A+ A-

A megoldás

42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk.
Aztán úgy két éve jelentkezetek a problémák. Egyre nehezebben ment a szeretkezés. Tetszett a nejem, de egyre több és keményebb előjáték kellett, hogy a szerszámom megkeményedjen, és harcra kész legyen. És utána is hamar elmentem. Természetesen elmentem orvoshoz, jött a Viagra, először tökéletes volt, de aztán maradt minden a régiben, hamar lekonyultam és pillanatok alatt elélveztem. Szegény nejem mindent megtett, amint érezte, hogy baj van, rögtön szopni kezdte keményen, de hiába. Mára úgy alakult, hogy gyakorlatilag impotens vagyok, csak orálisan tud kielégíteni. Én viszont őt sehogyan sem. Persze mindent megpróbáltam, kézzel, szájjal de az nem volt az igazi. Oda jutottunk, hogy a nejem ugyan nem szólt semmit, de ha szeretkeznie kellett velem, csak beletörődve hagyta, aztán pár perc és vége is volt. Ez volt a helyzet jó egy éve már.
Feleségem 36 évesen is jó nő volt, a két szülés csak a mellein látszott, mert nagy 100-as körtemellei voltak óriási bimbóval a végén. Rendszeresen járt tornázni, alakja jó volt.
Egy hétvégén történt, hogy a szomszédunk (panel lépcsőház) aki a nejem barátnője volt áthívott a szülinapi bulijába. Voltunk vagy 10-en, gyakorlatilag rajta és a férjén kívül senkit sem ismertünk. Persze bemutatták őket, de nem jegyeztem meg a nevüket. A szokásos menetrend volt, ajándékozás, pia, kis kaja, megint pia és közben tánc. Táncoltam a nejemmel is, mással is, jó hangulat volt. A zene az egész lakásban szólt, így minden helyiségben táncolt valaki. Én is táncoltam egy nővel lassú tánc volt élveztem. Mikor befejeztük átmentem az egyik szobába ahol éppen nem volt senki. Lerogytam a sarokba egy fotelbe, mikor lassút táncolva beringott a feleségem meg egy 35 körüli férfi. Nem láttak engem én a félhomályban voltam, nem volt villany felkapcsolva. Bejötte egy másik férfi is, Zolinak hívták 30 körüli volt, mikor meglátta a párt, leült az ágyra. A táncoló férfit Zsoltnak hívták és Zoli haverja volt. Zoli beszélgetni akart, de Zsolt rászólt maradj már, nem látod, hogy egy szuper nővel táncolok?
Így Zoli csak bámulta őket. Először elő akartam jönni, de aztán maradtam. Zsolt és a nejem szorosan táncoltak a lassú számra és megdöbbenve vettem észre, hogy a férfi a feleségem nyakát csókolja, közben egyik kezével simán megmarkolja feleségem fenekét. És nem engedi el, hanem erősen fogdossa. Legnagyobb megdöbbenésemre a nejem nem szólt semmit se, hagyta. Zsolt persze merész lett és most kezével lejjebb nyúlt, felhúzta szoknyáját, így nejem feneke teljesen előkerült, leszámítva a kis bugyit. Zsolt immár meztelen fenekét fogdosta nejemnek, aki ezt hagyta. Zoli nyíltan bámulta őket. Zsolt ekkor nem habozott tovább, elengedte nejem fenekét és elmarta melleit. Mikor nejem ezt is hagyta, blúzát teljesen felhúzta egészen melle fölé és előkerülő hatalmas melleit gyorsan elmarta. Nejem a falnak dőlt és szótlanul tűrte, hogy Zsolt egyik mellét markolássza, másik mellét harapdálja, nyalogassa. Rémülten láttam, hogy hatalmas mellbimbói keményen állnak, amiből tudtam, hogy teljesen fel van izgulva. Hányszor de hányszor figyeltem meg ezt nála, amiből tudtam, hogy engem akar, ki akar elégülni. Most egy idegen férfi markolta és nyalta őket és én majd megőrültem a gondolatra, de megkövülve mozdulni sem bírtam. Zoli nem bírt tovább ülni, micsoda csöcsök sóhajtott és odament hozzájuk. Zsolt elengedte egyik mellét nejemnek, mire Zoli megmarkolta és szájába vette bimbóit. Zsolt közben másik mellét harapdálta, de közben lenyúlva felhúzta szoknyáját és benyúlt bugyijába, a mozdulataiból láttam, hogy ujjazza.
Megkövülten bámultam. Két idegen fogdossa nyalja nejem, aki mindig hű volt hozzám, most meg élvezi ezt.
Ekkor zaj hallatszott és nyílt az ajtó. A barátnője lépett be. Mikor meglátta mi történt, mosolyogva kiment. A nejem ekkor összeszedte magát és eltolta magától a két férfit. Hagyjatok, nem szabad, nekem férjem van.
" Miért nem volt jó?
" Dehogynem, nagyon jó volt, sőt régen nem volt ilyen jó.
" Hát akkor?
" Megígértem a férjemnek, hogy nem csalom meg.
" De látom, hogy te is akarod!
" Akarom, de nem lehet.
És megdöbbenve láttam, hogy sírni kezd és kiszalad a szobából.
" Most meg mi van ezzel?
" Fogalmam sincs mindenesetre nem semmi nő.
" Ilyen csöcsökkel még nem találkoztam, és nedves is volt már, biztos hogy élvezte.
" Akkor meg mi a fene baja volt?
" Mit tudom én, jó lett volna pedig.
Kimentek. Én is összeszedtem magam és kimentem. Kavarogtak az érzések bennem. Dühös voltam, hogy megcsal. Kinn észrevettem nejem. Odamentem hozzá, ő nyakamba borult és sírt. Nem volt hajlandó elmondani miért, de én már tudtam miért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (182 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Thibo 2018. 03. 16. péntek 16:04
Király. Szerintem nagyon jól ki lett dolgozva. 10 pont
#13 joozsi 2017. 10. 17. kedd 06:42
Nagyon jó. 10 p.
#12 zsuzsika 2015. 01. 8. csütörtök 07:18
Nem ragadott meg.
#11 A57L 2013. 07. 8. hétfő 08:04
Jó írás.
#10 papi 2013. 04. 16. kedd 06:07
Aranyos
#9 mackó2009 2012. 10. 23. kedd 09:43
Nagyon életszerű, mellette pedig megható a történet.
#8 sikamika 2012. 05. 1. kedd 17:38
hm nem rossz.a gecis szájával smárolt a férj?
#7 boax 2009. 09. 19. szombat 15:32
Szeretném a feleségemet így látni én is.
#6 fater 2007. 08. 7. kedd 13:45
szivesen megismerkednék verával.
#5 Mr. Kammer 2005. 05. 22. vasárnap 19:43
Sirály:-)!!!
#4 Pavlov 2005. 04. 21. csütörtök 17:48
Á, szerintem jobb a hűség.....
#3 david 2005. 03. 28. hétfő 17:15
nagyon jó a történet, remélem én nem jutok az író sorsára soha
#2 András 2005. 03. 26. szombat 15:38
Nagyon jó és hitelesnek tűnő történet. 10 pont-os merevedés!
#1 Törté-Net 2005. 03. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?