Egy boldog
t
alf
áb
alf
or
alf
oz
alf
ó

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 4.37 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 6.
Hossz: 9 951 karakter
Elolvasva: 787 alkalommal
Már öt napja egyedül, a Sierrákban, a Yosemite-völgytől északra, amikor azt találtam, hogy a táboromat egy medvecsalád lepte el. Kimentem a magaslatra, és kivártam őket, ügyelve arra, hogy az ételem magasabban lógjon, mint amit a medvék elérhetnek, és a felszerelésem nem tartalmaz ételt. Egész nap figyeltem a medvéket a távcsövemen keresztül, és amikor biztos voltam benne, hogy eltűntek, visszamentem a táborba.
Mire a kempingembe értem, egy másik tábor volt felállítva mellettem. Nem nagyon figyeltem, amíg meg nem láttam egy pár csipke bugyit lógni egy hátizsákról, és néhány más frilly dolgot, amelyek mellettük fújtak a szélben. A felállították, és az élelem, mint már egy medvevonalon lógott az egyik fáról a másikra. Ezek az emberek nem vesztegették az időt a beállításra.
Beszélgetést hallottam magam mögött, a vízesés alatti nagy medence mellett, így elindultam. Nem szokatlan, hogy a hátizsákos turisták soványan mártóznak, így amikor meztelen húst láttam a fák között, barátságosan köszöntem magam, hogy bejelentsem magam, és elindultam a fák között. Amit láttam, amikor kijöttem a bokrok közül, az a két legkedvesebb ember volt, akiket már jó ideje néztem.
A nagy medence közepén egy sziklán ült két cserzett, egészséges megjelenésű és nagyon meztelen hölgy, akik szintén közel álltak a gyönyörűséghez, vagy legalábbis olyan hosszú ideig, mint azóta, hogy gyönyörű embereket láttam.
Bemutatkoztam, kissé kényelmetlenül éreztem magam, így sétáltam be hozzájuk. Gyorsan elmagyaráztam, hogy a tábor, amit észre kellett venniük, az övék mellett van, és megmondtam nekik a nevemet.
"Nos, David, gyere és csatlakozz hozzánk" – mondta egyikük. Rájöttem, hogy Angelica volt az, aki meghívott, hogy csatlakozzak hozzájuk, és Macy volt az, aki mellette ült. Levetkőztem a ruháimat, vigyázva, hogy észrevegyem, nem bánják-e, ha meztelen férfi van a medencéjükben. Úgy tűnt, hogy jól vannak a meztelenségemmel, de a nagyon fehér testemet sértőnek találták.
– Nem sok napsütést kapsz, ugye, David – mondta Angelica vigyorogva. Azt mondtam, hogy a főiskola mostanában sokat bent tart, de elmagyaráztam, hogy Minnesotából származom, így télen nem sok napsütést kaptunk. Dél-Kaliforniából származtak, így el tudták képzelni, hogy olyan helyen élnek, ahol egy réteg ruhát kell viselni, különösen napközben.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.37 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!