Testépítés 3. rész

Szavazás átlaga: 8.31 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 21.
Hossz: 15 406 karakter
Elolvasva: 1 358 alkalommal
Kékég ötletét felturbózva a folytatást már én írtam meg, az ő kérésére.

Előzény:
Zsóka, ha már ez a férfi bikuci megtudta a titkunkat, ha már jó mélyre hatóan megismerkedett velem is, közreműködésével meg kéne valósítanunk a titkos vágyunkat ...
Nem is rossz ötlet! – Válaszolta nevetve Zsóka.
Rosszat sejtettem. Kezdett rossz érzésem lenni, a gombóc növekedett a torkomban, a görcs a gyomromban erősödött.

– No, te szépfiú! – Kezdett Olga felkönyökölve beszélni, miközben én a melleinek ebben a perspektívában mutatott formáját néztem.
– Az intim tornákon néhányan felvetették, hogy szeretnék csoportosan csinálni ezt az edzést is. Zsóka benne is lenne minden formátumban, és egy sikeres próba már volt is, amikor Te Malmöben voltál egy új kondigép bemutatóján. A csajoknak sikeres volt. Ketten? Hárman?   – nézett Zsókára.
– Hárman, plusz te...  
– És az is felmerült, hogy egy igazi, élő hímtaggal kellene ellenőrizni a gyakorlatok sikerességét, de ehhez olyasvalaki kell, aki egyrészt megfelelő állóképességgel rendelkezik, másrészt képes külön választani a szexualitást az edzéstől, sőt a szerelemtől is. Ráadásul mindezt képes a többiek szeme láttára, és meg tudja mondani, melyik hüvely hogy működik, tud tanácsot, javaslatot adni.
– Igen akkor hárman voltunk, és a végén maszturbáltunk is, a többiek szeme láttára. A visszajelzések jók voltak. Volt, aki azt sajnálta, hogy nem masztizott velünk, volt, aki felvetette – ezt akár túlgondolva – tehetnénk férjeink, barátaink előtt is. Eddig voltak fenntartásaim, de ma ezek tova szálltak. Ha bele egyezel, ha részt akarsz venni ilyenben, akkor finoman – a magán óráimon – felvetem a hölgyeknek, akik jelen voltak a közös intimtornán. Mit szólsz hozzá?
– Fuuuu. Engedd meg, hogy ezt átbeszéljem majd Zsókával...
– Cuki vagy! – Nyomokban még gecis szájjal csókolt meg Olga. Én meg kezdtem kellemetlenül érezni magam.
– Ne rinyálj Drágám! – Nógatott Zsóka.
– Tudom, hogy képes vagy rá, és azt is tudom, hogy nincs félnivalóm, mert engem szeretsz. Szeretnék büszke lenni rád, és szeretném, ha a csajok irigyelnének miattad! – Folytatta.
– Na de hogyan? No de mégis! – Hebegtem-habogtam.  Olga közben suttyomban az ölembe hajtotta a fejét, de oda lett a suttyom, mikor beszippantotta a makkomat a szájába. Felszisszentem a meglepetéstől, de a dárdám azonnal növekedésnek indult. Zsóka néhány rutinos mozdulattal végigsimított a mellkasomon és a hasam alján, és Olga
d
alf
ia
alf
da
alf
li
alf
ttasan
cuppantotta ki addigra már merev farkamat a mohó ajkai közül.

