Testépítés 1. rész

Szavazás átlaga: 8.27 pont (105 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 7.
Hossz: 18 992 karakter
Elolvasva: 3 095 alkalommal
Egyik ismerősöm kért meg, hogy elmondása alapján írjam meg a történetét. Ez az írás így született.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Egy vidéki kis kórházban láttam meg a napvilágot. Anyámat egyszer láttam, amikor a mamahotelből kibújva felpillantottam, azaz akkor is csak egy szőrerdőt láttam a szemérem dombon. Apai mamám hozott ki a kórházból. Előbb más anyukák maradék teje, majd tápszer, alma, máj volt a napi betevőm. Később, kis fogaim bírták a szalonnát, kenyeret, tepertőt. Így ovisként is már masszív kis vasgyúró voltam.
Apukám előbb súlyemelő, majd testépítő lett. Életem véglegesen megfertőződött a konditerem izzadságszagától. Apa nyolc éves koromban hozta haza a barátnőjét egy szintén testépítő nőt, az egyik versenyről. Nem sokra rá lett Zsófi előbb mostohaanyám, majd anyám, végül a bizalmas barátom. Megértett, és annak jegyében nevelt, ahogy korom változásával változtam. Gimi után a TE-re jelentkeztem edző szakra. Már én is versenyeztem, közben segítettem apáéknak az addigra felfuttatott edzőtermük üzemeltetésében. Rám ragadtak a csajok, mint légy a légypapírra. Elmondás szerint kidolgozott testem mellett még jóképű is voltam, és persze az ingyenes belépők, és a jól menő teremből való részesedésem is vonzóvá tett. Igazából ezeket a fiatalabb nőket a testem kielégítésére használtam. Női ideálom a kidolgozott női test volt. Sajnos ez a korosztályomban kevés volt, mint a fehér holló, és azoknak a csajoknak a nívósabb, pénzesebb pasik jöttek be, kortól függetlenül. A korosabb hölgyek pedig, akik hozzánk jártak, egytől egyig foglaltak voltak, maximum a személyi edzőt látták bennem. Egyetem után több helyre is hívtak, de maradtam a szülővárosomban. Maradt az edzőterem és a helyi férfi kézilabda csapat tagjainak az erőnléti edzősége, elég jó honorárium fejében.
Apa egyik percről a másikra, rohamosan épült le, nem kellett egy hónap sem, és a mája bekrepált, keringése összeesett. A konditeremben halt meg. A rengeteg szteroid meg a félig legális szerek tették tönkre. Zsókával – a mostohaanyámmal – vittük tovább a konditermet és apa tiszteletére alakítottunk egy egyesületet. Ennek színeiben jártunk versenyekre. Zsóka negyvenpluszosként is az elitbe tartozott, ahogy én is a férfiak között. Egy életvitel lett a versenyzés.

Egy alkalommal egy egész hétvégés versenyre mentünk. Kiderült, hogy nem voltak a szervezők a helyzet magaslatán, túlvállalták magukat. Péntek esti érkezéskor regisztrálás, majd a recepció a háromcsillagos hotelbe. Zsóka előbb végzett, odaszólt, hogy fél óra múlva mehetünk vacsizni, vagyis nézni, hogy mit lehetne zabálni, csak nem nekünk. Én is megkaptam a szobakártyát és belépve Zsóka állt bugyiban, melltartóban a szoba közepén, a mérlegen.

