóval élvezi a kis szuka az idegen faszt, ami jóleső érzéssel tölt el. Ma az én csajom.
Fogom a kis zacskót, és a felét a popsira öntöm, ahol a két farpofa találkozik, a popsilyuk fölött. A gyógyszerek,
d
alf
ro
alf
go
alf
k
úgy hatnak, hogy a véráramba kerülnek. A leglassabb mód erre az orális út, a leggyorsabb a vénába fecskendezni.
D
alf
ro
alf
go
alf
ka
alf
t
szoktak nemiszervbe is dörzsölni, a nyálkahártyán keresztül majdnem olyan gyors a felszívódás, mintha egyenesen a vénába lőnék. Nekem azonban más tervem van. A port szépen leterelem a popsilyukhoz. A végbélben egy percen belül felszívódik az anyag, és beüt a kéj. Gyerekkoromban utáltam a kúpot, de ez adta az ötletet. Óvatosan a rózsaszín lyukra igazítom a zöld port, és a mutatóujjammal elkezdem benyomkodni, ahogy tudom. Amikor bent van az egész, bedugva hagyom az ujjam, és elkezdem belülről belemasszírozni, beledörzsölni a végbél falába. Alig hiszem el, hogy alig pár másodperccel később már érezhető hatása van a
d
alf
ro
alf
gn
alf
ak
. Érzem, ahogy ellazul a záróizom, ahogy a kezdeti görcsösség feloldódik Dalmában, elengedi magát, már nem feszíti meg a hátát, és felismerem a kéjes nyögést is. Annyira ellazult, hogy gond nélkül tudom kőrbe forgatni az ujjam odabent, sőt, mellé dugom a középső ujjamat is, és már két ujjamat forgatom a popsijában. Késztetést érzek, hogy kipróbáljam, mennyire van ellazulva, és befér-e még pár ujjam, de ellenállok. A másodpercek alatt ható eki miatt felgyorsultak a dolgok. Két ujjam még mindig a seggében, ahogy odahajolok hozzá:
– Van itt egy barátom, esetleg behívhatnánk, hogy csinálhasson rólad néhány fényképet, ahogy itt iszogatod Casanova faszáról a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őd
alf
et
, mit szólsz hozzá? Gábor értékelné.
Casanova
p
alf
ez
alf
sg
alf
őj
alf
e
közben elfogyott, legalább egy fél pohárnyit leszopatott a farkáról Dalmával. Most már teljes munkaidőben szopatja, és tudom, hogy nem kell félni attól, hogy idő előtt elmegy, mert bevett egy kis kék tablettát is a szemét, így garantált az órákig tartó állóképesség hála a
d
alf
ro
alf
g
, viagra és
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
kombónak.  
Dalma bólint, jöhet a fényképész. Nem akarok kiabálni, így átsietek a nappalin, be a vendégszobába, és beszólok, hogy Csabának jelenése van. Azonnal nyílik az ajtó, jön Csaba, akit úgy ismertem meg, hogy a személyi edzőm volt. Egy közel két méteres óriás, annyi izommal, amennyivel léteznie sem lenne szabad senkinek, mert megzavarja a bolygó gravitációs terét. Egy boxer van rajta, más semmi. Azt gyanítom, már végzett egy kis bemelegítést Annával. Nem vesződöm azzal, hogy bemutassam őket egymásnak, csak Csaba kezébe nyomom a mobilomat, hogy operatőrködjön kicsit, amíg mindenki megszokja, hogy négyen vagyunk a szobában. A mindenki, akinek szoknia kell a helyzetet, éppen kerek szemekkel bámulja az izomkolosszust, miközben Péter farka egyre mélyebbre és mélyebbre csúszik egy-egy ütemnél.
Ez már az eki hatása. Kiterjeszti a határokat, ellazít mindent, agyat, izmokat, reflexeket, elnyomja a fájdalmat, kellemetlen érzéseket. Ezt Péter is tudja, és egyre bátrabban dugja a csajom száját, akinek ennyire mélyen nem sokszor ment még le farok a torkán. Ő mégsem öklendezik, nem fogja meg kézzel, hogy ellen tartson a rohamnak, hanem Csabát bámulja, már-már leplezetlen gátlástalansággal. Az eki úgy fújja el a gátlásokat is, mint ahogy egy közepes tornádó fújta volna le a port Dalma seggéről pár perce.