– Mondtam, hogy képes rá! Nézd meg, hogy áll neki, mintha nem tíz perce facsartuk volna ki! – Szinte a magáénak érezte az érdemet.
– Én mondtam neked, de te szkeptikus voltál! – Emlékeztette Zsóka a barátnőjét.  
– Lányok, mielőtt az üzleti tárgyalás belefullad a buja szexualitás forrongó és sikamlós mocsarába, kéretik abbahagyni zaklatásomat! – Fakadtam ki, amit hangos kuncogással díjaztak.  
– Konkrétan mik a terveitek? Hogy gondoljátok a szerszámom közös használatát? Milyen díjazásban részesülök az elvesztegetett időért és apatejért? – Feszegettem a határokat.
– Az idődre és az állóképességedre igényt tartunk, az apatejedre nem feltétlenül. – Vágta rá Olga. – Jutalmad az lesz, hogy egyrészt megjáratod néhány idegen pinában az ezredesed, másrészt a tornának köszönhetően te is fejlődsz, harmadrészt Zsóka is fejlődik, hogy nagyobb örömet tudjon neked adni.
– Nekem is részt kell venni a tornában? – aggodalmaskodtam.  
– Különben hogy gondoltad? – Kérdezték szinte egyszerre, kórusban.  
– Úgy, hogy ti tornáztok, én meg a megfelelő pillanatban csengőszóra belépek teljes harckészültségben. – Vigyorogtam
k
alf
ín
alf
om
alf
ba
alf
n
.  
– Nem! Részt veszel a tornán, természetesen személyre szabott gyakorlatokkal. Részvételed kötelező, ennél fogva ingyenes. – Közölte ellentmondást nem tűrő hangon Olga. Hazafelé a kocsiban már-már
k
alf
ín
alf
os
volt a csend. Azon morfondíroztam, hogy vajon milyen tornagyakorlatokat találnak ki nekem, hiszen nincsenek hüvelyizmaim. Aztán azon aggódtam, hogy fogom bírni 3-4 punci masszírozását anélkül, hogy elsülnék, vagy lekókadnék. Ezen egy kicsit stresszeltem. Aztán eszembe jutott, mekkorákat fogunk kefélni. Gondolataim érzelmi hullámvasútjából a házunk előtt eszméltem fel.
Otthon – már a zuhanyzás után – hanyatt fekve méláztam a hitvesi ágyon, mikor Zsóka frissen, illatosan, kívánatosan mellém huppant.  

– Nagyon befeszültél ettől az intimtorna dologtól! – Suttogta a fülembe, és mintegy véletlenül buja, csókos ajkai hozzáértek a fülcimpámhoz. Tisztában volt vele, hogy ez az egyik erogén zónám.  
– Ne aggódj, majd én ellazítalak! – Búgta tovább, és keze pihekönnyű érintése nyomán libabőrös lettem, ahol csak hozzám ért.  Buja, csókos ajkai a fülcimpámról az államon át a mellkasomra vándoroltak, és az egyik mellbimbómon landoltak. Keze a szeméremdombomat cirógatta, bránerem elkezdte érdeklődően emelgetni fejecskékét. Amikor úgy érezte, hogy behatolásra alkalmas állapotba kerültem, magába tuszkolta félkemény farkamat. Éreztem, hogy a kocsiban odafelé mesélt gyakorlatokat mutatja be, vagy legalábbis szeretné bemutatni. Az izmok játéka hamar csúcsközeli állapotba hozott, kénytelen voltam kihúzódzkodni belőle. Csípőjét egy helyben tartva csúsztam lejjebb az ágyon, míg a fejem a combjai közé került. Nyelvem hamar megtalálta csiklóját, és perceken belül sikerült a csúcsra repítenem.

– Én akartalak ellazítani! – Suttogta szemrehányóan.  
– Majd az intimtorna előtt, hogy sokáig bírjam! – Válaszoltam, és szép lassan álomba simogattuk egymást.  Álmomban rengeteg nő akart velem szeretkezni, de én menekültem hegyen-völgyön át. Végül utolértek, és képtelen voltam megakadályozni, hogy a magukévá tegyenek. Amíg az egyikük a farkamat használta, a többiek lefogtak. Az egyes aktusok között valami zselével kenegették a makkomat, és azt magyarázták, hogy azért, hogy ne élvezzek beléjük.  
Reggel iszonyatos erekcióval, izzadságtól csatakosan ébredtem. Ez a zselé dolog viszont nem ment ki a fejemből, és a nap folyamán keresgéltem a neten, aztán a homlokomra csaptam. Itt van az orrom előtt, a konditeremben is használjuk helyi érzéstelenítésre. Lidokain gél!
Zsebre vágtam és eliszkoltam a mellékhelységbe. Egy gombostűfejnyi mennyiséggel kipróbáltam, nem csípi-e a farkam bőrét, vagy van-e valami nemkívánatos mellékhatása? Az alatt az idő alatt, amit a mosdóban töltöttem, semmit nem vettem észre. Egy óra múlva ellenőriztem őkelmét, semmi nyoma nem volt a kenekedésnek. Megnyugodtam, megjött az önbizalmam is. Ez lesz a megoldás!
A következő héten Zsóka kétszer volt Olgánál intimtorna edzésen. A második alkalom után, mikor hazajött, láttam rajta, hogy mondanivalója van. Kérdőn néztem rá, mire ő kertelés nélkül nekem szegezte a tényeket.  

