A+ A-

Alkoholos befolyásoltság

A legszebb emlékek tudnak a legjobban fájni...
1977 július.
A Richter koncert után úgy fel voltunk dobódva, hogy Géza javasolta, menjünk ki hozzájuk egy kis piálással egybekötött zenehallgatásra, a szülei külföldön vannak, szólhat hangosan a zene. Törökbálinton lakott a szüleivel egy szép kis kétszintes házban, tudtam, hogy csodálatos klasszikus és jazz gyűjteménye van és piában sem a gagyit kedveli. Menyasszonya, Rita (akkor végzett a balettintézetben) szólt, hogy a barátnőjét is hozza. Csak akkor néztem meg jobban Zsuzsit, pedig mellettem ült a koncerten. Mézszőke, rövid haj, ibolyakék szemek, nem feltűnően szép, kissé szabálytalan vonások, a divatosnál árnyalattal nagyobb száj. A matrózblúz és sötét szoknya összeállítás nem sokat mutatott az alakjából, csak formás, izmos lábai jelezték, hogy ő is táncos. Taxival hamar kiértünk, Géza összekutyult egy nagy üvegkancsóban narancsszörpöt vodkával a lányoknak, ő konyakozott, én maradtam az Unicumnál. Hallgattuk a zenét, a nyitott ablakon ömlött befelé a virágillat. Géza túl gyorsan kivégezte a fél üveg Seguint, Rita föltámogatta az emeleti hálószobába.
Egy pillanatra még visszaszaladt, megmutatta a fürdőszobát, közölte, hogy enyém lesz a kanapé, Zsuzsi alszik a kis hálószobában. Félrehúzott, a fülembe súgta: Ne ugorj rá, még szűz! Ha nem mondja, talán másként történik minden. Volt már dolgom szűzlánnyal, nem is egyszer, de valahogy úgy alakult, hogy még sohase volt alkalmam azt a bizonyos hártyát megnézni. Izgatott, milyen is valójában. Ocsmány dolog, de furdalt a kíváncsiság, a pia is dolgozott bennem, elhatároztam, hogy ezt az alkalmat nem szalasztom el. Nem kellett sok, még néhány narancslé sok - sok vodkával, már látszott, hogy nem sokáig bírja. Rábeszéltem egy féldeci vodkára, tisztán, üvegpipából, alig szívta ki, már teljesen elkészült. Egyik pillanatról a másikra, mintha letaglózták volna, eldőlt valami lehetetlen pózban, félig a fotelban, félig a földön, a szoknyája combközépig, a harisnya szegélye fölé felcsúszva, blúzán a felső két gomb kigombolódva, kilátszott a combja bőrének tenyérnyi darabja, a világoskék kombiné szegélye.
Hihetetlenül erotikus látvány volt. Kikászálódtam a fotelomból, szólítottam, de nem reagált. A szemei félig lehunyva, arcán furcsa, töprengő kifejezés, mintha valami nehéz feladaton gondolkodott volna. Nem tudom próbáltatok - e már egy magatehetetlen női testet fölemelni, nem volt ötven kiló sem, de alig bírtam el. Valahogy eljutottam vele a hálószobáig és hanyatt ráfektettem a franciaágyra. Az ajtót bezártam, felkapcsoltam az összes lámpát, és úgy igazítottam el a magatehetetlen testet, hogy a fény a lehető legjobb szögben essen rá. Lehúztam a cipőit, kikapcsoltam a harisnyatartó csatjait és óvatosan lecsúsztattam róla a harisnyát. Hihetetlen jó érzés volt végigsimítani a lábait, érezni a tenyeremben azokat a szinte láthatatlan apró pihéket. A szoknya szerencsére oldalt cipzáras volt, könnyen hozzáfértem, némi ügyeskedéssel hamar lekerült róla. A blúzzal már több gondom volt, többször kellett a bal - jobb vállát felváltva megemelnem mire ki tudtam bújtatni belőle. A kombinét is sikerült valahogy leügyeskednem, ott feküdt egy szál fehér pamut bugyiban, amilyet a húgom tíz - tizenkét éves korában viselt utoljára. Melltartót nem hordott, nem is volt rá szüksége. Csodálatos, citrom formájú mellei voltak, enyhén szét és fölfelé álló, borsószemnyi bimbókkal, kissé kiemelkedő, valószínűtlenül rózsaszínű, 2 - 3 centi átmérőjű bimbóudvarral.
Nem tudtam ellenállni, ujjheggyel óvatosan megcirógattam, másodpecek alatt sötétrózsaszínre változott és összehúzódott a bimbóudvar, a bimbó pedig kiemelkedett, mintha csücsörített volna. A látványtól remegni kezdett a kezem, térdem, a torkom kiszáradt, annyira kívántam, mint még soha senkit. Mellé térdeltem, kissé az oldalára döntöttem és amennyire lehetett lehúztam a csípőjén a bugyit, majd a másik oldalát emeltem meg és azon az oldalon is lehúztam. Csak egyszer kellett megismételnem a műveletet és a bugyi már a térdénél volt, onnan meg már egy pillanat alatt le tudtam húzni. Csodaszép látvány volt. Az a barackrózsaszín bőr, árnyalatnyi nyári barnasággal, ami éppen csak a fürdőruha helyét jelezte, gyönyörű plasztikus izmok, szinte lapos, alig domborodó sima has, régi vakbélműtét alig látható hegével, a gyűszűnyi köldök, az a határozottan kiemelkedő domb a selymes, a hajánál valamivel sötétebb háromszöggel a combok tövénél, a szinte csak sejthető rés...