– Hát te? – Kérdezte minden zavar nélkül, hiszen így – ha máshol nem is, de a versenyeken – már láttam, és otthon néha – igaz, csak pillanatokra – ezen göncök nélkül is. Úgy, akkor, nem kiszálkásítva, nekem szebb látvány volt.
– Ez a szobám. – Mondtam nyugodtan, ismét megnézve a szobakártyán a tartót és az ajtón is a szobaszámot.
– Az enyém is. – mondta. Gyorsan lementünk a recihez, ahol kiderült, hogy azt hitték, hogy Kováts Antal és Kováts Antalné házaspár. Sajnos másik szobájuk nincs, és még az ágy sem széthúzhatós. Végül is aludtam már jó tizenéve Zsókával, mostoha anyaként, meg nem is lehet kivetnivaló felnőtten sem.  
A másik meglepetés a közös öltöző volt. Na, ez kicsit már cikibb, hiszen a látvány miatt kenjük magunkat. Hátul egymást az öltöző partnerrel. Nyeltünk mindketten, de ebben sem lehet kivetnivaló. Előbb jöttem én, majd kiírás szerint fél óra múlva a női bevonulás. Jól sikerült a bemutatóm, esélyem volt, ha nem is az első, de a dobogós helyezés biztos. Ezt Zsóka is mondta. Még fújtattam és ittam az öltözőben, amikor kopogtak, hogy 20 perccel előbbre hozták a női bevonulást. Zsóka sehogy nem állt még, így kapkodva segítettem neki a barna krémet a testére vinni. Akaratlanul is a kemény cickóihoz értem, és selymes bőre nem volt rám abban a pillanatban jó hatással. Fellépő fecském tetején egyre erőteljesebben kukucskált ki a fehéren világító makkom a barna hasam felé. Bíztam benne, hogy Zsóka ezt a kapkodásban nem vette észre. Míg felvonultak, pózoltak, elnéztem a szebbnél szebb nőket, és szégyenkezve gondolkodtam, hogy nem hittem volna, hogy Zsókának ennyire kemények a cickói, mivel a korombéli nőknek is már-már löttyedt, ereszkedésnek indult melleik voltak.  
A nap végén nagy volt az öröm. Zsóka második lett, én meg harmadik. Vacsoránál beszéltük, hogy a másnapi ifi versenyen mekkora eséllyel indulnak versenyzőink. Az én fiúm kisebb, míg Zsóka lány versenyzője nagyobb eséllyel bent lehet a top ötben. Zsóka hirtelen, váltás nélkül szegezte nekem kérdését, ami félig kijelentő is volt.

– Te begerjedtél rám?
– Mi? – Kérdeztem, próbálva az értetlent adni, de azonnal tudtam mire gondolt.
– Neked felállt a... a cerkád, amikor krémeztél.
– A kapkodásban nekem fel sem tűnt.  Ezzel próbáltam rövidre zárni, amiről azt hittem, hogy sikerült is. Vacsora után a jó időben kimentünk sétálni, kicsit lemozogni a vacsorát. Egyszer csak két kezével a karomba karolt.

– Tudod, apád a hiúsága miatt nem törődött az intő jelekkel. Már nyolc éve volt impotens a szerektől, amivel engem is büntetett. Persze, másként is jó volt vele, na de azért mégis, úgy anno más volt... Fejét a vállamra téve sétáltunk tovább. Én levegőit is alig mertem venni, hiszen a friss emlékek, és a karomnak feszülő melle bizony jótékonyan hatni kezdett, amit viszont vissza kéne folytanom, gátolni a vér rossz irányba áramlását. A bejárat előtt engedett el, és mentünk a liftbe. Ott láttam, hogy látja azt, amit nem kéne. Túl nagy csomagom lett a séta közben. Szerencsére nem szólt.  
A másnapi versenyt lezavarták, erős középmezőnyösök lettek a gyerekeink, így „van mit fejlődni” címszóval mentünk haza.

