A törvényt be kell tartani!

Szavazás átlaga: 5.82 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 21.
Hossz: 8 377 karakter
Elolvasva: 564 alkalommal
Ez a történet NEM a képzelet szüleménye. De régen történt, úgy az 50' évek elején, valahol talán Nekeresden. Természetesen a párbeszédeket nem jegyezte le az anekdota, azokat már én írtam hozzá, de valahogy így, vagy hasonlóan történhetett minden.
– Hé Julis! Gyere ide te beste lelke! Hol vagy? Ne bujkálj előlem! – kiabálta nagy hangon Varga Mihály uram, mikor futtában beesett portája kapuján.
Julis, a "beste lelke" Mihály uram asszonya volt. Két évvel korábban, mikor hazatért Mihály úr a fogságból, arra ért haza, hogy a falu korábbi szép leánya, a szeretője a Kádas Juli megszökött a faluból egy német katonatiszttel. Viszont Réty uram legkisebb leánya, a Julis, meg eladó sorba került. Viszont egy tisztességes férfinak sem kellett, mivel az a hír járta róla, hogy az oroszoknak az a százada, akik a faluból kikergették a németeket, néhány napra magukkal vitték a lányt, és majd minden orosz tiszt, meg altiszt, és több közkatona is rajta élte ki vágyait. És mindez még tetszett is a lánynak!
Mivel Varga uramnak a háború a szüleit és a testvéreit is elvitte, és egyedül rá maradt a családi porta, hát úgy gondolta, hogy bizony asszony kellene a házhoz. Arról nem is szólva, hogy hiába, Mihály uram is férfi volt, és neki is voltak vágyai, amiket szeretett volna kiélni. Hát kapva kapott az alkalmon, hogy a nála több mint tíz évvel fiatalabb leányt gyorsan a templom oltára elé vigye, hogy az egyház, Isten és a falu lakói előtt a pap áldását adja rájuk.
Varga Mihály uramnak nem is kellett csalódnia a fiatal asszonykában. Szemre is szép volt, hiszen megvolt mindene, amit egy férfiember csak kívánhatott. Feszes, nem túl nagy, de elég hívogató domborulatai fent is, alul is, fiatalasszonyosan, szélesen ringó csípője, puha, fiatalos bőre, és selymes, kislányosan gyér, szőkésen világos szőrzete a szemérme körül. Úgy tűnt, hogy tisztes, takaros asszony válik belőle. Ha csak az udvarra lépett is ki a házból, annak rendje és módja szerint kendőt terített a fejére, soha az utcára nem lépett ki úgy, hogy ne rejtette volna haját a megkötött kendő alá. Papucsban vagy harisnya nélkül sem lehetett többé látni az utcán.
Viszont ahogy a házba lépett, bizony azonnal lekerült fejéről a kendő, mivel tudta, hogy férjura mennyire szereti csodálni hosszú, szőke fürjeit. Lábbelijét is azonnal papucsra cserélte és harisnyáját is levetette, hogy Mihály uramat meztelen bokája és lábszára mutatásával férfiúi lázba hozza. És éppen csak tisztátalan napjain nem szabadult meg azonnal bugyogójától, hogy férje és ura könnyen, szoknyája felhajtásával benne és rajta tölthesse kedvét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.82 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2024. február 21. 14:49
#6
A Fórumban az Általános témák alatt van egy olyan, hogy-Humor- Szoktam olvasgatni, mert oda mindig nagyon vicces dolgokat tesznek föl. Na, de azt felejtsük is el. Itt, hogy ne legyél szomorú én 10 pontot adtam.
A te fantáziáddal és tehetségeddel az említett cimkék sem fognak gondot okozni. Ne mondd, hogy pont ez a három nagyon könnyű cimkécske fogna ki rajtad. Gondolj arra, hogy ezek az emberek is ugyanolyanok mint te vagy én, ugyanolyan érzésekkel. Várom az írásaidat.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 21. 13:39-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. február 21. 13:46
#5
Én 5 pontot azért adok rá.
1
Waderlaci
2024. február 21. 13:39
#4
Milyen fórumba? Ezt nem igazán értettem. 
Már el van fogadva, csak közlésre vár a "közlekedés" cimke. A "gruppen" cimke pedig elbírálásra vár. Habár itt szerepelt (jogosan) a rendőr megjelölés, de az s/m melletti fő rendőrös történet még várat magára. Mások is készülnek pl a megcsalás (bár az is volt itt említve). De hogy végül sikerül-e minden címkét lefednem... abban egyre inkább kételkedem. Mert nem tudom, hogy mit lehetne írnom pl a homo, vagy s transzfesztita, hermafrodita tagekre.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 21. 11:12-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 21. 11:12
#3
A cimkéket ellenőrizve, minden meg volt említve a történetben. Humoros is volt és azt hiszem, ha a "Humor" címszó alá teszed be,  a Fórumba, akkor még Andreas sem szólt volna miatta egy szót se. Érdeklődéssel figyelem, hogy hol tartasz a cimkék megírásában. Mi következik? Maradt még ki valami?
2
Andreas6
2024. február 21. 07:46
#2
Egy szexoldalon elvárás lenne, hogy valami akció is legyen benne. Ez így semmi.
1
T
Törté-Net
2024. február 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1