A+ A-

Tegnap

Tulajdonképpen mindenért Balázs okolható. Egyrészt, mert sosem volt elég egy nő az életében másrészt, mert valakit mindig okolni kell. Balázs sógornőjét régen ismerem, még középiskola óta. Egy kollégium, egy társaság. Ritával jóban voltunk és figyelgettük egymást, mindig várva valami addig ismeretlent. Ami aztán nem jött. Tegnap egy bárban voltunk, bárátokkal, vígan. Csocsóztunk és egy lány rám köszönt - néztem balgán.
- Nem ismersz meg?
- Rita miért vágattad le a hajad?
A meccsnek vége lett és beszélgettünk. Az évekről, míg nem találkoztunk, az iskolákról, a szerelmekről. Sok idő telt el így, és már húzott is a fejünk a két üveg Chardonnay - tól, hazaindultunk.
- Taxi?
- Taxi.
- Feljössz?
- Jó ötlet?
- Nincs itthon se Timi se Balázs. Mesélt, hogy nincs minden rendben, Balázs egyre kedvesebb, Ő ennek egyre inkább örül, de hát Timi, mégiscsak a nővére.
- Tudod, hogy tetszettél a koliban?
- Te is csak hát...
- Rita mi lenne, ha megcsókolnálak?
- Ezt végig kell gondolnom. Rágyújtok.
És mosolygott úgy, ahogy mindig szerettem látni. Kedvesen, ellenállhatatlanul. A cigit kivettem a kezéből és megcsókoltam, hosszan. Erre vártunk és most jött el csak. A nappaliban a tévé előtt feküdtünk a földön, boldogan és csak csókoltuk egymást, fojtogató szenvedéllyel. A ruhadarabok sorban repültek az asztal alá, és mi csak gyönyörködtünk áhított összetartozásunk új élményében. Keze végigsimított egészen és érezte a vágyam keménységét, gyűrűt formálva ujjaiból mozgatta lassan. Csókoltuk egymás testét. A hajtövétől az ágyékáig futott a kezem, míg megérintettem, és az eleven gyönyör kerítette hatalmába. Simogattam az ajkait, csiklója lassan kibújt forró rejtekéből és újabb csókok célpontjává lett. Hevesen csókoltam körbejárva minden kis pontot érezve az ízét, mert akartam ezt és mindig emlékezni rá majd. Földöntúli érzés látszott Rita arcán, lassan vonaglani kezdett majd remegés járta be egész testét. Látszott, átjárja a gyönyör és éreztem, ahogy megszorítja a kezem, és nem enged. Felemelte a fejét és kezével erősen végighúzta a mellein.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 6. kedd 07:48
Nagyon gyenge.
#5 A57L 2014. 10. 19. vasárnap 15:28
Ez nagyon gyenge.
#4 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 00:21
mintha egy kis részlet lenne egy regényből...
#3 zoli3 2002. 10. 30. szerda 18:58
Kicsit zavaros volt. Rövidre vette a srác a figurát.
#2 mf 2002. 10. 30. szerda 12:33
A szex rész jó, de amúgy MIVAN?
#1 Törté-Net 2002. 10. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?