Én visszamegyek a helyemre, a segghez. Áll a farkam, és nekem ehhez ekit sem kellett még tolnom. De mivel azt tervezem, hogy bemártom a farkam a seggébe, biztos vagyok benne, hogy a betolt ekiből belém is jut majd. A szabály az, hogy csak gumival, de úgy érzem, kivételezett helyzetben vagyok, és kaphatok egy kis engedményt. A kanapére térdepelek, Dalma mögé, és két kézzel széthúzom a farpofáit. Imádom így látni a kinyílt segglyukát, pináját a kis faszszopónak. Széthúzva tartva a seggét, a rózsához illesztem a makkom, és gondolkodom, hogy hozzak-e síkosítót, majd arra jutok, hogy most nem szükséges. Egy kis nyálat csurgatok a célterületre, majd lassan elkezdem bedugni. Úgy hatolok át a záróizmon, hogy Dalma meg sem rezdül bele. Megállás nélkül nyomulok tovább, és meg sem állok a végállomásig, amíg a hasam koppan a fenekén. Tövig nyomtam egy lendülettel a farkam Emmanuelle seggébe. Ő közben mintha észre sem vette volna, egyre vadabbul szopja Péter farkát, és esküszöm, hogy fél szemmel Csabát nézi, aki lelkesen videózza a nőt, akit most lát életében először, és rögtön úgy, hogy van egy fasz a szájába, és egy a seggében.
Mélyen bent tartom a farkam a popsijában, alig mozgok, nem akarom, hogy túl gyorsan felszívódjon az eki a seggéből. De megtörténik, és érzem, hogy vadulni akarok, hogy dugni akarok, keményen, az egész világot a farkamra húzni, és ebből tudom, hogy beütött az anyag. Kihúzom a farkam, amíg észnél vagyok, nem akarok túl hamar elmenni, hosszú még az este. Péter azonnal lecsap az üresedésre.
– A seggedről fogom a kokaint szívni – jelenti ki határozottan. Kis zacskóból tényleg szór egy kis port a négykézláb álló Dalma fenekére, felszívja, prüszköl, majd az utolsó szemet is lenyalja a pompás popsiról. Nagyot vonyít, majd óvszer húz, közben közli Dalmával, hogy ő is seggbedugja, mert ilyen csodás segget még nem dugott soha. Tudom, hogy azért fecseg közben, hogy lehetőséget adjon Dalmának, hogy tiltakozzon, hogy kibújjon a dolog alól. De nem látszik, hogy Dalma ki akarna bújni alóla. Türelmesen tartja magát
k
alf
ut
alf
ya
pózban, és közben a folyamatosan videózó Csabát nézi.
Péter mögé térdepel a kanapén, vastagon bekeni a farkát síkosítóval, megpaskolja vele Dalma popsiját, odailleszti a kis rózsás lyukhoz, majd vár egy kicsit, de mivel nincs tiltakozás, óvatosan benyomul a hátsó bejáraton. Dalma meg sem mozdul, amíg Péter tövig be nem hatol. Péter liheg, két kézzel belemarkol a fenékbe, majd rájuk csap, és lassú mozdulatokkal dugni kezdi az ellazult popsit. Egy ütem be, egy csapás a popsira balról, ütem ki, csapás jobbról, majd vissza, újra, és újra, egyre gyorsuló tempóban. Dalma háta ívben hajlik meg, ahogy kinyomja a fenekét, hogy jobb behatolást biztosítson Péter farkának. Péter két kézzel ragadja meg Dalma derekát, és vadul rángatja bele a farkába az egész testet. Mindketten egyre hangosabban lihegnek, csattog a popsi, Péter hörög, és Dalmának hangján is azt érzem, hogy élvezi, mintha közeledne, de ezt nem hiszem, még sosem ment el análtól.  
Péter viszont már igen, és most is ez történik, a csúcsponton belemarkol Dalma fenekébe, mélyen bent tartja a farkát abban a pár másodpercben, amíg teleélvezi a gumit, közben üvölt, mint a sakál. Majd elengedi a feneket, lassan kezdi, majd egyre jobban begyorsul, és széles vigyorral a képén már újra úgy dugja álló farokkal Dalma seggét, mint az orgazmusa előtt. Ez a kokain és a viagra hatása, vagy el sem tud menni tőle, vagy orgazmus után azonnal újra harcra kész. Péternél ez utóbbi van, és láthatóan nagyon élvezi a helyzetet. Dalma nem érti a dolgot, de újra elkapja a ritmust, már megint úgy nyög, mint aki azonnal elmegy. Péter is érzi, hogy az előbb félbeszakított valamit, és most lassítás, szünet nélkül kúrja a kis Emmanuelle seggét, aki nem sokkal valóban elmegy! A többiek is élvezik a látványt és a hangokat, pedig ők nem is tudják, hogy ez volt Dalma első anális orgazmusa életében. Megbabonázva nézem, és hallgatom, a Péter farka végén rángatózó kis női testet. Hangosan sikít, közben remegnek a lábai, és a lábujjai is görcsbe rándulnak.