– A következő alkalomra szeretettel várunk mindannyian! Ne stresszelj, ne aggódj! Nem fogunk kárt tenni benned! – Vigyorgott kajánul. Az ominózus nap gyorsan eljött. Zsókán szabadidő alsó és felső volt, alatta meg ő maga, ahogy megszületett. Nekem egy testhezálló, de rugalmas anyagú rövidnadrág, laza pamut póló és laza szabadidő alsó volt az öltözékem. Közvetlenül indulás előtt elszaladtam a mosdóba „
p
alf
is
alf
il
alf
ni
” és gyorsan bekentem vastagon a makkomat, a fitymámat, majd az egész bránert is. Kellemesen hűvös érzést adott, megnyugodtam. Amikor odaértünk, Olga egy köntösben nyitott ajtót. A szobában két anyaszült meztelen nő ült a fürdőlepedőiken. Jöttünkre felálltak, és a zavar minden látható jele nélkül kezet nyújtva bemutatkoztak. Anikó és Ági.  
Anikó nálam jó tíz évvel idősebb, nagyon csinos, szemrevaló, töltöttgalamb típusú MILF. Lerítt róla, hogy frissen fodrászolt, kozmetikázott, manikűrözött nőstényördög. Gyönyörű, sárgadinnye méretű cickói, frissen gyantázott babapopsi simaságú és méretű szeméremdombja, valamint hihetetlen erotikus kisugárzása azonnal megtette hatását. Rövid bemutatkozás után – a nadrágomból már sátort formázva – fordultam Ági felé, aki kicsi, filigrán, ápolt, 50-55 körüli asszonyka volt.
A rövid bemutatkozás után visszaültek a törölközőikre, Olga is ledobta magáról a köntöst, és szintén anyaszült meztelenül leült velük szemben. Tanácstalanul néztem körbe, de mire feleszméltem, már Zsóka is anyaszült meztelenül ült Ági mellett.  

– Nyugodtan tedd szabaddá a technikai segédeszközt! – Szólított fel Olga a vetkőzésre, és intett a fejével egyértelműen a farkam felé.  
– Amíg Zsóka bemelegít, Ági vagy Anikó gyakorolhat rajtad. – Nézett kérdően a megszólítottakra.  
– Kezdhetem én? – Kérdezte Ági.
– Ahogy akarjátok! Vetkőzz! – Jött a tréneri utasítás. Lerántottam magamról a maci-nacit és a pólót, majd szégyenlősen a rövidnadrágomat is. Ezredesem vigyázállásban várta a következő parancsot. Előbukkanását elismerő sóhajok és pillantások kísérték. Őfőméltósága azonban állta a pillantások kereszttüzét, meg sem rebbent.
Ági hanyatt fektetett a törölközőjére, és egyik lábát átvetve rajtam, a térdei közé vette a derekamat.  