Már alig bírtam magammal. A két tenyeremmel lassan, végtelenül óvatosan szétnyitottam a combjait, és elém tárult a leggyönyörűbb rózsalugas, amit valaha láttam. A nagyajkak csaknem összeértek, a combtő bőrének halvány rózsaszínétől alig elütő, kissé sötétebb domborulatukat nem takarta el a finom sötétszőke pihék koszorúja. Alig kiemelkedve látszott a lazán egymásra simuló, kissé sötétebb, lilás kisajkak taréja, fölül egy kis kiemelkedő gerinc őrizte a csiklót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2017. 04. 16. vasárnap 04:13
Kicsit kemény,de nem lett rossz.
#10 Pitbull Terrier 2002. 10. 23. szerda 22:36
Laca, apád gatyáját még sohase láttad? Legalább a fregolin?
#9 Laca 2002. 10. 23. szerda 19:51
Nekem ebből az egészből csak egy rész volt nagyon furcsa:"ott feküdt egy szál fehér pamut bugyiban, amilyet a húgom tíz-tizenkét éves korában viselt utoljára" - Ezek szerint folyton nézegette a bugyijait, vagy talán dugta is a hugit... :D Na mindenesetre a történet jó volt, csakhát nem velem történt meg... :(
Na mind1... Csak annyit, hogy az én csajom is szűz, de asszem má nem sokáig... :P
#8 gróf 2002. 10. 21. hétfő 17:05
Király történet. Legalább olyan jó mint amit én irtam " Álmában "Olvassátok el ezt is !! Lagjobb ájult csajt nyalni..Én tudom :) CSók
#7 Pitbull Terrier 2002. 10. 19. szombat 11:37
Na de kérem!
És a művészi szabadság? QRRVÁRA büszke vagyok, hogy első "irodalmi" szárnypróbálgatásom annyira jól sikerült, hogy egy az egyben készpénznek vettétek az egészet! Nos, akkor némi pontosítás, mielőtt egy szigorú hölgykommandó IP-cím alapján azonosít, és megjelenik nálam herélőkésekkel. A koncert stimmel, Géza lehetna Alberttől Zsoltig akárki, a helyszín Törökbálint helyett Abádszalóktól Zagyvarékasig tetszés szerinti. Zsuzsi (Abigél? Xénia? nem mindegy?) már több hónapja járt velem, nagyon szívesen túladott volna a szüzességén, de egy istenhátamögötti kis faluból jött, és nem tudta túltenni magát a neveltetésén ( ne feledjétek, 1977!). Valahányszor kísérletet tettünk, olyan görcsös lett, hogy inkább elhalasztottam a beavatást, semhogy életre szóló borzalmas élménnyel kezdje. Aznap este javasoltam, hogy talán némi alkohol oldaná a gátlásait, és bár antialkoholista volt, belement. A többi stimmel, egészen Rita reggeli megjelenéséig. A valóságban Rita (persze, hogy nem az igazi neve!) olyan boldogan ugrott a nyakunkba (Na végre, összejött, ugye, hogy nem is volt rossz!), hogy kis híján gruppen lett a vége. A többi majdnem stimmel, de nem két hét, hanem több mint két hónap után jött az a bizonyos turné. Egyébként Zsuzsival idén augusztusban véletlenül összefutottam Hollandiában, és hatalmasat dumáltunk. (Lehet, hogy később megírom, most még túl friss az élmény.)
#6 Gábor 2002. 10. 19. szombat 00:12
Szépen megírt történet az biztos. És ebben végre nem csupasz punci van, hanem természetesen szőrös, ami külön izgató!
#5 Seth Gecko 2002. 10. 18. péntek 21:53
És most büszke magára az ürge? Attól hogy szépen írta le még nagy parasztság.Józanul nem jött volna össze, csórikám???
#4 Reflection 2002. 10. 18. péntek 19:19
Utalaom, ha valaki reszeg vagy magatehetetlen lanyokat hasznal ki igy. Szerencser jol vegzodott, de a valosagban egy eletre el lehetett volna riasztani a sex-tol. De azert 7 pont, tenleg ignyesen van megirva.
#3 asd 2002. 10. 18. péntek 17:04
Szeretem ha az alany alszik, vagy ajult:)

Igy izgalmasabb, mert aljas:)

10 pont
#2 Dodder 2002. 10. 18. péntek 01:16
IMHO undorító és aljas dolog!!! Viszont nagyon szépen van megírva. Nem tudok pontozni...
Legyen 6, mert a történés kettő, a megírás tíz. Az átlagban hat.
#1 Törté-Net 2002. 10. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?