Az átlagos női orgazmus kb. 20 másodperc, ecstasy hatása alatt ez könnyel lehet egy perces is, és nem meríti le a testet, nem kell pihenés a következő orgazmusig. Ezt Péter is tudja, és nem áll le, csak mert Dalma hasra borult, annyira nem bírta tartani magát orgazmus közben. Két kézzel megtámasztja magát a kanapén, úgy kúrja tovább a csaj seggét. Dalma olyan hangosan élvez közben, hogy a feneke csattogását sem halljuk. Ez bőven megvan egy perc, később majd visszanézem videón, kíváncsi vagyok. Péter tovább dugja, Dalma pedig tovább élvez, de az is lehet, hogy ez már egy újabb orgazmus, közvetlenül az előző után. Most viszont Péter leáll, kihúzza a farkát, mert attól fél, hogy kiszakad a teleélvezett gumija. Lekapja, és újat akar keresni, de ekkor Csaba félretolja, a kezébe nyomja a kamerát, és azt mondja, most az ő köre következik.
Figyelem Dalmát, rendben van-e neki, de úgy látom, igen. Csaba lehúzza a szoknyát, kibújtatja a felsőből, és rányomja a fejét a farkára. Dalma lelkesen és mohón szopik, most már Péter operatőrködésével. Csaba hamar keménynek érzi magát az análhoz, a kanapéra akar feküdni, de nem fér el rajta, így a szőnyegen fekszik le hanyatt.  
– Ülj bele seggel! – utasítja a csajt. Dalma elvesz egy gumit, felhúzza neki, majd bekeni síkosítóval. Két kézzel, mert a testalkathoz méltó szerszámmal készül elbánni. Csaba felé áll terpeszben, lába a férfi két oldalán. Lenéz rá, Csaba összefonja a kezeit a tarkója alatt, és rávigyorog. Dalma lassan leguggol, megmarkolja a nagy faszt, és a fenekéhez illeszti. Az előző két menet miatt, és persze az eki nem elhanyagolható hatása miatt könnyen csúszik rá a méretes farokra. Amikor elnyeli a makkot, akkor megtartja magát kicsit, majd végig Csaba szemébe nézve tovább csúszik lefelé, egészen beleülve a farokba, egészen ráülve Csabára, a férfira helyezve a teljes testsúlyát. Ilyet sem láttam még élőben, nem csak tőle, más nőtől sem. Csaba kinyújtja a kezeit, és megmarkolja a melleket. Elég erősen szorítja meg őket, amikor elengedi, látni az ujjai nyomát rajtuk. Megsimogatja a csaj arcát, az ajkait. Dalma az ujja után hajol, bekapja a mutatóujját, és szopni kezdni. Nem mozog, csak ül a nagy faszon. Csaba viszont izegni-mozogni kezd, ahogy Dalma az ujját szopja, meg-megemeli a csípőjével a nőt. Dalma erre mozogni kell, kicsit előre, hátra, oldalra, majd kicsit felnyomja magát guggolásban, majd lassan visszaereszkedik a faszba, közben szemkontaktust tart, és Csaba ujját szopja. Péter is, én is álló farokkal nézzük.
Most már nem ül vissza teljesen, guggolgat rajta, kb. félig engedi vissza magába, majd fel, és vissza le. Csaba megint a melleit markolja, és nagyokat nyög, ahogy a popsi mozog a farkán. Dalma liheg, nyög, és lovagol. Gondolom elfáradt a lába, ezért pókállásba helyezkedik, két kezéve megtámasztja magát a háta mögött, a férfi lábai mellett, a lábait pedig Csaba vállai mellé rakja, így mozog fel alá a popsival a faszon. Csaba tökéletes betekintést kap a behatolásba, és a szétnyílt punciba. Dalma gyorsít, fejét hátrahajtva, egyre gyorsabb tempóban mozog a faszban, egyre kintebb húzza, és egyre mélyebbre nyomja vissza. Aztán a nagy tempóban kicsúszik a farok, és melléül. Csaba azonnal felül, megfordítja Dalmát a padlón, négykézlábra nyomja, visszanyomul a popsiba, minden finomkodás nélkül, és ott folytatja, ahol az előbb megszakadt. Innen már nincs visszaút, előbb Dalma élvez el, újra, most csak egyszer, de ez is elég hosszú és hangos. Aztán Csaba jön, aki az utolsó pillanatban kihúzza a popsiba, lekapja a gumit, és beteríti Dalma hátát, fellő a lapockák közé, aztán a maradékot ráveri a popsira.
