Testépítés 2. rész

Szavazás átlaga: 8.3 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 14.
Hossz: 14 480 karakter
Elolvasva: 2 546 alkalommal
Az előző részben leírtakat elmesélték, hátha van kedvem megírni. 
Volt, és van kedvem és fantáziám tovább szőni a szálakat.
Köszönet Kekszinek, hogy beleírt, a folytatást rá bízom.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
– Van még valami, amiről szeretném, ha tudnál, és szeretném megosztani, megélni veled! – Nézte az arcom, de nem várt a reakciómra, légvétel nélkül folytatta.
– Apukád is tudta, helyeselte, és megélte velem! – Erre már kíváncsian kikerekedett a szemem.
– Miután impotenst csinált magából az illegális szerekkel, nekem viszont kellett valami impulzus, ezt – az akkor még csak sima jógát oktató – Olgánál kaptam meg. Eljártam az edzéseire, majd átcsábítottam a mi termünk padlásterére, ahol most is tartja a pilatest.  Nem tudtam, hogy mit akar kihozni belőle, de lélegzetem visszatartva hallgattam, elfeledkezve a melle hozzám feszüléséről is.

– Olga egyik edzés után, – amikor amúgy is padlón voltam – bejött kifizetni a terembérleti díjat. Láttam, hogy mint akinek a fogát húzzák, számolja a pénzt és azt mondta nekem:
– „Tudod Zsóka, jobban jártam, hogy átjöttem hozzátok. Kevesebb a bérleti díj, meg a féltékeny feleségek ellenőrzés gyanánt elkísérik uraikat, így nőtt a létszám is, de most a maszekom, az intimtornám esett vissza. Okát ne kérdezd. Nincs kedved kipróbálni? Nálam csak ketten leszünk, és az első óra ingyenes. Nos? ”
– „Olga! Őszinte leszek! Bízom benne, hogy lehetek. Nos, a férjem odalent már évek óta rokkant. Nem igen van miért, nincs értelme az intim tornának. ”
– „Ezt szomorúan hallom, és igen, köztünk marad. Ennek ellenére még inkább ajánlanám. Van ezen a területen olyan módszer, ami jobb a ’csináld magad’-nál! – Hallgatott, de látva kezdődő kíváncsiságomat, folytatta. ”
– „Igazából nincs veszteni valód! Az első óra ingyenes, és az intimsége miatt diszkrét is. ”
– „Meggondolom. – Válaszoltam. ”Megcsókolt a drágám, és megsimogatta értetlenségtől bamba arcomat. Tudtam, hogy ebben van valami csavar, hiszen az, hogy elmegy maszekba intim tornára, az még nem olyan, amit el kell mondania. Amúgy meg sejtettem, mert eddig is eljárt, sőt, amióta együtt vagyunk, azóta is heti egyszer megy, ami jó, hogy megy, nekem nagyon jó.

– Igggeeennn – Hümmögtem, biztatva a folytatásra.
– Nos, addig-addig rágta fülem, hogy beadtam a derekam. A megbeszélt időpontban megjelentem a kis edző táskámmal. Olga egy kimonóban fogadott. Ittunk egy japán teát, beszéltünk pár szót a semmiről, majd azt mondta:
– „Vetkőzz! – Bevitt egy illatgyertyával és illóolaj-párologtatóval illatosított kis szobába. Ott volt két gyékény, és két fehér fürdőlepedő, ami eddig nem volt, – persze, nem utcai ruhába csinálom a gyakorlatokat. Egy paraván mögé akartam lépni. ”
– „Nem kell, meztelenre! – És levette a kimonóját. Ő is pucér volt. ”
– „Így látod, hogy mit kell csinálni, és így ellenőrizhetem is. – Szívem szerint kifordultam volna, de hát a női kíváncsiság. ”
– Az oktató edzés után még maradtam. – Folytatta Zsóka.
– Sejtettem, hogy sok mindenben jó Olga, de a következő edzésen levezetésképpen olyat tett velem, amit addig – és rajtad kívül – azóta sem tett senki. Látom a döbbenetet rajtad. Igen, Olga biszexuális lett, bizonyos okok miatt, amit rám bízott, nekem elmondott, és megígértem, hogy megtartom a titkát. – Mély levegőt vett.
– És igen, belőlem is biszexuális nőt csinált. Az okát sajnos ismered már, az apukád impotenciája. És igen, előtted voltak röpke próbálkozások más korombéli férfiakkal, de a te karodban érzem jól magam, a te karodban akarok meghalni! Puszilgatott, majd csókolt. Éreztem az arcomon a könnyét, és szájában a sírás ízét. Talán apu, talán Olga, vagy esetleg én váltottam ki belőle. Csendben, hosszú percekig öleltük, puszilgattuk egymást, néha egy-egy lágy csókkal.

