A+ A-

Tükröm, tükröm mond meg nékem...

Rég nem volt már barátom, pontosabban olyan barátom, akit igazán annak nevezhettem. Aztán alig kevesebb mint egy éve, mégis lett. Olyan, aki megmozgatta a fantáziám. Szerelem szövődött, ma is együtt vagyunk, és remélem, a ma esténk sem fog eseménytelenül eltelni!
Nem az első aktusról írnék, mert eleinte nem volt igazán teljes az összhang, hol ő siette el, hol én. Mindig hiányérzettel zártuk a napot. Tavaly nyáron először szerveztünk közös kirándulást. Egy kényelmes kis motelben szálltunk meg, TV, nagy ágy, zuhanyzó, minden, ami kell. Az estét zuhanyzással kezdtük. A villanyt lekapcsoltuk, csak a folyosóról szivárgott be egy kis fény. Beállt a vízsugár alá, én még vetkőztem. Testének csak a körvonalait láttam. Aztán beléptem mellé. Bekentem a mellkasát tusfürdovel, lágyan simogattam minden porcikáját. Éreztem, ahogy libabőrössé húzódik a bőre az ujjaim érintése alatt. Ez nagyon felizgatott. Végigsimogattam izmos vállát, kicsit szőrös mellkasát, hosszú, izmos combját. Átölelve végigsimítottam habos kezemmel a hátát is, közben erősen éreztem hasam tájékán égbe meredő férfiasságát.
Most ő következett. Végigkenegette a testem, meglepően sokat időzve elődudorodó mellbimbómnál. Huh, még most is beleborzongok, ha rá gondolok! Imádom, amikor a mellemmel babrál. Nagyon szeret velük játszadozni, mert szép kerekek, feszesek, ahogy ő mondja: peckesen előre néznek. Sokszor, már ha sóváran rápillant, csomócskába ugrik össze a mellbimbóm. És ha még elkezdi cirógatni, nyalogatni is, hát az valami észbontó! Na szóval így történt akkor is. Hullámokban áradt szét a testemben a bizsergés, teljesen nedves lettem (nem csak a fürdovíztol), minden porcikám kívánta őt. Akkor megfordított, a hátamat mosta lágyan, finoman, masszírozta fenekemet, be - benyúlt a vágatba is. Kicsit előre döntött, és a combom belső falát kezdte simogatni. Már nagyon kívántam, hogy végre a puncimhoz is hozzáérjen. De nem tette.
Zuhi után szárazra törölgettük egymást, aztán felkapott és bevitt a szobába. Óvatosan letett az ágyra, és megállt előttem. Én felültem, épp szembe találtam magam meredező péniszével. Nem bírtam ellenállni, meg kellett hogy simogassam. Végigcirógattam egy ujjal a tövétől a fejecskéjéig, aztán vissza. Nagyon szép, vérbő hímvesszője van, egyenes, szép vonalú, puszilgatni való. Most mégsem kezdtem puszilgatni, hanem felálltam az ágyon, ekkor ő került szemmagasságba az én puncimmal. Aznap reggel borotváltam teljesen csupaszra, majd megőrült a látványtól. Végigsimította combom belső vonalát, erre lábaim szinte önkéntelenül széttárulkoztak. Hátra nyúlt mindkét kezével, és a fenekemet kezdte el cirógatni, aztán a hasam környékét. Majd megorültem, annyira kívántam, hogy érjen már végre hozzá a puncimhoz is, de ő tovább korbácsolta szenvedélyem. Átfogta a lábaimat a combomnál, felkapott és letett a földre.
Hosszan megcsókolt, azután mondta, hogy kitalált valamit! Felkapcsolta gyorsan a villanyt, majd a szobában lévő nagy tükörhöz vezetett. Kicsit váratlanul ért ez a fordulat, hisz én jobb szeretek félhomályban szerelmeskedni, de ő nem engedett. Megálltunk a tükör előtt, én elől, ő mögöttem. Előre nyúlt, és a hasamat kezdte simogatni, közben a vállam fölött nézte a tükörben, mit csinál. Felnyúlt a mellemhez, és körkörösen masszírozni kezdte, közben a vállamat, nyakamat csókolgatta. Aztán az egyik keze megindult lefelé, lenyúlt, és végre megérintette epedo puncimat. Végighúzta ujját sima szeméremdombomon, alám nyúlt, besimítva a résbe is. Nagyon erős vágy borított el. Közben másik keze a mellemmel játszott. Benyálazta az egyik ujját, és mellbimbómat kezdte izgatni vele, apró köröket írt le rajta, rezegtette, dörzsölgette. Mikor belenéztem a tükörbe, észrevettem, hogy engem néz, figyeli a reakcióimat, és elégedetten nyugtázza, milyen hatással van rám.
Megfordultam, belemártottam ujjaimat nedves puncimba, és most én kezdtem el játszadozni az ő mellbimbóival. Szerencsére ez a terület neki is hiperérzékeny. Hímvesszője az egekbe meredt, makkja teljesen kifényesedett, szinte "kiabálta", hogy itt vagyok, csókolj már meg végre!!! Kicsit oldalt fordultam és leereszkedtem, végigpuszilgatva mellkasát, hasát, kikötve péniszénél. Az egyik kezemmel szorosan megmarkoltam a tövét, a másikkal a golyókat kezdtem el cirógatni. Aztán előrenyújtottam a nyelvem, és a hegyével végignyalogattam az egészet Felnéztem rá, és láttam, hogy a tükörben figyeli, mit ténykedek. Gondoltam, no akkor legyen is mit néznie! Jó mélyen beszippantottam a péniszét, aztán nagyon lassan kihúztam a számból. Ahogy húztam kifelé, kezemmel húztam a szám után a fityma bőrét is. Amikor a pénisz hegye is kibuggyant a számból, egy gyors mozdulattal felhúztam teljesen a bőrt, aztán hirtelen (de azért gyengéden) lerántottam amennyire csak tudtam. Ez az a mozdulat, amit imád, ettől hirtelen az egekbe szökik a vágya.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 01. 24. vasárnap 09:30
Nemrossz!

9 Pont!
#3 papi 2013. 09. 10. kedd 05:27
Tetszik
#2 Honey 2002. 11. 6. szerda 16:09
Egyszeru hetkoznapi szex, de jo volt olvasni. Ilyenen naponta atesunk. 6 poty
#1 Törté-Net 2002. 11. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?