Teljes nyitottsággal 2. rész

Szavazás átlaga: 8.36 pont (53 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 28.
Hossz: 12 539 karakter
Elolvasva: 979 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Mosolyogva bólintott. Izgalomtól esetlen ujjakkal elkezdtünk vetkőzni. Istenem, tényleg felfedjük egymásnak leplezetlenül a testünket, ahogy a lelkünkkel is tettük?
Kigomboltam a blúzom többi részét és levettem. Utána jött a szoknyám, végül a melltartóm. Zsuzsi lehúzta a pólóját, felfedve csupasz melleit.
Azután mindketten csak álltunk egymás előtt, teljesen meztelenül. A lányom mellei gyönyörűek voltak. Istenem, milyen hibátlan fiatal nő volt! Szinte megszédültem a látványától, és máris újra vizes lett a puncim. Drága !
A melleim kissé megereszkedtek, de úgy tűnt tetszettek neki. Feszülten, izgatott tekintettel meredt a meztelenségemre, miközben egymással szemben álltunk. Áhítattal tanulmányoztam a testét és az arcát – milyen csodálatos, milyen gyönyörű. Mennyire akartam őt akkor! Végül megnyaltam az ajkamat és megszólaltam:  
– Csókolóztál már valaha?
Megrázta a fejét.
– Szeretnéd velem kipróbálni? – suttogtam.
Egy pillanatig mozdulatlanul állt. Amikor már éppen félni kezdtem, hogy túl messzire mentem, elmosolyodott, és halkan azt mondta:  
– Igen!
Közelebb léptem hozzá és szó nélkül átöleltük egymást. Meztelen testünk egymáshoz préselődött. Mélyen a szemébe néztem, miközben ajkamat az övéhez hajtottam. Amikor a szánk összeért, a lányommal elvesztünk életünk legcsodálatosabb csókjában.
Zsuzsi először egy kicsit ügyetlen volt, de figyelte és követte, hogy mit csinálok és a csókunk gyorsan egyre érzékibbé vált. Finoman megharaptam az alsó ajkát, majd a nyelvem hegyével finoman megmozgattam. Ajkai szétnyíltak, én pedig a nyelvemet a szájába csúsztatva csókoltam, mint egy szeretőt. Felnyögött és félrehajtotta a fejét.
A kezeim lecsúsztak csupasz fenekéhez és szorosan magamhoz húztam. Azután a nyelve szégyenlősen elkezdett érintkezni az enyémmel. Próbaképpen az ajkaim közé tapogatózott. Finoman megszívtam, hogy bátorítsam. Szenvedélye hamarosan az enyémhez emelkedett, és éhesen csókolóztunk.
Zsuzsi remegett az izgalomtól, és karcsú testét az én meztelen testemhez dörzsölte. A combja finoman a puncimhoz nyomódott, én pedig válaszként a lábai közé nyúltam, amíg meg nem éreztem, ahogy a rése melege megérinti a bőrömet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.36 pont (53 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
h
hairy_pussy
2024. március 1. 14:20
#5
nekem az öklözés egy picit soknak tűnik, de maga történet nagyon izgató és jól megírt....
várom a folytatást
10p
1
t
tibee72
2024. február 29. 15:04
#4
Jó lett mint az első.
Kíváncsi lennék még mi alakulna egy Mesivel való találkozás alkalmával.
1
frankie
2024. február 28. 12:27
#3
Izgalmas és szépen, részletesen van megírva. Nem szoktam szeretni az anya-lány (de a családi történteket sem), de ez most átjött... ha lesz folytat mindenképpen el fogom olvasni azt/azokat is
1
j
juharobert2
2024. február 28. 06:13
#2
Ez is nagyon jó rész, további folytatást kérünk
1
T
Törté-Net
2024. február 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1