A ragadozó

Szavazás átlaga: 4.19 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 30.
Hossz: 42 147 karakter
Elolvasva: 490 alkalommal
Eredeti történet: Predator (Author: Forgottenidol)
Figyelem! Ez egy kitalált történet, egyetlen részlete sem kapcsolódik valós eseményhez vagy személyhez. A tartalma erős, nem javasolt a szokásos erotikus történekek olvasói számára.
Amikor meglátta a lányt már tudta, hogy ő lesz a következő. A kiállása és magabiztossága tette tökéletes célponttá. Feltűnés nélkül figyelve titokban tovább követte. Figyelte, ahogy fenekének feszes kis halmai egy meglehetősen szűk rövidnadrágba préselődtek. Finoman kiemelve fiatalságát, a nadrág rövid szárai finom „v” alakba találkoztak a lábak között, hihetetlenül kihívó látványt nyújtva, egy szűk nyílást hagytak a nap barnította combok találkozásánál. A látványtól Mr. Solomon Harris-ban felébredtek a még fiatal korából oly ismerős ösztönös sötét vágyak. Ezektől néha még önmaga is megrettent, de az utóbbi időben legtöbbször már csak megszokottan vett róluk tudomásul.
A lányt figyelve, tarkójától bizsergető izgalmat érzett elindulni lefelé. A fiatal test finom ívei, a ragyogó tekintet a lány szemében és a dacos testtartás... Rá volt szüksége.
A kislány nem volt egyedül, egy másik, idősebb lány – feltehetően a kislány nővére – volt vele. De Solomont az idősebb nem is érdekelte, egyszerűen keresztülnézett rajta, akinek figyelmét egyébként is teljesen elvonta a sok drága holmi nézegetése.
A kislányt Stephanie-nak hívták. Viselkedése alapján, sok más lányhoz hasonlóan, jól láthatóan arra vágyott, hogy idősebbnek kezeljék annál, mint amilyen valójában volt. Stephanie-n már pár pernyi szemlélődés után látta Solomon, hogy egy felvágó elkényeztetett kölyök, akinek a szülei, azt a kevés pénzt is, amijük van, mind rá költik.
Solomon a lányt figyelte egyre inkább meg volt győződve róla, hogy ő a megfelelő.
Hosszú évek óta lányokat keresett,... fiatal lányokat. Először tizenöt és tizenhat éveseket választott, de egy idő után megunta őket. Már nem elégítették ki őt. A legutolsó lány, akit magáévá tett tizennégy volt, de nem volt túl jó vele. A belsőjében valami még nagyobb izgalomra vágyott. Még tiltottabb dolgot akart, minden egymás után következő lányon egyre bűnösebbnek akarta érezni érintését. Bűnösnek akarta magát érezni. Szörnyen akarta érezni magát a sex közben, majd az aktus végén.
Ahogy Stephanie-t figyelte, egyre nagyobb izgatottság lett úrrá rajta. Nőtt benne a türelmetlenség és merészebbé vált, pár lépéssel közelebb ment a lányhoz. A nővé válás korai jeleit mutató test rejtett kecses ívei, az apró feszesen hegyes mellek, mind azt jelezték a férfinak, hogy ő lesz a legfiatalabb az eddigiek közül. A legártatlanabb. 13 év körüli lehetett, de 14-nél biztosan nem volt idősebb. Solomon szinte megborzongott a gondolattól.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.19 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. április 2. 15:24
#6
Nekem nem tetszett.
1
lelkes
2024. március 31. 16:16
#5
Lehet, hogy a fordítás jó, de a történet egy förtelem. Akit ez felizgat az egy pedofil beteg állat.
1
Lolamacko
2024. március 30. 17:19
#4
Nagyon részletes, nagyon megrázó, nagyon jól megírt és fordított. A pontszámok nem a fordítót minősítik, hanem a főszereplőt. Csak annyit mondok, hogy hűha! A végén jó lett volna feloldás, de nyilván azt a szerző nem írta meg, ő el akart borzasztani. Sikerült. Az elején ott a figyelmeztetés, tényleg csak az olvassa el, aki bírja lelkileg ezt a kemény stílust.
1
Andreas6
2024. március 30. 06:55
#3
Hogy lehet egy ilyen sz@rt feltenni?
1
veteran
2024. március 30. 04:36
#2
Undorító állat.
1
T
Törté-Net
2024. március 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1