– A bemelegítéstől már elég nedves vagyok. Laza, vagy szoros punciba szeretsz először behatolni? – Kérdezte.
– A szorosat jobban szeretem, de azt hiszem, nehezebb feladat, ha laza puncival kezdünk, és utána teszed szorossá – vettem át a vizsgáztató szerepét.
– Rendben, parancsolj! – És egy mozdulattal tövig csúsztatta büszkeségemet a valóban tágnak tűnő punciban.
– Mondom, mire számíts, mire kell figyelned! – Nézett mélyen a szemembe.  
– Most a tövét akarom megszorítani. Érzed?
– Igen!
– Most fokozom a szorítás erősségét.  
– Érzem!
– Most a fejét akarom megmasszírozni.
– Ezt még gyakorolni kell, ebből semmit nem éreztem.
– Aha, na, várj csak! És most? Lehet, hogy az előbb nem a megfelelő izmokat mozgattam.
– Igen ez már jobb volt.  
– Már ezért megérte az élő bráner! – Szólalt meg Olga.  
– Na, most megpróbálok egy szoros gyűrűt képezni a tövénél, és ezt a gyűrűt felvinni a makkig, meg vissza. Figyelj!
– Ahhh, óhhhh, jajjj – nyögtem. Ez baromi jó!
– Ezek szerint sikerült! – büszkélkedett Ági, én meg áldottam az eszem a Lidocain miatt.  
– Most így csinálok! – És a két tenyerét összedörzsölva demonstrálta, mit akar a puncijával művelni.  
– Aztakurva! – nyögtem fel.  
– Tág punciba akartál behatolni, most egy szűkből távozol. – Közölte Ági, és elkezdte felemelni az alsótestét rólam.  Úgy éreztem, mintha a puncija nem akarná elengedni a farkamat, mintha egy vasmarok szorította volna. Szinte felemelt a farkamnál fogva, mire nagy nehezen egy hangos cuppanással kicsusszantam belőle. Elkezdett visszatolatni rá, olyan volt, mintha most venném el szárazon a szüzességét, pedig tocsogott a puncilétől.

– Túl szoros, lazíts egy kicsit! – kérleltem.  Válaszként teljesen ellazította, tövig csúszott, majd a perisztaltikus mozgással fejni kezdte őkelmét, csiklóját pedig a szeméremdombomhoz dörzsölte. Pillanatokon belül elélveztette magát, én meg ismételten áldottam az eszem a lidokain miatt.  

– Az orgazmuskészség ilyen fokozódása a torna mellékhatása – Világosított fel Olga.  
– Most Anikóval induljatok a nulláról! Készségesen átfeküdtem Anikó törölközőjére, és nem bírtam megállni, hogy „véletlenül” meg ne
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ésszem
. Elkezdtük a gyakorlatot. Húsos szeméremajkai, homlokos szeméremdombja sokkal jobban bejött nekem, mint Ági filigrán, alig kipárnázott nunija. Anikó hüvelyizmai nem voltak olyan magasan képzettek és edzettek, mint Ágié, de adottságaiból fakadóan nekem több örömet nyújtott. Természetesen ezt nem kötöttem az orrukra, nem akartam megbántani egyiket sem.  
Anikó hüvelye és annak virtuóz használata így is magasan felülmúlta – Zsóka kivételével – bármelyik nőét, akivel eddig voltam, legyen az fiatal csitri, vagy tapasztalt érett asszony. Vele is végigcsináltuk a gyakorlatsort, és a végén ő is megajándékozta magát egy kóbor orgazmussal.  
Egészen biztos voltam benne, hogy Lidocain nélkül már legalább háromszor ellőttem volna. Marha büszke voltam magamra, de a neheze csak most jött. Zsóka. Hozzá érzelmi szálak is fűztek, nem voltam képes csak a gyakorlatra összpontosítani. Elkezdtük a vizsgát, az előzőeknek megfelelő gyakorlatokkal. Egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne csókoljam, öleljem,
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ésszem
szerelmemet, a „gyakorlat” közben. Mondanom sem kell, egy oltári nagy kefélés lett a vizsgából, Zsóka is beleadott apait-anyait, – gondolom villogni is akart a csoporttársak előtt – és nem csak hüvelyizmait használta, hanem a csípőjét is virtuóz módon riszálta, tekerte, csavarta, liftezett, hintázott.  
Tudott újat mutatni több hónapos együttélés után is.  
Szakadt rólunk a víz, legalább háromszor jutott a csúcsra. Az első még csendes, visszafogott, alig titkolt volt, a második már mindenki – sőt a szomszédok számára is – nyilvánvaló volt, a harmadikba egy velőtrázó sikoly után beleájult.  
Én már a második után úgy döntöttem, hogy ha jön, akkor hagyom, had jöjjön, lövök én is. De nem lőttem. Ott billegtem az orgazmus határán, félig eszemet vesztve, a hasam alja és a heréim robbanásig feszültek, szakadt rólam a víz, a pulzusom kétszáz fölött, de nem sült el a fegyver.  
Miután Zsóka leájult rólam, Olga – a saját zsenialitását kiemelve – az egekig magasztalt a közönsége előtt.

