A+ A-

A szőke nő

A szőke nő igézően a férfira mosolygott. Cicás mozdulattal hozzábújt, száját csókra kínálta fel. Vadul csókolózni kezdtek. A férfi keze belemarkolt a nő vörös miniszoknyába bújtatott, feszes fenekébe. Ujjai becsúsztak a szoknya alá, simogatták a fekete tanga körvonalait, gyúrták a húst. A nő hátra hajtotta fejét, és nevetetett, láthatólag élvezte az érintést. A férfi előre hajolt, csókolta, nyalogatta a nő nyakát. Keze a finom ívű vállra csúszott, lesimogatta róla a ruha pántját. Szája mohón kereste a nő mellét. Amikor kibujtatta a ruha szorításából, azonnal rábukott a nagy, gömb alakú halmokra. Szája rátapadt az egyik bimbóra, szinte durván szopogatni kezdte. A nő szorosan magára nyomta a férfi fejét, száját apró nyögés hagyta el. A férfi keze a combjai közé siklott, benyúlt a bugyi alá, finoman masszírozta a nő pinusát. Közben szája egy pillanatra sem lankadt, nyelve a mellek között vándorolt, csókolta, nyalogatta, finoman harapdálta a barna bőrt. A nő egyre hangosabban zihált, teste csillogott az izzadságtól, szemét lecsukva adta át magát a kéjnek.
A férfi abbahagyta a mozgást, felemelte a fejét és megcsókolta a nő száját, nyelveik kergették egymást. A szőke nő megint elmosolyodott, ujjai fürgén besiklottak a férfi ingébe, simogatták a mellkasát. Aztán lassan leguggolt a férfi elé. Nadrágon keresztül megcsókolta a ágaskodó férfiasságát. megoldotta a nadrágszíjat, és lassan lefelé húzta a zippzárt. Közben felnézett a férfira, aki meredt szemmel nézte, mit csinál partnere. Ahogy egyre lejjebb csúszott a nadrág előbukkant a meredező hímtag. A nő finoman megmarkolta, fölé hajolt és a szájába vette. Aztán lassan kiengedte ajkai közül és nyelvével simította végig a nyáltól fényes szerszámot. Aztán ismét a szájába vette és lassan bólogatni kezdett, mint Zalában az olajkutak. A férfi élvezte a dolgot, szemét becsukta, fejét hátra hajtva mélyeket sóhajtott. Kisimította a nő arcából a haját, kezével segítette a bólogató mozdulatokat. A nő felnézett a férfi arcára, mintha ellenőrizni akarná, hogy tetszik - e, amit csinál. Aztán hirtelen egészen a tövéig benyelte a farkat. Arcán látszott hogy a szívó mozdulatokkal vákuumot gerjeszt, továbbfokozva a férfi gyönyörét.
A férfi finoman felemelte a nőt vállánál fogva, kérdően a szemébe nézett. A nő bólintott és hátat fordított a férfinek. Letámaszkodott az íróasztal szélére, fenekét hátra tolva kínálta fel magát.
A kép elfeketedett, a videó kikapcsolt. Innen már nem szerette a sztorit. Hihetetlen volt számára, hogy a pasi rögtön a hátsó bejáraton hatol be, sőt csak ott. Különböző pózokban, de csak az anusát tölti ki a nőnek. Akinek ez természetesen olyan gyönyört okoz, hogy össze - vissza sikoltozik. Aztán hálából lepisili a férfi hasát. Szóval ez egy kicsit sok.
Persze vannak olyan filmek is, amelyek valóban izgatóak és jók, főleg azok, amikben valami más is történik az akciókon kívül. Eszébe jutott az első ilyen jellegű élménye. Még a gimiben, az egyik srácéknál egy bulin előkerültek a szülők "remekül" eldugott filmjei. Izgalmas volt, de mindenki úgy csinált, mint aki már sokszor látott ilyen. Jókat röhögtek a kvázi szinkronizáláson, ahogy egy szenvtelen férfi hang azt mondta : "Igen, igen, mindjárt én is jövök." " Ja, ja ich komme auch." Közben titokban mindenkinek duzzadt a nadrágja. A lányoknak meg csillogott a szeme. De aztán nem lett folytatás, mert idő előtt hazajöttek a szülők és el kellett dugni a kazettákat meg a vörösbort. Régi szép idők!
Felállt, nyújtózott egyet. Megnézte az óráját, rájött, hogy ideje készülődni, ha nem akar elkésni a vacsoráról. Neki, mint a házigazda képviselőjének illik legelőször érkeznie, ellenőrizni, hogy minden rendben van - e.
Amíg zuhanyozott és borotválkozott újra végig gondolta a napot. A külföldi vendégek jól érezték magukat. Elégedettek voltak a cég eredményeivel, tetszett az új arculat, jól sikerült a bevezető kampányról tartott előadása is. Szóval mindenki boldog volt. A főnöke büszkén mutogatta a dolgokat, mintha a bólintáson kívül bármilyen köze is lett volna hozzá. De hát a főnökök ilyenek. A kolleganők szerint a hölgyprogram is jól sikerült. A főnöknék megnézték Szentendre nevezetességeit és ettek egy igazi birkagulyást a Határcsárdában. Holnap már megy is haza az egész társaság. Két nap elég is volt belőlük.
Időben érkezett az étteremhez. A különteremben már minden készen állt a vendégek fogadására. Elegánsan terített hosszú asztal, gyertyák, ültető kártyák. Ezeket sajnos át kellett rendeznie, mert délután újra gondolták a dolgot. Most mindenki úgy ült, hogy legyen kivel beszélgetnie. A saját cégét összesen négyen képviselik majd, méghozzá pár nélkül, mert a főnök úgy gondolta, hogy ez így illik. Ezen vitatkozott vele egyet, de aztán nem kötötte az ebet a karóhoz, végül is első a vendég. A németek hozták magukkal a hozzájuk tartozókat, ezért is kellett hölgyprogramról gondoskodni. Amíg az urak üzleteltek, az asszonyok szórakoztak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 12. 18. hétfő 08:21
Jó írás, bár nem ártott volna beküldés előtt még egyszer átolvasni, és kigyomlálni a hibákat.
#11 zsuzsika 2014. 12. 25. csütörtök 08:14
Jó.
#10 listike 2013. 12. 15. vasárnap 13:18
Tökéletes.
#9 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 17:51
Ritka jó történet, arányosan van benne a bevezetés, és a szitu kialakulása.
#8 trabi 2002. 10. 25. péntek 16:53
Végre egy történet...
10!
#7 sfx 2002. 10. 24. csütörtök 22:11
Ez igen, lattam magam elott az egesz tortenetet, es nagyon tetszett amit lattam :)
#6 csabika 2002. 10. 24. csütörtök 18:27
Jól lerendezted ezt a germán szukát, igazad van.
#5 CraZy_BoY 2002. 10. 23. szerda 09:54
Hi all én sokat járok Discoba tudom hol voltak :))) mondjuki kitalált story de jó fun csak ne ezt a NÉZZ AZ ÉG felét nyomatnák mááááár :] byEZ
#4 Reflection 2002. 10. 22. kedd 19:10
jo...10
#3 freekz 2002. 10. 22. kedd 14:33
Kitűnő! 10p! Bér szívem szerint legalább 15öt adnék! f.
#2 Dezso 2002. 10. 22. kedd 10:23
Nem kerdes: 10 pont (miert nem lehet tobbet adni?)
#1 Törté-Net 2002. 10. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?