Egy viharos éjszaka után 2. rész

Szavazás átlaga: 8 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 4.
Hossz: 18 478 karakter
Elolvasva: 921 alkalommal
Ez az írás Kexi69 és Kékég közös műve

Hazafelé átbeszéltük a múltat és a jövőt. Az esetleges pletykák elől is elzárva az utat – nehogy feltűnjön a környezetünknek, szüleinknek – megbeszéltük, hogy randizgatnunk. Tibinek jelöltje is volt, habár öt évvel idősebb, a reci vezetője. Letícia, de nagyon fiatalos. Én is gondolkodtam az esetleges szóba jöhető pasikon...
Tibi
Nem akartam Orsi orrára kötni, hogy Letícia igazából már nem jelölt, mert kb. két hete dugunk. Azon a bizonyos szombati napon, mikor a recepciós gép kékhalált halt és eltemették, nem harmadnapra támadt fel, hanem kb. 10 percen belül, mert annyi ideig tartott, míg rájöttem, hogy az egyik USB aljzatban egy „kici occó ” kütyü van beledugva. A számítástechnikai hulladékot eltávolítva újra indítottam a gépet, és az némi krahácsolás után működni kezdett.  
Csakhogy Letícia a műtét alatt és közben folyton látni akarta, amit nekem kellett volna látnom, így számtalanszor landolt a fejem a két melle között, vagy a könyökömmel értem a cicijéhez, vagy a puncijához. Amikor az újraindítás után feszülten bámultam a monitort, a hátamra hajolva, a fejét a vállamra téve – arcunk majdnem összeért – ő is szuggerálta a technikát. Mellei kellemesen masszírozták a lapockámat, és kedvenc játékszerem, – akivel egyidős vagyok – is értékelte az érintést, és érdeklődve emelte fel a fejét. Furcsállottam, mert azt rebesgették Letíciáról, hogy leszbikus.  
Amikor felcsendült a jól ismert akkord a gépből, és a monitoron megjelent a megszokott háttérkép, gyakorlatilag a nyakamba ugrott, és táncra perdült. Eközben óhatatlanul is megérezte az érdeklődő kisfickót a gatyámban. Kaján vigyorral markolta meg a nadrágom elején dudort képező testrészemet.

– Neked attól áll fel, ha megjavítasz egy számítógépet?
– Nem, Letícia, nem! Attól áll fel, ha egy olyan dekoratív csaj, mint te vagy, hozzám dörgöli a melleit! – Egyúttal elkaptam a derekát, magamhoz húztam és elfogadtam csókra ajkait.  Pillanatok alatt átforrósodott körülöttünk a levegő. Szombat délelőtt lévén nem volt nagy a sürgés-forgás a recin, de jobbnak láttuk, ha keresünk egy kevésbé látványos helyszínt a további tevékenységhez. Mivel a szálló kb. 2/3 – os telítettséggel üzemelt, nem volt nehéz üres szobát találni. Letti királykulcsával egy pillanat alatt bejutottunk, majd mögöttünk bezárta, gondosan benne hagyva a zárban a kulcsot.  
A fekete nadrág – fehér blúz egyenruhája másodperceken belül a fotelben landolt, farmeromat szinte letépte rólam. Fehérneműben rántott magára a franciaágyra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fiesta14
2024. április 4. 07:50
#3
Kezd túl bonyolult leni. ki kivel , hol mikor. ki mesél , stb...
1
veteran
2024. április 4. 04:16
#2
Egy ilyen beöltözéstől én sem zárkóznék el.
1
T
Törté-Net
2024. április 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1