Prank

Szavazás átlaga: 4.27 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 10.
Hossz: 10 846 karakter
Elolvasva: 431 alkalommal
Norina mosolyogva lépett a magas, huszas éveiben járó fiú elé, aki háza előtt üldögélt, a lépcsőn. Kivételesen nem a belvárosi forgatagban forgattak, úgy döntöttek, a kertvárosi részen próbálnak szerencsét, ami jobb környéknek számított a városban; ezen a helyen azok az emberek laktak, akik már megcsinálták szerencséjüket. Csupa kovácsoltvas kerítés, újonnan épült házak és szép autók.
A pár Youtube csatornáját százezrek nézték; az újabb prank témáját ők szociális kísérletnek hívták, miszerint Norina random idegeneknek teszi fel a kérdést, szexelnének-e vele. A vékony, szőke lány egy virágos miniruhát vett fel fehér sportcipővel, s ahogy vigyorogva lépett a dohányzó fiú elé, rögtön a srácnak szegezte kérdését, amit Norina barátja tőlük csupán 20-30 méterről, egy padon ülve rögzített.
– Szia! Norina vagyok – nyújtotta kezét a lány.
– Ádám.
– Lefeküdnél velem?
A fiú nem tűnt meglepettnek, sokkal inkább kifejezéstelen tekintettel mérte végig a lányt, végigfuttatva szemét vékony lábain, aki közben körülnézett, s a ház előtt elterülő pázsitot, a kis fákat, a virágokkal tarkított kavicsos kertet látva azt tapasztalta, hogy a fiúnak egész jó ízlése van.
Norina kérdése vegyes reakciókat váltott ki az emberekből, volt, aki azonnal egy „igen”-t vágott rá, volt, aki „nem”-et, sokan elgondolkoztak rajta, de végül gyávák voltak rábólintani, néhányan pedig sejtették, hogy valami turpisság lapul a dolog mögött.
– Ez valami vicc?
– Nem. Komolyan gondolom... Megdugnál engem?
A srác mélyet szippantott cigarettájába, s egyenesen az idegen lány felé fújta a füstöt. Norina barátja, Valentin izgatottan figyelte az eseményeket, miközben telefonjával felvette, mint flörtöl barátnője az idegen csávóval.
– Itt laksz? – kérdezte kacéran a lány, miután a fiú részéről nem érkezett reakció.
Ádám bólintott egyet.
– És... bemehetnék hozzád...? – jött a következő kérdés a virgonc lánytól, miközben ajkába harapott.
Ádám nem reagált semmit, újabbat szívott cigijébe, majd kifújva a füstöt még mindig csendben pásztázta az idegen lány arcát és testét. Végül eldobta a csikket, rátaposott, és lassan feltápászkodott a ház lépcsőjéről, majd semmit sem szólva megindult a bejárati ajtó felé, amit egy felette ágaskodó kis lámpa és egy tümpanon szerkezetű díszítés tett hangulatossá.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.27 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. május 12. 03:57
#9
Erőszak. 0-a pont.
1
Éva596
2024. május 10. 19:30
#8
Teljes mértékben egyetértek. A történetek ugyanazok, csak a nevek, a helyszínek és esetenként az erőszakolók száma változott. Ennyire szeretsz erőszakolni, vagy azt ha a barátnőddel teszik? Tudnál te ennél sokkal jobbat is írni, ha eltérnél ettől a neked oly kedves témától.
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 10. 16:45-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. május 10. 16:45
#7
Nem értem én ezt, hogy ha valaki ilyen jól tud írni, miért nem mozdul ki ebből az eléggé szűk komfort zónájából. Az utóbbi időben a történetei arról szólnak, hogy megerőszakolnak egy lányt, aki végül élvezi. Ilyen írói kvalitásokkal sokkal érdekesebb, minőségibb történeteket várnánk.
1
Andreas6
2024. május 10. 09:52
#6
Egyezik a véleményünk. 1 pontot adtam, mert nullát nem lehet.
1
Ez egy válasz lelkes 2024. május 10. 09:02-kor írt üzenetére.
lelkes
2024. május 10. 09:02
#5
Nekem az erőszakolós történetekkel csak egy bajom van: akit megerőszakolnak, az nem fogja élvezni. Sajnos volt "szerencsém" megerőszakolt nőkkel találkoznom és beszélni, és soha nem merült fel az, hogy ők az erőszak alatt elélveztek volna.
1
doriangrey
2024. május 10. 07:34
#4
Technikailag nemi erőszak. Más kérdés, hogy ok-okozat vonalon hogy jutottunk el idáig. Az objektív felelősség egyértelmű. Gondolom ez a jövő az agyatlanul játszadozó fiataloknak - és akkor erre építenek elveket, meg ideológiát. Göbbels meg forog a sírjában.
1
Titti
2024. május 10. 01:59
#3
Vajon miért érzem én úgy, hogy ezeket mind olvastam már? Majdnem szóról szóra.  
A stílus továbbra is jó. A többi elgondolkodtató. Én nem pontozok. Kíváncsi vagyok az igazi pontozók véleményére. 😀
1
sztbali
2024. május 10. 00:27
#2
Kedves Shavo!
Az elmúlt időben mindig erőszakot ábrázolsz a történeidben. Ha megkérhetlek, akkor légyszíves mellőzd ezt. Már unalmas és így nem tetszenek a legfrisebb történeteid.
1
T
Törté-Net
2024. május 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1