A versenyen történtek mély nyomot hagytak bennem, de hárítottam, inkább sanyargattam a testem a súlyokkal, és a markom segített másnemű megkönnyebbülésemen. Mind a kondi zuhanyzójában, mind otthon, olyan érzésem volt, hogy figyelnek. Ez csak Zsóka lehet, hiszen zárás után zuhanyzom, otthon meg ketten vagyunk.  
Egyik este nyikorgott a fürdőszobánk ajtaja. Oda nézve egy árnyék suhant tova, ekkor már szinte biztos voltam benne, hogy Zsóka ott volt. Eltöprengtem. Gyerekként próbáltam én is meglesni a mostohaanyámat, de kevés sikerrel. Fura, most a versenyeken szinte majdnem teljesen pucérok vagyunk, mégis az a szinte semmi textil mindent is fed.  
Másnap is én zártam a termet, beriasztóztam, és az udvaron átmenve, megint a versenyen történtek villantak be lelki szemeim elé. A házba belépve Zsóka már zuhanyzott. Engem a
k
alf
is
alf
ör
alf
alf
g
a résnyire nyitva hagyott ajtóhoz vezetett. Csodás látványban volt részem. Már nem a kiszálkásított testét szappanozta, csak az izmoktól dudorodót. Mellei kicsit lazábbnak tűntek, mint a versenyen, feneke feszes, nemi szerve csupasz és húsos, duzzadt. Nem az a fiatal lányos csont és bőr. A gatyán keresztül markolásztam a farkam. Úgy gondoltam, – Zsóka hiába fordult, állt szembe velem, – nem vett észre, mert nem látszott rajta a szemérem legkisebb jele sem, ami persze – úgy véltem – nem megjátszható, ha valaki tudja, hogy kukkolják. Az utolsó pillanatokig lestem, ahogy törölközik. Szisztematikusan tette, nem úgy, mint mi férfiak. Fentről, lefelé, utoljára a puncit, popsit, majd a lábfejét, de ügyelve, hogy a törölköző másik felével. Nekem ez más nőket látva is álszent volt. Mindenütt szappanozzuk magunkat, nem mindegy a sorrend? És miért kell egy törölközés után a szennyesbe dobni?  
Rohantam a szobámba, és bizony álló farokkal mentem zuhanyozni. Gondoltam, hogy már ott kiverem, de bevillant, mi van, ha ő is néz engem? Az ciki lenne, hogy ott húzigálom a faszom. Már a folyosón tervezgettem, hogy keresek Zsókáról videókat a versenyekről és megpróbálom meztelenül elképzelni.
A zuhany alól álló farokkal a szobámba mentem, és amikor becsuktam az ajtót, akkor vettem észre, hogy ott állt hálóingében Zsóka, a mostoha anyám. Már az lezsibbasztott, de szavaival a földbe döngölt.

– Nem mutatnád meg, hogy a gyerekfütyi milyen változásokon ment át? Te mindent láthattál belőlem, én csak az izmos tomporod.
T
alf
iz
alf
en
alf
év
alf
esen
vannak rólad emlékeim, többszörösen is! Akkoriban sokszor láttalak pucéran fürdés, öltözés közben. Szavaira köpni-nyelni nem tudtam. Hallgatásomból, megdöbbent, de biztosan lángoló arcomból, Zsóka talán levont valamit. Elém lépett, és lefejtette derekamról a törölközőt tartó kezem, a textil a gravitációtól a bokámhoz zuhant, a földre. Kipattant a lüktető farkam. Inkább felfelé mutatott, mint előre. Egyet visszalépett, és úgy nézte Zsóka. Én szégyenemben legszívesebben levegővé váltam volna. Mostoha, nevelő anyám stírolja a farkam. Csak ez a félig rokoni kapcsolat zavart. Kiskamaszként mit nem adtam volna ezért, azért, hogy nézze az álló faszom.

– Szép nagy, és nagyobb, vastagabb apádénál! Míg mondta, a kezét előre tolva marokra fogta. Szinte az volt az érzésem, hogy azonnal szembe spriccelem a gecimmel, de azért ez nem olyan egyértelmű.

– Régen, még a kezdetekkor, amikor edzettetek Gyurival, akkor véletlenül fültanúja voltam a beszélgetésetek foszlányának, miszerint mindketten a korosabb nőkre buktok. Valószínű, hogy ez nálad így maradhatott, mert a recis gépen bejelentkezve maradtál a neveddel, én meg kapkodva kerestem a turbó cuccot az előzmények között, amikor rájöttem, nem is én vagyok bejelentkezve. Szerintem én is vagyok olyan jó nő, mint amiket nézegetsz! Kezdett kibújni a hálóingéből. A mellei kizuhantak, lefelé, de nem sokat. Hihetetlenül megfeszültek izmai a melleiben, bimbója meg előre türemkedett.