Dalma gyors zuhanyt vesz, én pedig kiengedem végre Annát a hálóból. Dalma meztelenül jön ki a fürdőszobából, meglepődik az új emberen, majd még jobban, amikor Anna köszönésként keményen szájon csókolja. Anna új erő, eléggé felfokozott hangulatban van, hála a hozzá is beszűrődő hangoknak, és az elfogyasztott
d
alf
ro
alf
go
alf
kn
alf
ak
, valamint én sem élveztem még el, így nem hagyunk pihenőt Dalmának. Bár nincs is rá szüksége, az eki miatt ő is tettre kész, és kívánós. A kanapéhoz vezetem, hanyatt fektetem, a lábai közé térdepelek, és a vállaimra veszem a lábait. Óvszert húzok, és az este folyamán most először kerül fasz a punciba. Ez a gondolat fellelkesít, és meg is mondom neki.
– Túl vagyunk az első körön, bébi, és hárman járattuk meg a seggedben a faszunkat. A pinádhoz hozzá sem értünk. Neked is izgató ez? Hogy csak a seggedet használtuk mindhárman? – lihegek, és dugom közben a puncit, a lábait magasban tartom közben. Nem válaszol, csak bólint, és nyögéssel reagál minden lökésemre.
Anna is meztelen, felmászik a kanapére mellénk, Dalma feje felé térdepel, szemben velem. Ráereszkedik Dalma arcára, és széthúzza neki a punciját. Dalma azonnal nyalni kezdi, amit elér belőle. Anna úgy helyezkedik, hogy a megfelelő helyen érje el a másik nő nyelve. Nem könnyű, a lökéseim olyan kemények, hogy nehéz a lábai között tartania Dalma fejét. Össze is szorítja két oldalról a térdével, így stabilizálva a helyzetet, és a nyelvet a puncijánál. Én dugom, ő nyalatja a punciját, majd pózt vált, felguggol, és a fenekét teszi Dalma szájára. Ő nyalja tovább a popsilyukat is, ami nagy sikert arat a nézőközönség soraiban. Csaba oda is dugja a fejét, és igyekszik belenyalni Anna puncijába, miközben ő Dalmával nyalatja a popsiját. Nem nagyon sikerül nekik, de azért lelkesen próbálkoznak. Csaba megcsókolja Dalmát.
– Érzem a punci ízét a szádban – lihegi, aztán feláll, mert elzsibbad. Anna megint puncit nyalat, közben a csiklóját dörzsöli, egyre gyorsabban, körbe-körbe, míg végül egy hangos kiáltással elélvez, és beteríti Dalmát. Vigyorgok, mert én ismerem a spriccelős punciját, de Dalma ledermed, Csaba pedig, aki csak most ismerte meg Annáékat, lelkesen huhúzik. Anna kielégülten mosolyog, ahogy lemászik Dalma arcáról, majd egy törölközőt hoz, és letörli vele a nőt, akit én még mindig dugok közben, de már én is közeledni érzem a véget. Kiveszem, óvszert lekapom, rántok rajta még párat, majd olyan erővel élvezek el, hogy az első spricc Dalma arcára megy, a második a cicire, a többi a hasára csorog. Keményen markolom, és próbálok nem túl hangosan kiabálni. A végét a csupasz puncira engedem, és elkenem rajta a farkammal. Anna megint letörli Dalmát, aki újra elmegy zuhanyozni. Péter áll sorban, neki folyamatos a merevedése, szeretné megint beledugni az új lányba.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.3 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. június 18. 13:47
#6
Ez már egy orgia volt! Jól megcsinálták Dalma hátsóját.
1
veteran
2024. június 17. 05:02
#5
Ez is erőszak egy formája.
.
1
Selymi
2024. június 15. 14:39
#4
Igen, ezt biztosan mind megtenné a tudatmódosító szerek nélkül is Dalma. 
Utálom az olyan férfiakat, akik csak így tudnak hatni a nőkre. Ez vajon nem az erőszak egy fajtája? 
A sztori egyébként nem csak emiatt nem tetszett. Eléggé forgatókönyvszerű és szó sincs benne érzelmekről, bár biztosan voltak érzések. Nem pontozom, mert nullát adni nem lehet, pedig egyest sem érdemel.
0
sportyman (alttpg)
2024. június 15. 10:54
#3
Nagyon kemény szép és rengeteg szexxel. Jó lett volna résztvenni a buliban!
1
didide
2024. június 15. 06:41
#2
Vadító volt. Kár hogy az elején a fiatal srácok gumival nem dugták már szét.
1
T
Törté-Net
2024. június 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1