Vallásos anyukák feláldozzák magukat a fiaik megmentéséért 1. rész

Szavazás átlaga: 8.18 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 18.
Hossz: 27 723 karakter
Elolvasva: 2 478 alkalommal
Fordítás: Church moms-Mothers sacrifice for their sons' salvation, literotica
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Rick lelkész hátradőlt az irodai bőrhuzatu székében, a puha barna bőr enyhén ráncos volt a háttámla oldalán. Hosszan, mélyet sóhajtott, miközben beletúrt a puha, fényes gesztenyebarna hajba, amelynek tulajdonosa kötelességtudóan hajlongott az ölében. A titkárnője Elaine Howard szorgalmasan szopta a farkát, az ajka és a nyelve figyelmesen és lelkesen mozgott a merev rúdon. Egyre gyorsabban mozgott és minden egyes mozdulatnál megszívta a farka fejét.
– Sokkal jobb lettél ebben a munkában, Elaine – dicsérte meg a lelkész. – Te tényleg bevállalod teljesen.
Rick rájött, hogy Elaine ugyanolyan, mint sok más vallásos nő, akit már ismert. Elaine szerény ruhája alatt érzékiséget látott. A lábai hosszúak és karcsuak voltak. Vékony derekát kiemelték a telt mellei. A combja karcsú,  hosszu gömbölyü és formás volt.  Rick lelkészt megdöbbentette, mennyi vonzó nő van a gyülekezetében,  de a férjeik érzelmileg elhanyagolták és szexuálisan kiéheztették őket.
Ezek a nők, akiket vonzott a templom és annak szigorú rendje, arra vágytak, hogy megmondják nekik, mit tegyenek. Vallásosan éltek és olvasták a Bibliájukat, részt vettek az istentiszteleten és ragaszkodtak a lelkész minden szavához. Elaine, mint a titkárnője, most minden szükségletét kielégítette. Néhány hét közös munka után lefektették annak alapjait, hogy egy szokványos ember soha ne kerüljön botrányba. Emlékeztette rá, hogy mindig szüksége van rá és meggyőzte az édes, gyönyörű Elaine-t, hogy segítsen rajta. Elaine úgy érezte, az Isten munkáját végzi, hogy tisztán és botránymentesen tartsa őt és Ricknek rendszeresen leszopta a farkát.
Mostmár minden nap bejelentkezett neki, ebéd után, lehajtott fejjel és összekulcsolt kezekkel maga előtt. A póz feldobta Rick lelkészt, ahogy Elaine tudtán kívül összepréselte telt melleit. Annak ellenére, hogy több réteg ruha alatt volt elrejtve, látta a nő melleinek megduzzadását és még eddig nem sikerült éreznie a megkeményített bimbóit.
Rick lelkész intett, hogy jöjjön közelebb és a kezét nyújtotta, hogy megtartsa, ahogy a széke mellett letérdelt, miközben a férfi szembefordult vele. Óvatosan kicsatolta az övét és lehúzta a nadrág cipzárját.  Rick felhagyott a fehérnemű viseléssel az irodában, így a farka kiugrott és meglepte Elainet. Ennek az új rutinnak az első hete után meglátta a mosolyt az arcán, amint arra készült, hogy leszopja őt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.18 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
ittujfiu
2024. március 18. 23:08
#5
A lent említett hibák ellenére, azt mondom ,hogy kérem a következő részt! De gyorsan!
2
Andreas6
2024. március 18. 21:49
#4
Képtelen voltam végigolvasni.
1
Kexi69
2024. március 18. 14:35
#3
Nem ártott volna egy lektorálás...
1
Waderlaci
2024. március 18. 07:41
#2
Atya világ! Ez a fordítás pár évvel korábban jelent meg, mint kellett volna. Még kellett volna hagyni egy kis időt a googlenak, hogy fejlessze a fordító programot.
3
T
Törté-Net
2024. március 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1