A+ A-

A szomszédasszony

25 éves voltam, még együtt laktam anyámmal egy kis faluban. Sokszor nyüzsgött a ház, mert sokan jártak hozzánk a szomszédok közül. Azonban egy valaki volt, akitől mindig megdobbant a szívem, nevezzük Margitnak. Margit sokszor átjött beszélgetni hozzánk, bár volt két fia és férje is, de a srácok rendszerint a haverjaikkal lógtak, a férj meg vagy dolgozott, vagy kocsmázott. Nem volt egy kimondott szépség, olyan 35 éves lehetett akkor. Alakja sem volt tökéletes, a mellei is kicsik voltak, olyan almaszerűek, de mégis volt valami, amivel elvarázsolt. Ha átjött, előfordult, hogy a munkámat is félbe szakítottam, amíg ott volt nálunk. Egy nyári napon végeztem a teendőimmel és bevonultam a fürdőbe zuhanyozni. Pár perc elteltével hallottam, hogy a konyhában beszélget anyámmal. Gyorsan befejeztem a fürdést, megtörölköztem és ekkor vettem észre, hogy nem hoztam be ruhát magammal. Sebaj, felkaptam az ott levő szabadidő nadrágom és már mentem is ki. Dobogott a szívem, amikor megláttam, mert egy otthonkában jött aznap.
Leültem vele szemben egy székre és szép fokozatosan végig néztem, tetőtől talpig. Már vagy húsz perce beszélgettek mindenféléről, amikor keresztbe tettem a lábam. Margit rám nézett és mosolygott. Ekkor vettem észre, hogy nem a szemembe néz, hanem sokkal lejjebb. Ahogy lenéztem, akkor vettem észre, hogy nem cseréltem le a szabadidő nadrágom és az ülepén egy tenyérnyi lyuk tátong, így mivel fürdés után alsónadrágot sem vettem, teljesen látszott a farkam. Azt vettem észre, hogy beszél anyámhoz, de végig a farkam bámulja. Kellemes bizsergés futott végig rajtam a tudattól, hogy néz. Aztán arra lettem figyelmes, hogy ő is keresztbe teszi a lábát, de nem úgy, ahogy a nők szokták, zártan, hanem úgy, hogy totálisan láthattam a bugyiját és domborodó pináját. Még jobban elhatalmasodott a bizsergő érzés és már leplezetlenül néztem egyenesen a lába közé. Kicsit segített is, hogy az élmény teljesebb legyen, mert láttam, hogy alig észrevehető mozdulattal a két alsó gombot kigombolta az otthonkáján és széjjelebb húzta. Ekkor ránéztem, de ő ismét csak rám mosolygott és tovább beszélgetett anyámmal. Ekkor anyámnak eszébe jutott valami, hogy szeretné tőle kölcsön kérni és majd én átmegyek érte. Erre ő felállt, hogy mennie kell és majd menjek át azért a valamiért, mondtam, hogy nemsokára megyek, csak átöltözöm.
-Ne fontos, jó leszel így is - mondta - csak gyere át.
És egy újabb mosoly volt a jutalmam.
Amikor átmentem hozzá, egy átlátszó blúzszerű valami volt rajta és egy rövidnadrág. Kicsit szomorú voltam, hogy átöltözött. Beléptem a konyhába és akkor láttam, hogy teljesen átlátszik a melle a ruhán. Nem átsejlik, hanem tökéletesen látom minden részletét, a formáját, méretét és a mellbimbóját, ami egy szeder méretével vetekedett. Leültetett egy fotelba, ő az ágy szélére ült és beszélgettünk. Már nem tudom miről, mert igazán nem is figyeltem, a mellei látványa elvonta a figyelmem minden másról. Közben éreztem, ahogy a melleit néztem, a farkam elkezdett keményedni.
-Érdekes ez a blúz rajtad - mondtam.
-Akárcsak a nadrágod, ez is mindent megmutat, kedvedért vettem fel - mondta - De ez nem blúz, hanem body. Látom hatással van rád.
Egyenesen az álló farkamat nézte.
Ebben az időben eléggé hiányos volt a női fehérnemű ismeretem, ezért meg is kérdeztem.
-Mi ez rajtad? - kérdeztem.
-Body, nem láttál még ilyet? - kérdezte - Olyan, mint az egyberészes fürdőruha, csak ezt bármikor lehet viselni. Megakarod nézni, hogy néz ki?
-Igen, szeretném - válaszoltam elhaló hangon.
Felállt, és lassan kigombolta a rövidnadrágot, majd lehúzta a zipzárat és elkezdte lecsúsztatni magáról. Nem hajolt le, hanem egyszerűen elengedte és a nadrág lehullott. Kilépett belőle és közelebb jött, egészen elém. Én már ekkor nem kaptam levegőt, mert amikor láthatóvá vált a body egészen, akkor vettem észre, hogy nincs rajta bugyi és látszik a fekete háromszög is, amiről annyit ábrándoztam.
-Tetszik? - kérdezte
-Nagyon - feleltem kiszáradt torokkal. - De hogy veszed fel?
-Itt alul a lábam között patentos, szétkapcsolom és belebújok - válaszolt készségesen.
- Megnézed?
Már csak bólogatni tudtam, megszólalni nem.
Erre ő az ágyhoz ment és leült.
- Gyere ide, onnan nem látod! - szólt kicsit utasítva.
Engedelmesen odamentem, erre ő hanyatt dőlt az ágyon és behajlított lábait széttárta.
-Látod? - kérdezte.
-Igen, látom - feleltem.
-Kapcsold ki a patentokat! - utasított ismét.
Remegő kézzel megfogtam és egy mozdulattal szétnyitottam a három patentot. A felső része felugrott és láthatóvá vált a gyönyörű pinája. Megbabonázva néztem a sűrű szőrrel borított dombokat, ekkor odanyúlt és két ujjal széthúzta a szeméremajkait.
-Tetszik? - kérdezte és közben annyira felemelkedett, hogy rám tudjon nézni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 gyuri0926 2014. 12. 19. péntek 07:54
Elég jó.
#8 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 06:43
Jó.
#7 feherfabia 2014. 12. 19. péntek 05:37
8P
#6 papi 2013. 09. 12. csütörtök 02:23
Nagyon jó
#5 hairy_pussy 2013. 07. 25. csütörtök 16:13
10p
#4 lángvince 2012. 09. 29. szombat 08:37
jó volt...
#3 jocy 2007. 06. 21. csütörtök 18:28
Szeritem is jó.Remélem lesz folytatás, és azt majd talán hosszabbra sikerül írni.
#2 Ati 2007. 06. 21. csütörtök 00:59
Nemrossz lehetett volna hosszabb.
#1 Törté-Net 2007. 06. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?