A+ A-

Léna

A fővárosból most is vonattal jöttem, mint két éve. Egyedül. Mert ide egyedül kell jönni, hogy az ember eggyé válhasson azzal a nagy és gazdag lélekkel, amit Oroszországként jeleznek a térképen. Vonattal jöttem ismét, hogy lássam a hétköznapi embereket, s hogy ne érezzem a lelkiismeret furdalást, ami mindig hatalmába kerít, ha egy szegény országba érkezem. Nem akartam érezni, hogy turistaként, én is kizsákmányolójává válok ennek a cserbenhagyott népnek, ezeknek a cserbenhagyott embereknek. Ismerős, rideg fehérség fagyasztotta meg a horizontot, mikor kiléptem a házból. Itt vagyok hát ismét. Ugyanazok a tavak, fenyvesek, nyírfaerdők, mint két éve. Ugyanaz a leírhatatlan érzés, ami maga alá temet, amikor újra látom a tajgát. Álltam a faház előtt és a vizet néztem.
Egy autó zaja zökkentett ki édes melankóliámból. Megérkezett. Pedig több mint két éve nem találkoztunk, mégis táncra keletek bennem az érzések. Ő volt; kicsit fáradtabb szemekkel, kissé teltebben, de ugyanazok a telt vörös ajkak. A nyakamba ugrott és egy szót sem szólt, csak ömlöttek a könnyei. Bementünk a házba. A bundáját egy székre dobva terült el az ágyon.
- Jó újra itt. Jó újra Veled. Csókolj meg végre.
És csókoltam, úgy, mint mikor először találkoztunk Pétervárott a követségi fogadáson. Hófehér bőre mindig megigézett. Lassan végigcsókoltam a nyakát és kigomboltam a kosztümjét, bejártuk egymás minden egyes porcikáját, míg végül anyaszült meztelenül pihegtünk elnyúlva. A lábujjaitól végigcsókoltam a bőrét, a szőke pelyhekkel borított vénuszdombjáig. Megcsókoltam a rózsaszín kelyhet, majd magamhoz húztam. Maga alá húzta a lábait és elém térdelt, így csókolóztunk percekig. Simogattuk egymást és gyönyörködtünk a meztelenség látványában. Izgattam a mellbimbóit és csókoltam a vállait.
Megérintettem a csiklóját, amire válaszul lábait széjjelebb nyitotta. Minden figyelmem lekötötte, hogy a lehető legnagyobb gyönyörrel ajándékozzam meg. Teste lassan megfeszült és halkan sóhajtozni kezdett. Lágy mozdulatokkal köröztem a csiklóján, néha végigsimítva az egyre inkább nedves és szétnyíló rést, a fenekétől a köldökéig. Bal kezével a nyakamba kapaszkodott, jobbjával pedig a mellkasomat simogatta, majd keze hozzáért a farkamhoz. Lágyan hátrahúzta rajta a bort és ujjaival szétkente makkomon az előnedveket. Egy pillanatra azt hittem azonnal elélvezek, de ez még váratott magára. Elengedett és két kezére támaszkodva hátravetette a fejét.
Két kézzel izgattam tovább gyönyörű kelyheit. Hüvelykujjammal simogattam a csiklóját, míg másik kezem már a hüvelyében járt. Sóhajai sikolyokká fokozódtak, testét édes remegés járta végig és elélvezett. Feltámaszkodott újra térdelésbe és megcsókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 8. szombat 17:38
Nagyon gyenge.
#7 A57L 2014. 09. 4. csütörtök 06:27
Rövid és gyenge lett.
#6 loui 2003. 01. 16. csütörtök 18:52
4 pont
#5 LinkViki 2002. 10. 27. vasárnap 14:01
Leírhatná mi volt amikor alkonyatig szeretkeztek nem???ez így nem ér többet 4pontnál!!!!
#4 Istv@n 2002. 10. 26. szombat 03:15
Hat ez nagyon segeny.Hianyzik az akcio.
#3 szexy baby 2002. 10. 26. szombat 00:05
hát elég rövid,és szegényes is...max 3 pont.
#2 devil xxx 2002. 10. 24. csütörtök 16:39
lehetséges az ijen !!!szegénykék:((
#1 Törté-Net 2002. 10. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?