A+ A-

Barátok közt: Juli és Misi

Juli és Hoffer Józsi között igen feszülté vált a viszony ama bizonyos este óta, amikor a Rózsában kiderült Juli szakképesítése és munkaköre.
Bár a vén dúvad visszatartotta Julit, amikor az el akart költözni, de a férfi úgy érezte, hogy az eset foltot ejtett becsületén. és ez nem hagyta nyugodni. Esténként, mikor hazaért a munkából, odavakkantott egy - két szót, majd belapátolta a vacsorát, és utána irány a Rózsa, ahol sörbe fojtotta a bánatát. Késő este mikor visszatért a lakásba, szótlanul levetkőzött, befeküdt az ágyba, elfordult és elaludt. Már hetek óta hozzá sem nyúlt Julihoz.
Juli igen rossz passzban volt. Idegei megfeszültek, mint Lilla XL - es fenekén az S méretű bugyi. Esténként az otthoni hangulat olyan volt, mintha ecet égne a lámpában. Nappal, Csilla hajtotta, mint a lovat. Alig végzett az egyik feladattal, máris újabbakat kapott. Reggeltől délutánig egy perc megállása sem volt. Fájt minden tagja, keze, lába estére megdagadt, szinte szédült a fáradtságtól. Ez várható volt, hiszen eddig hanyatt fekve kereste a kenyerét. Most meg egész nap állni, létrára mászni, hajolgatni. kellett. Utoljára, ilyen nyomorultul tavaly előtt, Mogyoródon érezte magát a Forma - 1 három napján, az emlékezetes Türelmi Zónában, mikor a fapriccs feltörte a hátát, egyéb testrészéről nem is beszélve, ami annyira fájt a három napos kemény igénybevételtől. Még most is hányingere támadt, mikor eszébe jutott a sok sörszagú, gusztustalan részeg német, és holland vendég ocsmány hónaljszaga, és szinte érezni vélte ilyenkor a sok mocskos mosdatlan fasz undorító ízét a szájában. De a legundorítóbb élménye az volt, mikor egy nagydarab, szőrös állat, (külön pénzért) seggbe baszta, majd arra kényszeritette, hogy szaros faszát a szájába vegye, mert a rohadék oda akart élvezni. Az se volt semmi, mikor egy hollandnak, mikor az fordítva ráfeküdt, a segge lyukát kellett nyalogatni. Bár ezeket az élményeket kissé tompította a szolgálataiért kapott sok pénz, de ennek jelentős részét le kellett adni a palijának.
Juli nagyon boldogtalannak érezte magát. Nagyon vágyott egy kis szeretetre, pár kedves szóra. A ház lakói, kínosan udvariasak voltak vele szemben, de érezte, hogy a háta mögött összesúgnak, lenézik. Minden ilyen találkozás után kényelmetlenül érezte magát, mint élesztő a maceszliszt mellett.
Bántotta, az is, hogy Józsi így bánik vele. Úgy érezte, Ő tiszta lapokkal játszott, nem ezt érdemli.
Egy nap, korán jött haza, azt hitte senki sincs itthon. A konyhában meglátta Misi táskáját földön, felvette és be akarta vinni a fiú szobájába. Mikor benyitott, földbe gyökerezett a lába. Misi az oldalán fekve,, meztelenül feküdt a heverőn, farka egy összehajtott tollpárnába volt dugva, amit erős lökésekkel dolgozott meg éppen. Az ajtónyitásra a fiú önkénytelenül felugrott, álló farokkal, szájtátva, lángvörös arccal bámult a lányra. Juli a látványtól, a meglepetéstől mozdulni sem tudott, Tekintette önkéntelenül a fiú hatalmas, álló farkára szegeződött. Megbűvölte a látvány. Aztán erőt vett magán, megfordult és kirohant a szobából.
Éjjel, mikor nem tudott aludni egyre többször jutott eszébe Misi. Elképzelte, hogy az öreg helyett Misi fekszik mellette. Ilyenkor hirtelen forróság öntötte el, leizzadt, ki kellett mennie a fürdőszobába. Leült a kád szélére, egyik kezével a mellbimbóit simogatta, másik kezével benyúlt nedves pinájába, pár mozdulat, és máris elélvezett. Majd hideg vízzel lehűtötte magát, úgy feküdt vissza a hortyogó Józsi mellé. A Misivel való szeretkezés gondolata lassan rögeszméjévé vált. Takarítás közben azon kapta magát, hogy erősen markolássza a felmosó rúdját, mintha Mihók szerszámát érintené, keze önkénytelenül fel és alá járt rajta. Ilyenkor elszégyellte magát, elpirult, arca lángolt, füle égett, mint a Berényiék Casinója, mikor az a marha felgyújtotta.
Egyre inkább belelovalta magát a gondolatba, hogy megszerzi magának Misit. Így több legyet üt egy csapásra. Bosszút áll Józsin az elszenvedett sérelmekért, bebizonyítja, hogy a fiú mégsem meleg, valamint magának is szerez néhány kellemes órát. Lázasan törte a fejét a megvalósítás módján.
Egyik nap Csilla közölte vele, hogy pár napra Bécsbe kell utaznia az amerikai pacsuli ügyében lesz néhány tárgyalása. Kiadta az elvégzendő feladatokat, és elutazott. Juli érezte, hogy eljött a várva várt pillanat. Rövid töprengés után készen állt a nem túl eredeti terv, aminek az volt a lényege, hogy valamit elront Csilla lakásában, majd odahívja Mihókot, hogy próbálja megjavítani. Aztán elcsábítja a fiút.
Másnap alig lépett be Csilla lakásába, máris a tettek mezejére lépett. Tudta, hogy a fiú otthon lesz délelőtt, mert az este említette, hogy egy fordításon dolgozik. Meglazította a fürdőszobában a mosdó szifonján a hollandert. Megnyitotta a csapot, örömmel látta, hogy a víz kifolyik a szifonból. Jó nagy pancsot csinált. Úszott az egész fürdőszoba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 03. 24. csütörtök 18:16
Jót nevettem.
#7 sihupapa 2009. 01. 18. vasárnap 22:27
mikor?
#6 DEX 2003. 03. 27. csütörtök 01:47
Csak gratulálni tudok. Nemcsak igényes, de humoros is...
#5 locco 2003. 01. 14. kedd 18:30
"jobb vagy mint az ap?d! -tudom m?r eszter is mondta!" H?t ez kir?ly volt!!!
#4 Brendan 2002. 10. 28. hétfő 19:20
Ez egy jó szatira...A szexet egy kicsit jobban ki kellett volna domboritani.
De azért tecc...
#3 #777 2002. 10. 26. szombat 17:07
Ócska. Rövid. Közhelyes.
#2 ewok 2002. 10. 26. szombat 16:55
Nincs igazad haver, ez egy jópofa történet. Az irónak van némi humorérzéke
Nekem tetszik. Van benne pár jó benyőgés.
#1 Törté-Net 2002. 10. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?