Egy táncos illata - Az első alkalom egy sztriptízbárban

Szavazás átlaga: 6.96 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 4.
Hossz: 6 130 karakter
Elolvasva: 277 alkalommal
Ez volt a legintenzívebb szexuális élményem, amit eddig egy nővel éltem át.  
Mindössze egy hónappal korábban meséltem el a legjobb barátomnak a biszexuális érdeklődésemet, és ő úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy színt valljak. Nem hiszem, hogy igazán hitt nekem, és arra volt kíváncsi, hogy meddig megyek el, mielőtt besokallok. Megtervezte az egész estét. Először egy kiruccanás a Hootersbe vacsorázni, aztán irány a sztriptízbár. Az egyetlen aggályom az volt, hogy mit tegyek, ha összefutok valakivel a munkahelyemről. Nyilvánvalóan nem tudnám megmagyarázni, hogy egy nő öltáncot ad nekem.
Ahogy beléptünk, az alárendelt oldalam vette át az irányítást. Követtem a barátomat, és hagytam, hogy ő beszéljen. A színpadtól nem messze ültünk le. Átnyújtott nekem egy kis kézpénzt, és azt mondta:  

– Ha valami olyasmit látsz, ami tetszik, lépj a színpadhoz! A nő majd előadást tart, csak neked, majd felszólít, hogy tejelj. Aztán amikor olyat látsz, ami igazán tetszik, meglátjuk, hogy táncoltatunk-e neked egy privát táncot.  A szívem hevesen dobogott az izgalomtól.
Néztem, ahogy különböző lányok léptek a színpadra, mind különböző ruhákban: iskoláslány egyenruhában, playboy nyuszikén, dominaként stb. Aztán megláttam őt. Fehér áttetsző estélyi ruha, platinaszőke haj, sötétbarna, hosszú combok. Odaléptem a színpadhoz. A szemembe nézett, nem veszítve el a kapcsolatot, miközben a testét lassan mozgatta sokféle erotikus pózba. A zene nagyon gyors és nehéz ütemű volt, de ő úgy tartotta magát szinkronban a zenével, ahogy csak egy táncos tudja. Ez mindig is lenyűgöző teljesítmény volt számomra. A testük úgy mozog, mintha a zene egy lassú blues dallam lenne, miközben annak teljesen az ellenkezője. Amikor a műsora után lelépett a színpadról, odasétált hozzám, arcon csókolt, majd olyasmit tett a fülemmel, amitől elborult az agyam. A dorombolása legördült a nyelvéről, és a fülem belsejében vibrált. A barátomhoz fordultam, és azt mondtam:  

– Ő, igen, ő az igazi! Odament hozzá, és intézkedett. A táncos nagyon udvariasan hozzám lépett, megfogta a kezem, és egy kis nyitott fülkébe kísért. Amit ezután tapasztaltam, az valami olyasmi volt, amire azt mondják, tiszta intenzív ámulat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.96 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fuller
2024. április 22. 13:10
#4
Nekem sem tetszett, a fordítás csapnivaló volt! Nem voltak meg benne az igazi magyar szavak, amelyek azt a magyaros ízt adták volna meg!!!
1
veteran
2024. április 4. 04:24
#2
Érdekes, de nemhozott lázba.
1
T
Törté-Net
2024. április 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1