– Látjátok, megmondtam, olyan csődört hoztam nektek, hogy egy hétig ketté áll nem csak a fületek, de a lábatok is!
– Jól vizsgáztál Bikuci – fordult felém – de most jön a finálé!
– Tegyél ki magadért, mert kicsavarlak, mint egy citromot! – Nagyképűsködött. Ezzel nagy büszkén nyeregbe pattant, de én akkor már sejtettem, hogy ennek nem apatej injekció, hanem alhasi görcsök lesznek a vége. Ha Zsóka nem bírta kifejni, akkor senki. Valószínűleg túltoltam a Lidocaint.  
Olga eleinte hangosan kommentálta, mit művel a hüvelyizmaival, és a kezével demonstrálta Ági csuklóján, majd az enyémen is. Én kommentáltam, mit érzek. Ági meglepetten hallgatta, hogy amit én mondok a farkamon tapasztaltakról, azt ő a csuklóján érzi. Aztán Olga is belemelegedett, a demonstráció egyre inkább szexuális örömszerzésbe fordult, előadása egyre szaggatottabbá vált, légzése zihálássá fajult, feje vörösödött. Feltett szándéka volt, hogy elélveztessen, és learassa Zsóka elől a babért, de egyrészt nem az esetem, másrészt hiába volt minden erőfeszítése, virtuóz intimtornája, a Lidocain tette a dolgát. Akarata ellenére elöntötte a visszafojtott orgazmus első hulláma. Ha már orgazmus, legyen kiadós, – láttam rajta, hogy megadta magát teste követelésének – és saját magát tornázta fel az orgazmikus csúcson túlra, – a tudata az intergalaktikus térbe távozott, teste folyamatosan követelte az újabb és újabb dopamin, endorfin, szerotonin és oxitocin löketeket, az ősi – hüllőktől örökölt – hipotalamus tette a dolgát, és küldte a kérést az agyalapi mirigynek. Éreztem, hogy a percekig tartó, önmagát gerjesztő spirálból valahogy ki kellene rántani őt, és segítséget kérve néztem Zsókára.  
Ő szerencsémre ismerte Olga ilyen állapotát, és a farkamról lerántva, hidegvizes borogatást tett a tarkójára. Olga teste lassan lenyugodott, és mély alvásba csendesítette tulajdonosát. Csak én küzdöttem az alhasi görcseimmel. Farkam kalapácsnyél keménységű volt, feje kékeslilában játszott, és úgy feszült, attól féltem szétreped.  

– Mit csináltál vele? – Kérdezte Zsóka, miután érzékelte, hogy nem természetes az állapotom.
– Lidocainnal kentem be – röstelkedtem.  
– Basszus, akkor már értem! – Derült fel az arca. – Ezért nem bírtam kifacsarni!
– Csinálok egy teát, ez hagyja a merevedést okozó izmokat ellazulni. Majd egy-két óra múlva, ha a Lidocain hatása enyhül, elsütjük, hogy ne szenvedj! A következő néhány félórában lenge öltözetben beszélgetve elemeztük a történteket, és megegyeztünk, hogy a szeánszokat folytatjuk mindannyiunk – és leendő partnereink – örömére.  
A nap happy enddel zárult, Zsókának sikerült kitartó munkával kinyernie heréimből a felgyülemlett örökítőanyagot, amely teljesítményt a többiek lelkes tapssal jutalmazták.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.31 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fuller
2024. április 22. 12:03
#5
Olvastam már jobbat is, ez elég unalmas volt!!! 😟
1
didide
2024. április 21. 21:14
#4
Jöhet a következő.
1
f
fiesta14
2024. április 21. 21:08
#3
Hajrá jó ez is
0
sportyman (alttpg)
2024. április 21. 12:28
#2
A Lidocain kenőcs enyhén csípi a puncikat is, ezért nem igazán tudnak hüvelyben elélvezni...
1
T
Törté-Net
2024. április 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1