A+ A-

Efan

Fordítás
Eredeti történet
El szeretném mesélni, hogy a feleségem, Krisztina hogyan változott odaadó háziasszonyból igazi vadmacskává.
Szerettük egymást, bár gyermekünk nem volt. A házasságunk 15 éve alatt semmit nem változott: 36 éves kora ellenére kívánatos mellei voltak, és hosszú, szép lábai. Minden helyzetet kipróbáltunk együtt, és úgy tűnt, hogy átlagos méretű szerszámom tökéletesen kielégíti. Én azonban többre vágytam, és ezekről beszéltem is Krisztinek.
Egy nap azt olvastuk, hogy afrikai diákokat lehet a házunkba fogadni, hogy így segítsünk nekik, hogy el tudják végezni az egyetemet. Mivel a ház nagy volt kettőnknek, jelentkeztünk. Hozzánk Ugandából érkezett egy fiú. Addig úgy gondoltam, hogy a fekete férfiak mind magasak, izmosak és jólápoltak. De Efan nem ilyen volt: középtermetű, pocakos, és fekete keretes ostoba szemüveget viselt. Azonban ahogy megérkezett, a feleségem megváltozott. Telhetetlen lett, és nem volt elég neki, amit addig az ágyban nyújtottam. Mindig csendesen nyögdécselt szex közben, de most hangosan sikoltozott. Érdekesebbnél érdekesebb pózokat és helyzeteket provokált. De éreztem, hogy ennél többre vágyik.
Nekem olyan volt ez a fekete fiú, mintha már a családhoz tartozna, de egy napon észrevettem, hogy figyeli a feleségemet. Kriszti mindig harisnyában és szoknyában ment dolgozni, és sokszor még otthon is így járt. Ilyenkor Efan nadrágja mindig dudorodott a megmerevedő farkától, és a feleségem titkon vágyakozó pillantásokat vetett arra a nem kis méretű duzzanatra. Egyszer megkérdeztem, hogy mit akar elérni ezzel a viselkedésével. Rám nézett, kacsintott egyet, és kacagni kezdett. Megértettem, hogy mit jelent számára ez a fekete fiú: egy hatalmas faszt. Furcsa, de elégedettséget éreztem. Korábban mindig szerettem volna, hogy a feleségem nyitott legyen az új dolgokra. Azt gondoltam, hogy most végre keresztül fogja vinni minden áron az akaratát, és én segítek neki ebben.
Egy este moziba készültünk. Kriszti lezuhanyozott, bekente magát testápolóval és izgalmas parfümöt is használt. Teljesen felizgatott, ahogy néztem a moziban, a félhomályban hosszú, harisnyába bújtatott lábait: olyan ruha volt rajta, ami tetszene Efan-nak is. Kriszti ekkor hozzám hajolt, és azt kérdezte, hogy hol jár az eszem. Mondtam, hogy későn érünk haza, lehet, hogy Efan már aludni fog, nem kellene felkeltenünk. Sejtelmesen nézett rám, és a nadrágon keresztül megmarkolta ernyedt farkamat. Tudtam, hogy most van itt az alkalom, és megmerevedtem feleségem pici kezében, ahogy az előttünk álló szeretkezésre gondoltam.
Amikor hazaértünk Efant a nappaliban találtuk, ahogy éppen a családi fényképeinket nézi. Egy nyaraláson készült kép hevert előtte a padlón, amin Kriszti fürdőruhában volt látható kívánatos pózban. A fiú a kép előtt térdelt, és verte a hatalmasra duzzadt farkát. Nem vett észre minket, így egy ideig figyeltük az ajtóból. Olyan hatalmas farka volt, amit addig csak videón láttam. Legalább 25 centi. Egyik kezével izgatta magát, míg a másikkal a nedveket kente szét a ragyogó rózsaszín makkján kifeszült bőrön. Ahogy Krisztire néztem, láttam, hogy zihálva veszi a levegőt. Ő is rámpillantott és elmosódott hangon mondta: "Istenem, látod ezt? Kérlek! Csak nézd!" Bólintottam.
Odalépett Efanhoz, aki ijedtében fel akarta húzni a nadrágját, de az a hatalmasra duzzadt szerszámtól nem sikerült. Nem hagyott neki sok időt, hogy zavarban legyen, mert Kriszti azonnal a kezébe vette, és közelebbről is megnézte a nagy merev rudat. Szinte bénultan álltam az ajtóban és vártam, hogy mit fog tenni a fiú lüktető farkával. A kicsi kezei nem érték körbe a vastag merev szerszámot. Ekkor letérdelt Efan elé és nyalni kezdte a csillogó makkot. Aztán tágra nyitotta a száját, és arca kétoldalt behorpadt, ahogy szopni kezdte. Csak a makkot vette a szájába és ajkai összezárultak annak pereme alatt, mégis egész száját kitöltötte már a fasz. Oldalt pillantott, és homályos szemekkel figyelt. Lerántotta a vállairól a ruha pántjait, amitől az egészen a combjáig lehullott, és csodálatos mellei közé irányította a fiú merev farkát. Hófehér mellei között ütemesen tűnt el a barna rúd. Már mindketten ziháltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 31. vasárnap 13:22
Én nem osztoznék a feleségemen, és főleg nem nyalnám ki a más nedveit belőle. Kissé homokos feelingje van. Engem ez undorít.
#8 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 09:12
Kendermagos gyereket szűlt az anyuka.
#7 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:00
Egész jó.
#6 genius33 2013. 02. 26. kedd 07:35
Szerintem nemrossz smile
#5 bolee80 2003. 07. 10. csütörtök 11:31
Szerintem ez a sztori xar!Nekem ez undorito...
#4 TheChronic 2003. 07. 1. kedd 23:29
Az önzetlenség néha szép is lehet.Mi az,irigykedtek,mert megvalósította az álmát? :))
#3 scully 2003. 06. 30. hétfő 08:44
Amikor megszuletik a csoki gyerek,
akkor is szeretnem latni a ferjet,
hogy milyen boldog!
#2 okostóni 2003. 06. 29. vasárnap 09:24
Hát nagy barom az, aki annak örül, hogy más dugja meg a feleségét.
#1 Törté-Net 2003. 06. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?