– Megvetsz? – Kérdezte csendes szerénységgel.
– Nem, és nem kérdezek vissza a miérttel! Ne ostorozd magad! Büszke vagyok, hogy az enyém vagy, és szeretnélek feleségül venni!
– De...
– Nincs de! Nincs korkülönbség, nincs akadálya részemről a másságodnak! Éld meg nyugodtan mellettem! Sőt, ha majd gondolod, mesélj róla, milyen, mit csináltok!
– Tiszta apád vagy! Ő is, amikor megtudta tőlem, neki is hasonlóak voltak az első reakciói...
– Na, akkor nem estem messze az almafától. Mesélj majd, érdekel!
– Holnapután van „különórám” kísérj el, nézd végig! Sőt, tőlem csatlakozhatsz is! Szinte megfulladtam, ahogy félrenyeltem.

– Apukád is próbálkozott a nyelvével, meg az ujjaival, de neked biz’ működik az is, ami neki nem. A tiéd nem is akárhogyan! Megmarkolta törődöttségem, ami ettől gyorsan életre kelt. Már ült is rá, nyársalta fel magát. Szokásos, lassú tempós kezdés után ügetett, majd vad vágtába fogott. Én most bele akartam élvezni, így nem sokat szórakoztam, felvettem a számomra megfelelő tempót, és elképzelve, hogy miben lehet majd részem, megtöltöttem Zsóka üregét. Mellé fekve ujjaimmal a csiklóját izgatva újra a csúcsra repítettem. Ekkor értettem meg, hogy így alakította ki magának a csikló orgazmust.  
A két nap gyorsan eltelt, az indulás közeledtével egyre inkább elbizonytalanodtam. Imádom Zsókát, az életemnél is jobban, de van-e jogom egy másik teremtménnyel történő intim helyzetét nézni, megzavarni? Olga amúgy sem az esetem. Igaz, hogy Zsókánál talán két évvel idősebb, de kisebb, vékonyabb, és az edző dresszét felidézve szinte melltelen. Izmai – bár szálkásak, – de nem kidogozottak, mint Zsókáé. Be kell valljam, hogy mint nőt nem mértem fel eddig, csak egy-egy múltbéli mozzanat emlékképe villant be. Az arcát sokszor néztem, amikor beszélgettünk. Hosszúkás, – no de a ló se csúnya – mondtuk az egyetemen a hozzá hasonló nőkre. Zsóka kocsijával mentünk hozzá, hiába csak pár utcányi a távolság. Vezetés közben Zsóka mesélni kezdte legkedveltebb gyakorlatait, amelyek jótékony hatását én is érzem szeretkezés közben.

– Helyezkedjünk el kényelmesen, kicsit hangolódjunk rá a feladatra! – Idézte fel magában Olgát, és már úgy magyarázta.
– Próbáld mozgatni a gátizmot. Majd végezz 5 gyors feszítést és egy 2 másodperces hosszú és mély szorítást. – Fura volt, hogy benyúlt és ellenőrizte mennyire feszítek.  
– Ismételd meg 3-szor, majd lazítsd el a gátizmokat 10 másodpercre. Ez egy kör, ebből érdemes 3 kört végezni.  Majd a következő.  