– Zsóóka! Szeretném, de szerintem nem lehet... apa emléke... féltékeny volt mindenkire is!  
– Szerintem meg azt mondaná erre is, mint a pénzre, hogy „nem baj, ha osztódik, csak a családban maradjon. ”Apa hangja csengett vissza a fülembe, ahogy ezt hajtogatta, közben nem csak Zsóka markában lüktetett a vér a faszomban, hanem a fejemben is. Éreztem, hogy kidudorodnak halántékomon az erek, főleg amikor egy simítás után Zsóka elengedte a farkam, megnyalta a tenyerét, amivel fogta, majd a melleit kezdte simogatni. Ez már sok volt a számomra. Vagy húzok párat rajta, és a markomba élvezve csillapítom magam, vagy... A vagy maradt.  
Zsóka hozzám lépett. Combjaink összeértek, mellei hozzám nyomultak. Éreztem a leheletét az arcomon. Szemeink a másik szemében keresték a választ, vajon ő mit akar? Szinte egy kockázva lassított filmként közeledett fejünk a másikhoz. Orraink után ajkaink is összeértek, de nem történt semmi. Nem préselte fel a golyóimat a térdével a gyomromig, reakció, védekezés gyanánt, és keze sem lendült pofonra. Lassan karoltam át a derekát, a farkamhoz húztam a hasát. Másik karom a tarkóját tartotta meg. A kamaszkori romantikus filmek elnyújtott, nedves csókolózásai villantak fel emlékképemben, ahogy a tv állvány alatt is csurgott a nyál, a csaj meg bömbölt a vállamon, „milyen szép, milyen romantikus” szipogva, könnyét, taknyát a vállamba törölve. Bezzeg akkor nem mertem kezdeményezni. Ha akkor nem, akkor majd most! A tartás meg volt. Kicsit hátra nyomtam, feszüljön nekem a melle, és lassan toltam át a nyelvem. Finoman fogadta. Kedvesen köszöntötte a szájába érkező testrészem.  
Hmm, de jó is lenne ez a kényeztetés most a makkomnak, – de nem ronthatom el! Hosszasan csókolóztunk. Éreztem, hogy megremeg a térde, de nem a fizikális értelemben, hiszen amúgy jó az állóképessége, hanem a lelki érzések, a teste nemi vonala gyengülhetett el. Hirtelen ötlettől vezérelve karomba kaptam, de ajkunk nem vált szét. Szemhéja felpattant. Kérdőn, kicsit félve körözött szembogara. Máskor a 68-70 kilója meg se kottyant volna, de egy pillanatra változtattam a tartásán. Farkamban volt már az erőm többsége. Nyakamba kapaszkodva segített. Négy lépésre volt a reggeli keléskor széttúrt ágyneműm. Lassan hajolva közelítettem testét a matrachoz. Kicsit megcsúszott a kezem az izzadt testén, és kb. két centiről az ágyra huppant. Karjával húzott magához. Lábam áttéve teste felett, térdeimen és könyökeimen támaszkodva csókolóztunk tovább. Nyálam, – amit nem tudtam lenyelni – átcsurgott hozzá. Ő nyelte le, hiszen nem tudott mást tenni. Éreztem, hogy altestemnél matat. Két ujjal fogta meg a farkam, és helyezte hüvelybejáratához. Megtanultam, hogy nem tokostól rontunk a házba. Lassú kopogtatás után, alig haladva előre, tartottam makkomat bent a nyálkás melegben. Karom teste felé fordította a kézfejem. Elértem a mellét. Két ujjam lépkedett a nem lapos, de enyhén süppedős mellen. Elértem a pici kis dudorkákat, ami után a hegyesedő kiállásnak kell következni. Igen! Ez már kemény volt, mint a farkam, ami lassú tempóval mérte fel Zsóka belsejét.  
Ez a dudor a mellen, szerintem átlag feletti méretű volt. Tudtam, néha Zsóka is tol magába kicsi plusz erőt adó cuccot, aminek a következménye a nagyobb bimbó. Ujjaim közre fogták, lassú táncba kezdtek, mire a gazdájuk csípőjét megemelve, tövig tolta magába férfiasságom. Felsóhajtott, bontotta a csókot. Derekamon átkulcsolta a bokáit, hátamat pedig átkarolta. Elemelkedett az ágytól, érezni kezdtem a súlyát. Így ringatta magát, baszatta pináját. Nem volt terhelő a mutatvány, de tudtam, szerencsére így nem durranok el idő előtt. Nincs intenzív súrlódás a makkom végén lévő idegvégződéseknek. Hirtelen eresztett el, süllyedt az ágyba, és siklóként ficánkolt ki alólam. Nem szólt, csak erős ujjai markoltak meg, a hátamra fektetett és az ölemhez hajolt. Lassan puszilgatta a növekvő szőrzetű alhasam, nyalt bele a köldökömbe, majd felegyenesítve farkamat, a tövénél kezdte lenyalni a róla lecsurgó saját nedvét. Kéjesen tette, szabad keze a combomba mart akarata ellenére, az érzelmeitől vezérelve. Kéjesen nyalogatta a farkam, a tövétől a makkom tetején lévő vágatig, amit próbált a nyelvével széttolni, belenyomni nyelve hegyét. Mindent kéjesen csinált. Érezhetően élvezettel tette, és nézte röpke pillantással, gyönyörű mosollyal, ellenőrizve, élvezem-e én is?  
Nem a fiatalokat jellemző hévvel, száját baszatva próbált serkenteni, hanem apróságokkal, mint például a zacsim nyalásával, golyóm beszippantásával, majd ismét makkom hegyével csókolózni. Alig-alig vette szája üregébe nemességem, mégis fokozni tudta vágyam. Érezhető volt, hogy ő is élvezi. Testnedvei árulkodtak mind csillogásukkal, mind illatukkal. Kemény farát simogattam, az izomtömeg kitapintható volt. Fenekénél egy pillanatra befeszült, jelezvén, hogy most nem, de ujjbegyemnek engedte a pár simítást záróizmain. Nagy volt az alsó nagyajka. Ujjal fogható, húzható, ami ebben a helyzetben összeborulva zárta nyílását. Lassan túrtam szét, ujjamnak utat biztosítva a sikamlós részekhez, közben borsónyi csiklóját fedezte fel nagyujjam. Megállt pár pillanatra, fejét hátra csapva jelezte, hogy jó irányt vettem. Még párszor körbenyalta, beszívta a farkam, a mikor én fordítottam, hogy a fejem a combjai közét birtokolhassa.
M
alf
eg
alf
alf
mo
alf
rosított
a tudat, a nemi vágyának alig érezhető illata, de
t
alf
öm
alf
én
alf
ye
alf
n
kiszivárgó folyadékába bele kellett nyaljak. Nem vadul, pedig szívem szerint befaltam volna, haraptam volna húsos punciját. Ezért villant ez a nő tevepatát a versenyeken!  
Mint ő, én is lassan kényeztettem. Arcomat jótékonyan borította be a nyálam és az ő váladékának keveréke. Rájöttem, hogy ilyen finom pinát még nem is nyaltam, vagy lehet, hogy csak a vad lefetyeléstől nem volt időm ízlelgetni? Apa mondogatta, ha gyorsan akartam izomtömeget növelni, hogy „ne feledd, lassú víz partot mos, míg a vad áradás rombol... ”. Vajon ő miért tolta túl? A nyelvem ténykedése közben tenyereim a kicsit oldalra billent mellekkel játszottak. Tudtam, nem tudnám szétfakasztani, de azt már megtanultam, hogy a nők szinte összese a tapogatást, simogatást részesíti előnybe, és csak egy nőm volt, aki kimondottan kérte, hogy nyomorgassam, üssem a melleit. Az nem jött be, de ez most igen. Visszacsatolás volt Zsóka megemelt feneke, hogy jobban elérjem, és a hajam simogatása. Kezdett kéjesen levegő után kapkodni. Tudtam, hogy most kell bevetni a csiklónyalást, de leállított.

