Helytelen kapcsolat

Szavazás átlaga: 8.3 pont (66 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 9.
Hossz: 26 654 karakter
Elolvasva: 774 alkalommal
A gyönyörű fiatal lányokkal teli egyetemen Amy kitűnt a többiek közül. Nem volt domború a teste és kicsi volt a melle, de gyönyörű feneke volt. Ami feltűnt benne, az az arca volt. Modellje lehetett Nefertiti királynő portréjának egy egyiptomi templom falán. Vegyes etnikumú volt: apja német, anyja szingapúri. E két etnikum kombinációja hihetetlenül gyönyörű arcot adott neki. Magas ázsiai arccsont, nem egészen fehér bőr, átható kék német szem.

De Amy több volt, mint vonzó vagy gyönyörű. Az arca kétségtelenül gyönyörű volt, de volt benne valami extra, valami parázsló és érzéki, ami túlmutat a szépségen. Nem tudom, meg tudom-e magyarázni, de megpróbálom. A campus tele van gyönyörű nőkkel. Magas, alacsony, telt keblű..., bármi amit el tudsz képzelni. És bárki szépnek nevezné ezeket a lányokat. De Amyben volt még valami, amit szerintem csak a srácok láttak. Lehet, hogy feromonokat bocsátott ki, de amikor megláttad, nem csak az jutott eszedbe, hogy „Hűha, gyönyörű. ” A legtöbb férfi – köztük én is – azonnal azt gondolta: „Hú, meg akarom dugni. Itt és most meg akarom dugni. És úgy tűnik, hogy imádná. ”

Mindig egy sor srác vette körül, akik mind a figyelméért versengtek. A gyönyörű nők gyakran utálják a figyelmet, amit magukra vonnak, de Amy nem ilyen volt. Úgy tűnt, élteti a figyelem. Ügyesen tudta elhárítani az udvarlók nyomulását anélkül, hogy megsértette volna érzéseiket. Mindenki úgy jellemezték Amyt, mint „a legkedvesebb embert” – még a lányok is, akik féltékenyek a fiúktól kapott figyelemre. Csodálatos megjelenés és meleg és hívogató személyiség kombinációja volt.

Nem voltak elvárásaim az akadémiai tehetségével kapcsolatban, így vagy úgy, de az első két-három feladat után egyértelmű volt, hogy egy nagyon intelligens lánnyal van dolgom.

Akkor még nem tudtam, hogy Amynek van-e barátja vagy sem, de nem számított. Mivel a kurzusnak volt egy része a házasságról és a nemi hatalomról, nem volt szokatlan, hogy a hallgatók szexuális témákról vitatkoztak az irodámban. De a beszélgetések szinte mindig a tananyaghoz kapcsolódtak, és nem a személyes életükhöz. Ennek ellenére nem lepődtem meg igazán, amikor Amy elkezdett beszélni a szexuális életéről, még ha csak érintőlegesen is.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.3 pont (66 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!