– Ezt fekvő helyzetben végezd, a feszítés erősségének váltogatásával. Aktiváld a gátizmaidat először 5 rövid és gyors feszítéssel.  
– Ezután végezz egy 3 másodperces mély szorítást, majd lazíts 3 másodpercig. Ismételd meg 3-szor.  
– Különösen a mély szorításokra figyelj oda, érezd, hogy az izmok jobban dolgoznak, ezáltal fognak megerősödni és abban segíteni, hogy köhögéskor, nevetéskor, ne cseppenjen el a vizelet, valamint különlegességben részesítsd a partnered.  
– Alkalmazd a lift módszert, képzeld el a hüvelyedet, mintha egy liftakna lenne. Lassan húzd össze a medencefenék izmokat, mintha egy lift menne felfelé a köldököd irányába. A tetején tartsd meg pár másodpercig, majd enged vissza. Ismételd 5-ször, lélegezz egyenletesen. Próbáld meg elkerülni, a fenék-, és a hasizmok összeszorítását közben.  Láttam arcán, hogy valószínűleg csinálja is. Majd áttért egy monológba.

– Jó mozgású, erőteljes és egészséges gátizom nincs tudatos nőiesség nélkül! Először is gondoljuk át, mitől vagyunk NŐK, nem csak anatómiailag, hanem szellemileg és lelkileg is! A mai világ rengeteg mindent vár el tőlünk, többet, mint amit valóban adni tudunk, vagy akarunk. Az új szépségideál, a szépnek, jónak, okosnak, mindig aktívnak lenni akarás, a rengeteg stressz és munka olyan élethelyzetet teremtett, amiben nehéz NŐNEK lenni, és még nehezebb IGAZÁN NŐNEK, JÓ NŐNEK lenni.
– Sajnálatos dolog, hogy korunkban a lágyság és a melegség el kell csendesüljön, a keménység, akaratosság és agresszivitás pedig felerősödjön. A stressz nem erős, csak feszült izmokat eredményez, behúzott hasat, merev vállakat, határozott, dobogósan haladó járást, ezek pedig mind fokozzák a hasűri nyomást, a hasi szerveket lefelé préselve feszítik a gátat. Ha a mindennapi stresszt, ülő életmódot, mozgásszegénységet nem tudjuk elkerülni, a gát megereszkedik, a hüvely, húgycső és végbél izomzata is renyhévé válik, mindennek az eredménye pedig a sokféle egészségügyi panasz, a testi-lelki bántalmak, zavarok.
– A Nőiességnek rengeteg pozitív oldala van, és nőnek lenni JÓ!! Mi vagyunk a bázis, az Adás, a finomság, a szépség! Fogadd el női mivoltod, és cserébe megkapod a nőiességet!
– A NŐ egyenlő szépség, lágyság, rugalmasság, türelem, bázis, kitartás, erő, céltudat, szív, befogadás! Fejezte be a gyorstalpaló tanfolyamot, éppen, mire megérkeztünk. Olga a kimonóban fogadott bennünket. Már a nyitott ajtóban puszival üdvözölték egymást, az én arcomat, – mint kiskoromban a felnőttek – kedvesen megsimogatta Olga. Az ajtón kattant a zár, és Olga megszólalt.

– Edzéssel kezdünk? Vagy...? – A kérdést Zsókához intézte, de rám pillantott.
– Vagy! – Vágta rá Zsóka gondolkodás nélkül.  A két csaj azonnal falni is kezdte egymást, szétkenve rúzsaikat az ajkukon. Olga kimonója lágyan suhant a padlóra, körbe ölelve a lábát. Alatta meztelen volt, és szinte letépte Zsókáról a szabadidőruháját. Zsóka is aktívan közreműködött. Csak meresztgettem a szemeimet, ahogy, amilyen gyorsan levetkőztek, majd a két pucér fehérnép ölelkezett, egymás hátát, fenekét, combját. Bizony szűkült a nadrágom nekem is. Olga figyelt fel rá.

