A+ A-

Születésnapi ajándék

Fordítás
Eredeti történet
Barátnőm váratlan ajánlata teljesen felizgatott én pedig csak reméltem, hogy ő ezt nem veszi észre.
- Igen - próbáltam eldadogni. - Biztos. Vagyis biztos vagy benne? Valóban nem bánod?
- Nem. Tulajdonképpen egyáltalán nem - válaszolta széles vigyorral, amint megpróbáltam elterelni figyelmét a kellemetlen érzéseimről és a nagyon is felizgult állapotomról. - Tulajdonképpen annak a gondolata, hogy egy másik nő végigsimogatja a tested teljesen benedvesít. - Az utolsó szót lassan, megfontoltan ejtette ki.
Ismét csak megdöbbentett, milyen nyíltszívű és őszinte is volt minden olyan dologban, ami az erotikához kötődik. Hogy találtam rá egy ilyen nőre? Gyönyörű, jópofa szexi volt, és most életem eddigi legnagyobb születésnapi ajándékát szándékozta átadni nekem: befizetett egy kétórás érzéki masszázsra, amit nem egy, hanem két hölgy nyújt! Eljöttünk ebbe a városba a hegyek közé és a tengerhez, hogy együtt ünnepelhessünk, és a nagyszerű együtt töltött napok és éjszakák jelentették mindazt, amit vártam. Egészen biztos, hogy sohasem felejtem el Vancouvert!
Kezét az asztalra csúsztatta.
- Te most elmész. Érezd jól magad, de ne felejts el egy kis energiát tartalékolni a számomra is. - Az asztal alatt átnyúlva izgatóan megpaskolta a térdemet. Felkeltem, és kimentem az étteremből, miközben az előttem álló kaland járt a fejemben.
A sarkon befordultam, és a következőre gondoltam: - Már majdnem ott vagyok. Elgondolom, hogy milyen is lehet két lánnyal.
Ám mielőtt még igazán belemerülhettem volna gondolataimba, már ott álltam az ajtó előtt. Erotikus, bikinibe öltözött nők plakátjai tűntek fel a bejárat felett. Azt reméltem, hogy a lányok csak legalább feleennyire lesznek szexik, és dögösek. Bíztam a kellemes meglepetésben. Mély lélegzetet vettem, kiszálltam a kocsiból, és bekopogtam.
Meglepett, ami fogadott. Akaratlanul is az volt a korábbi véleményem az ilyen helyekről, hogy olyan szegényes környezet vár rám, mint azokban a történetekben, amiket olvastam, ám ehelyett egy ízléses, tiszta és hangulatosan megvilágított helyre bukkantam. A levegőben narancs illata terjengett. Amint beléptem az előtérbe egy magas, szőke lány köszöntött, aki tűsarkú cipőt viselt és egy csinos kis szoknyát, ami tulajdonképpen már nem is szoknya volt. Egy kicsiny melltartó is volt rajta, mely azt a célt szolgálta, hogy az ember ne bámulhassa meg a természetesen buja kebleit. Amikor végre nagy nehezen megszabadultam gyönyörű látványuktól, beleakadtam a két legcsodálatosabb zöld szempárba, amit valaha is láttam és az érzéki telt ajkaiba, melyen egy köszöntő mosoly futott végig.
Bemutatkozott: Barbienak hívják.
- Találó! - gondoltam, miközben végigmustráltam hosszú és nagyszerű lábait. Elmondtam neki, hogy születésnapom van és elmagyaráztam az ajándékomat, ami barátnőmtől kaptam. Bólintott és befelé invitált a kezével. Odahívta a lányokat, hogy megnézhessem őket. Egy függöny mögül léptek elő egymás után, libasorban, mint egy végeláthatatlan felvonulása a mosolygó és szexi gyönyörűségeknek. Hirtelen azon kaptam magam, hogy nem tudok dönteni, melyiküket is válasszam. Elmosolyodtam, mennyi fickó szeretne az én helyemben lenni, ahol válogathat ezek közül az érzéki és exotikus szépségek közül. Szegény fejem!
Barbie bemutatta mindegyiket, és bár nehéz döntés volt, először egy édes és karcsú ázsiai lányt választottam, akit Sulingnak hívtak. Mosolygott, hozzám lépett, és félénken megfogta a kezem. Majd Barbiehoz fordultam és merészen megkérdeztem, vajon őt is választhatom - e.
- Naná - felelte nevetve. - Megtiszteltetésnek venném, ha veled tarthatnék. Elvégre ma van a születésnapod!
Felmentünk egy keleti módon berendezett szobába - a falai fehérre és feketére voltak festve, és két nagy piros legyező volt a falra erősítve. Amikor már kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon, Barbie elkezdte masszírozni a vádlimat. Meglepő, és kellemes erővel masszírozott, kigyúrta a csomókat a lábamból, miközben apró, játékos csiklandozó mozdulatokat csinált a térdemnél. A vér megállíthatatlanul kezdett áramlani a testemben. Suling leült mellém, és ahogy kidolgozott bicepszemet gyúrta, lélegzete egyre hangosabb lett. Kicsit előrehajolt, hogy a fülembe suttoghasson valamit, és amint ezt tette, éreztem megkeményedett mellbimbóit, ahogy végigsimítják a bőrömet.
- Nagyon szép tested van - súgta. Meleg lehelete a nyakamat simogatta. Megfordultam, hogy jobban láthassam őt. Jutalomképpen szebb kilátást kaptam az arcára és a testére, mely korábban úgy elbűvölt. Nem viselt mást, csupán egy csinos fehér minit, ami olyan átlátszó volt, hogy még a gyenge fényben is tisztán láthattam kicsiny, hegyes mellei halmait, és a sötét kis területet a lábai között. Miközben ezekre a rejtett kincsekre gondoltam a félhomályban, eleresztettem egy halk sóhajt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 04. 18. hétfő 16:49
Nagyon de nagyon jooó!
#13 Ulysses 2014. 12. 18. csütörtök 20:26
Számomra kicsit tömény, de jó írás. Eléggé fantáziaszerű, de ügyesen vezeti a cselekményt. A másik csaj nevét nem kötőjellel kellet volna írni? Su-ling, úgy egzotikusabbnak tűnne.
#12 zsuzsika 2014. 12. 15. hétfő 08:50
Jó.
#11 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:11
Nem rossz
#10 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:25
Nem rossz.
#9 Pavlov 2005. 12. 19. hétfő 19:26
Egész jó!!!
#8 Kiwike 2002. 09. 23. hétfő 23:44
Dzsana: tévedsz. :-)
#7 McFly 2002. 09. 21. szombat 02:04
Én is erről álmodom! Talán lehetne egy kicsit hosszabb...de egyébként király!
#6 Dzsana 2002. 09. 20. péntek 10:26
Ilyen barátnő a világon nincs, aki ilyen ajándékkal lepné meg a barátját, az biztos!
#5 Su 2002. 09. 19. csütörtök 23:01
jól elképzelt story, az szent...
#4 csabi 2002. 09. 19. csütörtök 22:40
Szeretnek ket lany magam melle,csak egyszer az eletbe
#3 Robi 2002. 09. 19. csütörtök 11:35
Legtöbb férfi vágya.
#2 A Pap 2002. 09. 19. csütörtök 07:13
oaklandi story - tetszik
#1 Törté-Net 2002. 09. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?