A+ A-

Ébredés

Nem tudom ki hogy van vele, nekem nagyon jól esik reggel a szex. Talán a túlhajtott tempó az oka, de hétköznap mire este ágyba kerülök, már nem igazán van kedvem és erőm szeretkezni. A jelenleg velem élő barátnőm is így van vele, a reggelente szívesebben búlyik össze velem. Na persze néha máskor, máshol is nagyon meg tudjuk kívánni egymást, de ez már más történet.
Szóval kedvenceink a hétvégi reggelek, sokáig lustálkodni, élvezetesen ébresztgetni a másikat, és sokszor utána még összebújva aludni egyet. Hogy mikor ki ébred először, ki kívánja meg jobban a másik mellette gömbölyödő testét az a véletlenen múlik.
Legutóbb egy szombaton én kezdtem az ébredezést. Félig még az álmomban keveregve már a mindjárt rám váró valódi örömökön fantáziáltam. Szerencsére fantáziálni azt tudunk és a szenvedély hevében egymás fülébe suttogott vágyainkat gyakran meg is valósítjuk.
Mindketten szeretjük a hosszú előjátékot, egymás nyalogatását, szopogatását. Gyakran a csúcsot is így érjük el. Számomra a legédesebb ébredés, ha kedvesem gyengéd simogatással, vagy farkam forró ajkai közé vételével adja tudtomra: felébredt és szerelemre vágyik. Most is azon töprengtem, hogy visszaaludva várjak, míg ő felébred, vagy ragadjam magamhoz a kezdeményezést. Kedvesem ekkor oldalra fordult, gömbölyű fenekét hozzám nyomta. Ezzel végérvényesen eldőlt minden, gyors erekcióm cselekvésre ösztönzött. Felé fordultam, kicsit lejjebb csúszva pontosan felvettem alakját. Átöleltem és gyengéden simogatni kezdtem vállát, karját miközben ágyékomat finoman fenekéhez dörgöltem. Ágaskodó szerszámomat popsija vágatába nyomtam, éppen csak érintve a gömböket. Arcomat tarkójába fúrtam és gyengéden ringattam. Talán kicsit el is bóbiskoltam ebben a kellemes pózban, a ránk váró élvezetekre gondolva. Kedvesem mocorgása térített vissza a valóságba. Válláról mellére húzta a kezemet, kicsit kijjebb nyomta imádott fenekét és lassan riszálta ölemben. Farkam most már nedves hegye finoman csúszkált a vágatba selymes puncija és feneke között. Kezemmel finoman simogattam mellét, éreztem, hogy bimbója lassan megkeményedik. Ujjaim közé véve morzsolgatni kezdtem. Kedvesem ezt különösen szerette, a finom harapdálásokat, gyengéd szívásokat sem különben. Kezével hátranyúlva, körmeivel karcolgatta combomat egyre közeledve fenekéhez szorított ágyékomhoz. Kis helyezkedésekkel még előrébb csúszott, gömbjeit még jobban kinyomta. Sajnos kezemmel így már nem értem el mellét, csupán hátát és tarkóját cirógattam. Közben keze utat talált közénk. Felső combomat kissé felemelve kínáltam simogatásra ágyékomat. Apró körökkel közeledett merev szerszámom felé. Végre megragadta és finoman végigsimított rajta. Hegyéhez érve makkomról hátrahúzta a bőrt és szétkente a kibuggyanó nedveket. Ismét a tövéhez érve erősebben megszorította és még jobban kidugott fenekéhez kezdte dörzsölni. Hátát simogató kezemmel csatlakoztam hozzá. Közvetlenül keze mellet marokra fogtam a farkam és ritmusát átvéve egyre erősebben dörzsöltem kidomborodó ajkaihoz nedves makkomat. Kényelmetlen pózból felszabadult kezét ölébe húzta és összeszorított combjai között ujjaival csiklóját kezdte el simogatni. Néha szétcsúszó combjai közt egész ajkai közé is hátranyúlva makkomon is végig - végig simított. Saját nedveim övével keveredtek, fegyverem könnyedén csúszkálva nyitogatta ajkait.