– Vetkőzhetsz szépfiú, látom, hogy dudorodik a nadrágodZsóka is odapillantott, majd oldalról Olga derekát karolva húzta felém.

– Gyere, segítsünk neki, ő is olyan mulyácska, mint az apukája volt!  Az egyikük a feszülő pólóm húzta át a fejemen, a másikuk, – vagyis Olga – elém térdelve, a szabadidő nadrágomtól szabadított meg a boxeremmel együtt.

– Vaúúúú!  Hallottam, és tövig benyelte a 18 centimet. Nem is értettem, hova tűnt ilyen hirtelen. Nyalta, szopta, szívta. Kicsit megszeppentem a hirtelen kezdéstől, de Zsóka nézte Olga ténykedését, és közben a mellkasomat simogatta, és ez megnyugtatott. Tudta, hogy a bimbóim érzékenyek, akár a nőké. Már-már le akartam állítani, de Olga abbahagyta a szopásom, és pár leheletnyi puszival köszönt el férfiasságomtól. Átölelte Zsókát, úgy húzta a hálószobája ajtaja felé. Zsókát keresztbe fektette az ágyra és elkezdte kényeztetni. Csókolta, puszilta, melleit simogatta. Zsóka a kis ciciket markolta, amik a jóga ellenére is megereszkedtek. Markolni lehetett őket, ahogy Zsóka is tette velük. Hosszasan simogatták egymást, majd Olga vette át az irányítást. Egymással szemben, oldalukra fekve, összesimuló testtel feküdtek.  

– Gyere közénk csődörkénk! Vedd a lábaid közé az alsó lábaink! Olga a felsőt felemelte, ezt érzékelve Zsóka is úgy tett. Ahogy combom a két nő combját érintette, sarkaikat a vállaimra tették. A puncik szétnyíltak, felém tárulkoztak szét. Kopaszok voltak, csillogtak a nedűtől. Talán Olgáénak sötétebb vörös volt a belseje. Elkapta a farkam és a cuncijához illesztette a makkom. Lassan nyomtam be neki. Látszott, hogy a teste megfeszül, de mosolyogva nézett fel rám.

