Közös lónak...

Szavazás átlaga: 8 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 23.
Hossz: 23 616 karakter
Elolvasva: 903 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Az ellentét köztem és Szilvi között már az általános iskolában kezdődött. Szomszédos tanyán laktunk. Apáink a csatlakozó földek, a paraszti élet miatt lehet kényszerből, de jóban voltak. A gyereki lelkem két dolog zavarta. Fiúként mindkettő mélyen érintett. Az én szüleim szerelemből házasodtak össze míg Szilvié haszonszerzésből, hogy a birtokok összekapcsolódjanak. Következmény, hogy Szilvi anyját elszerették, hisz a paraszti élet neki büdös lett és csapot-papot magaután hagyva pestre, majd Londonba költözött és örökre eltűnt. Anyukám lányaként gondozta próbálta nevelni ami nekem rosszul esett és fújtattam Szilvire. A másik gond az hogy, Szilvi örökölte anyja büszke génjeit, felsőbbrendű magatartását. Az osztály vezére akart lenni. Ez komoly coffrángatások részemről, részéről pofonok és a lábam közé rúgásokban nyilvánult meg. Tűz és víz volt a viszonyunk.
Apámék közös kft-t alapítottak, így erősítve magukat. Nekünk főleg állataink voltak. Lovak, tehenek, bikák. A tanya körüli földeket keservesen műveltük a takarmány miatt. Szilvi apja viszont gépesített, traktorok, mezőgazdasági gépek így ők a dupla földet művelték. Egyesítve erejüket látványosan fejlődtek, jól kijöttek munkakapcsolatban. Nyaranta dolgoznunk kellett. Én szívesebben foglalkoztam a gépek bütykölésével. 13 évesen már önállóan hordtam traktorral a takarmányt, szántottam, vágtam a lucernát. Szilvi inkább a növénytermesztés, trágyázás,  védekezés a kártevők ellen, de nehogy már ő nem tudja vezetni a traktort, ő permetezett, műtrágyázott, gyomirtózott traktort vezetve. Az állatokra ott volt az unokatesóm anya keresztlánya aki nálam 4 évvel volt idősebb és állattenyésztőnek tanult, hozzánk költözött. Na Szilvi itt is bekavart, hiszen Franci bögyös lány volt, még szeretett is engem, de Szilvi barátnősködni kezdett vele és belerondított a titkos szerelmem kialakulásába, pedig Francival már eljutottam odáig, hogy megengedte, hogy megfogjam a melleit, ő meg megfogta a pötyösöm. Szilvi képbe kerülésével Franci is Szilvi fan lett én kussoltatva.
Én mezőgazdasági gépszerelőnek tanultam, Szilvi gimibe ment, hogy agrármérnök lesz. Az idő rohant felettünk. Anyát veszrettem el előszörre. Franci lett a fájdalmamban a támaszom,  a család női tagjaként látott el minket apámmal.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fuller
2024. április 15. 13:13
#2
Fecó45! Nagyon tetszett, jó volt, Köszönöm!
1
T
Törté-Net
2024. március 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1