Finom nyögdécseléseiből éreztem, hogy közel jár az első kielégüléshez. Elengedtem farkamat, kicsit távolabb húzódtam és kezemet hátulról a vágatba simítottam. Hüvelykujjammal ajkai közé nyúltam szétkenve összekeveredett nedveinket, tenyeremet csupasz szeméremdombjára szorítva eltoltam kezét. Szerettem nézni ahogy kezével magát simogatva elégül ki, de most én akartam gyönyörben részesíteni. Kezével saját mellét simogatva átadta a terepet. Tenyeremmel finoman köröztem szemérmén, hüvelykujjam egyre mélyebben simítottam ajkai közé nedves puncija nyílását keresve. Úgy látszik a tempót kicsit lassúnak találta mert hirtelen előrenyúlt, megragadta kézfejemet és a szinte bele húzta kezemet tüzelő puncijába. Kényelmes ritmust diktálva ujjazta magát az én hüvelykujjammal! Nyögései egyre hangosabbak, mélyebbek lettek. Csuklómat tovább húzta maga felé, fenekét még jobban tolta felém. Megértettem vágyát, ujjam kicsúsztattam eddigi fészkéből és csiklójára tettem. Csípőjét vadul mozgatva, ujjaimmal simogatva együtt elégítettük ki. Egy mély sóhajjal jelezte elégedettségét. Farkam érintés nélkül is lüktetett, kedvesem kéje rám ragadva kis híján én is elélveztem. Ő hátára fordult, én oldalról ráhajoltam és puhám csókolva melleit kezdtem el simogatni. Kedvesem kezével tovább simogatta ágyékát, én melleit hátrahagyva kénytelen voltam farkamat erősen megszorítva elkerülni a gyönyört. Még korai lett volna. Azt az egy lövést a végére tartogatom és hol van az még. Kedvesem kielégülései nekem is hasonló, egyfajta lövés nélküli élvezést okoznak amivel szeretkezéseinket el tudjuk nyújtani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2016. 06. 5. vasárnap 05:20
Érdekes írás,de csak közepes.
#11 genius33 2013. 02. 11. hétfő 09:51
Nem is rossz nyes
#10 király 2002. 11. 14. csütörtök 18:49
Nem rossz a cucc, csak tényleg rövid, az oldalhoz azt tudnám javasolni, hogy nagyobb betűmérettel írjátok mert eléggé egybefolyik a szöveg !
#9 Zsu 2002. 11. 9. szombat 01:10
Elfogadnám... finom. :-)
#8 Gabi 2002. 11. 8. péntek 12:29
Nagyon jó!10 pont!
#7 tigriscica 2002. 11. 7. csütörtök 19:44
Szerintem nem rossz:)Sőt...de tényleg rövid azért.
#6 xy 2002. 11. 7. csütörtök 07:37
Marha nagy kérés lenne, hogy tegyétek már bele a generált szövegbe pl. hogy "Csökkentett" az átlag - amikor tényleg az?
#5 Kritikus 2002. 11. 6. szerda 00:27
Csak ennyi: :-) 10 pont
#4 Törté-Net 2002. 11. 5. kedd 14:35
Kuty: Olvasd el a FAQ-ot, és rájössz a trükkre...
#3 Thael 2002. 11. 5. kedd 13:43
Nem tudom mas hogy van vele, nekem ez nagyon bejott, bar lehetett volna egy kicsit hosszabb..
#2 Kuty 2002. 11. 5. kedd 10:23
Ébredés (hetero) Írta: Milos - Utolsó módosítás: 2002/11/05
Eddig 1 ember szavazott erre a történetre és 6 pontot kapott. (Átlag: 3.5 pont)

Jóóó :))
#1 Törté-Net 2002. 11. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?