– Ne, várj!  Ismét a hátamra fektetett, és egyenes derékkal ereszkedett rá a megemelt farkamra. Valami fenomenális látvány volt. Széles vállát kissé előre hajtotta, így a mellei összeértek. Tenyerével a mellkasomon támaszkodott. Nem mozgott, de hüvelyizmai szorították, fejték a farkam. Ez az az érzés, ami nem leírható. Talán a pilátes jóga, vagy Olgánál – a pilátes edzőnél – a privát intimtornák eredménye? Láttam, hogy tetszik neki a látványom, ahogy elborul a tekintetem a hüvelyizmainak játékától. Előre hajolt, puszilgatta az arcom, a nyakam, a fülem cimpáját. Gyengéd csókjai mellett mutató és nagyujja gyengéden átfogta bimbómat, néha nyomta, csavarta. Ekkor jöttem rá, hogy milyen érzés egy nőnek, ha a bimbókat kényeztetem. Nekem tetszett. Farát egyre ütemesebben mozgatta, fel-le, körbe-körbe. Láttam, hogy a szemei kezdenek felakadni, de a szemhéja takarni kezdte. Láttam, hogy az arca feszülté válik. Olyan torzulások voltak láthatók, mint az edzőteremben a túlvállaló emberek arcán. Csendben, orron át, szaporán szedte a levegőt. Kicsit lelombozott, hogy csak ennyit tudtam kihozni belőle.