– Tövig! – Kérte alig hallhatóan. Persze, hogy tövig! Közben a kedvesemet néztem, aki szintén mosolygott, biztatóan biccentett, majd a két érett nő smárolni kezdett. Toltam Olgát rendesen, aki Zsóka szájába nyögte elhasznált levegőjét, majd gondolt egyet, és a farkam Zsóka lyukához illesztette. Jött a döbbenet, ahogy a szerelmembe toltam, aki testesebb volt, húsos puncijú, mégis szűkebb lyukú, mint amiből kivettem. Zsókát is döngettem. A két nő egymást simogatta, Zsóka Olgát ujjazta, majd lyuk csere.  
Nagyon régen éreztem egyszer egy kurvában azt az érzést, hogy vastagságom kevés, harangozom a punciban. Most is hasonló volt, de Olga nagyon élvezte, annyira, hogy beleremegett a ház a hangerőjébe. A halk zene semmisé vált a nyögések, sikolyok és a földi élet ilyen fajta élvezetének magasztalásától. Egész teste remegett, ahogy élvezett, majd a vállamról levéve a lábát átfordult, magzatpózba kuporodott, a hátát mutatva. Elég sok barna szemölcs volt rajta. Én Zsókára hajoltam, ráfeküdtem, és ahogy már megszoktuk egymással, elkezdtem lágyan kényeztetni. Egy idő után a hátamra fordított, belém ült. Olga is éledezett, visszaszállt bele az erő. Csak nézett minket, és felváltva simogatta testünket. Lassan mozogva a számra ült, Zsókával szemben. Olga combjai közé szorult füleimmel csak elnyomottan hallottam, ahogy Zsóka teste a testemhez csapódik, cunájának súrlódó cuppogását, és a csókolózásuk közbeni nyögéseket. Nyaltam Olga csiklóját, ami a csontos punciból erőteljesen kandikált előre. Próbáltam felnyúlni, de Zsóka mellei foglaltak voltak Olga keze által. Zsóka vezette tenyereimet Olga melleire. Bizony beborítottam, eltüntettem a kicsiny halmokat. Zsóka erőteljesen markolta a kézfejem, ezzel jelezve, hogy markolhatom erősebben a pici melleket. Olga a nyalásom, Zsóka mellének fogdosása és saját mellének kezem általi kényeztetésétől ismét az orgazmus
m
alf
ám
alf
or
alf
áb
alf
a
zuhant. Teljes súlya az arcomra nehezedett. Nedvét nyeltem, és próbáltam levegőt venni. Most gyorsabban tette túl magát az élvezeten, mint először.
Cseréltek Zsókával. Az ismert ízű, illatú testrészt élvezettel nyaltam. Olga dobálta a testét a farkamon. Már extázisban lehetett, hörgött, vonaglott. Zsóka arcomról elemelve tartotta magát, így láthattam Olga testének vergődését. Teste ficánkolt, mint egy epilepsziás rohamban lévőé, mint a zombi filmekben a nők. Az a szép nő egy kócos, haját tépő, vérben forgó szemű szörnyeteggé változva ragadt bent az orgazmusban. Zsóka lebirkózta, és feküdt rajta, így csillapítva teste dobálását. Olga két kézzel szinte marta a lábaközét. Megijesztett, de gyorsan vége lett. Olga szép arca a régi lett, és a kielégülést tükrözte. Fáradt volt tekintete, de vidáman mosolygó. Gyengéden szopott, közben a mellettem fekvő, velem csókolózó Zsóka punciját ingerelte, és elégítette ki nemi kívánalmát. Gecim minden cseppjét élvezettel fogadta a szájába, majd csókolózva adott Zsókának is belőle.  
Lecsillapodva szuszogtunk. Olga be is aludt, édesen szörtyögő hangot adva ki magából. Én még maradék férfierőmmel Zsóka punciját kezdtem használni. Annyira megszoktam, hogy az igazi kéjt benne érem el, hogy ismét fellángolt férfiúi testi vágyam. Zsókán látszott, hogy most ez nem biztos, hogy kell neki, de szerető nőként engedte. Hosszan mozogtam benne. Olga felébredt, felkönyökölve nézett minket, és láttam, hogy magát simogatja. A két nő szerelmes pillantása szinte egybe ragadt. Zsókába élvezve csitultam le. A két nő a két oldalamon, két vállamra tett fejével, felettem átnyúlva simogatták egymást. Olga hangja törte meg a bőr simogatásának susogását.

– Zsóka, ha már ez a férfi bikuci megtudta a titkunkat, ha már jó mélyre hatóan megismerkedett velem is, közreműködésével meg kéne valósítanunk titkos vágyunkat...
– Nem is rossz ötlet! – Válaszolta nevetve Zsóka.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.3 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. április 16. 07:03
#6
Jó, várom a folytatást.
1
t
tibee72
2024. április 15. 11:48
#5
A folytatás is jó, csak úgy mint az első rész.
1
didide
2024. április 14. 16:02
#4
Nagyon tetszett. S a vége is olyan, hogy várom a folytatást.
1
kivancsifancsi
2024. április 14. 15:24
#3
Úgy látom továbbra is jól megy együtt, úgyhogy folytatást várok.
1
sportyman (alttpg)
2024. április 14. 10:02
#2
Kedves alkotó páros! Szőjétek tovább a szálakat.
1
T
Törté-Net
2024. április 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1