– Gyeeh.. herre, foohho... hooordíts!  Még szapora volt a légzése. Már kezdtem döngetni, nem vadul, de érezhette, hogy közel vagyok a végéhez

– Meddő vagyok, de elsőre... neeeee... ee belém, inkább ráááám! Nyögte a dugásom hatására. Hosszasan sikerült még bírnom, amin kicsit meglepődött, hiszen becsukta a szemét, és a mellét, csiklóját simogatta. Sajnos nálam is eljött a végzet, hasára, melleire lőttem. Na, a mennyisség is meglepte, és hogy ne folyjon az ágyra, szétdörzsölte a mellein. Segítettem neki, közben ismét altestéhez csúsztam. Valami azt súgta, hogy csikkóról élvez. Nyaltam, ujjaztam felváltva. Lassan préssé vált a combja, közéjük szorította a fejem, majd kiemelte csípőjét, hídba ment, és a szorításán keresztül is hallottam az üveghangos sóhajokat, tán még sikolyokat is.  
Na azé! Nyugtáztam magamban.  
Felhúzott, arcomról lenyalta a nedűjét. Hmmm. A nők alig fele az, aki szereti a saját nedvét a szájában érezni. A férfiak közül szinte mind pfújol a gecire, de életében legalább egyszer megkóstolta a magáét. Volt nőm, akinek a szájába kellett élvezni, mert nem eshetett teherbe fehér embertől bizonyos okok miatt, mivel a férje született néger. Na, az a nő volt, aki a levezető csókolózásra tartogatott geci maradványt. Nem undorodtam, de nem is akartam sokat érezni a kesernyés ízét.  
Együtt ébredtünk. Zsóka aznap egy kamu címről írt egy online jogásznak. Nem büntetendő amit tettünk, hiszen nincs vérszerinti kapcsolat köztünk. Az egyház is csak azért ellenezi, mert apának tett szent ígérete, hogy holtodiglan, holtomiglan tart, de egyházi főméltóság bizonyos esetekben adhat feloldozást ellene. Mivel nem lehet gyerekünk, így nem bűn a kapcsolatunk, hiszen ő özvegy is, csak a testiség, ami hozzám köti. Egy hónap intenzíven átélt időszakunk volt. Volt, hogy napi kettő szeretkezés, de volt, hogy csak heti kettő. Egyik jó órás intim együttlét után Zsóka felkönyökölve, két csók között mondta.

– Van még valami, amiről szeretném, ha tudnál, és szeretném megosztani, megélni veled!...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.27 pont (105 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. április 11. 13:36
#5
Jó történet. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
1
doriangrey
2024. április 8. 00:08
#4
a fogalmazás fogyasztható, de agyonveri a helyes-sírás.
1
didide
2024. április 7. 15:56
#3
Nagyon jó lett. Jól leírva a szex vagy inkább szeretkezés. Csak jönne a folytatás.
1
sportyman (alttpg)
2024. április 7. 11:09
#2
Nagyon érdekes izgató sztori. Remélem lesz folytatása!
1
T
Törté-Net
2024. április 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1