A fekete combfix

Szavazás átlaga: 6.27 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2023. február 5.
Hossz: 11 483 karakter
Elolvasva: 589 alkalommal
Hevesen dobogó szívvel nyitja ki az ajtót, reméli, hogy valamilyen szexi ruhában vagy fehérneműben fogja várni Noémi. Nem tudja, hogy mire számítson, bar amennyire kívánja a feleségét, mindegy is mi van, rajta és ha fel is vett valamit, gyorsan lehúzza róla. Érzi, hogy farka megkeményedik az alsónadrágjában, minden egyes szívdobbanással több ver pumpálóik bele.
Szétnéz a félhomályos szobában, ahol csak egy lámpa ég, halk zene megy a háttérben, majd megpillantja Noémit. A szemüvege rajta van még, tisztán kiveszi a lány körvonalát, aki keresztbe tett lábakkal, a kanapé karfáján ül. Közelebb lép hozzá, hogy jobban megnézhesse, miben várja őt a kedvese. Ha szexi vagy erotikus ruhadarabokról van szó a lány ízlése kiváló, így vette fel magára a kedvenc fekete baby-dollját, ami feszesen áll a mellén. A csipkeruha mell alatt ketté van vágva, szabadon hagyva a köldökét es hasát. Úgyszintén fekete színű tanga takarja el ágyékát, formás lábát combfix takarjak, ami megint csak fekete.
Megáll a lány előtt es megcirógatja a felkötött hajat, majd a füléhez hajol es lágyan belé súgja:
– Nagyon szexi vagy.
– Köszönöm, te is izgató vagy. Válaszolja a lány.
Jól esik neki a bók, bar csak egy piros feszülő alsónadrágot húzott magara egy laza fehér ing kíséretében, nem mintha szégyenlős lenne, de magabiztosabbnak érzi magát így es szereti nézni, hogy a szexi feleségé kigombolja ingje gombjait, hátraveti és lehúzza róla.
A nő kinyújtja a kezét férje felé, így kérve segítséget ahhoz, hogy felálljon. Zsolt megfogja a kezet es felsegíti, majd magához szorítja es Noémi ajkához szorítja a sajátját. Heves csók csatába kezdenek, ott a félhomályban, ahol senki sem láthatja őket. Noémi átöleli a férfit, míg ő melleit egyik kezével és a másikkal a fenekét simogatja.
Az ajkak elválnak egymástól, es mélyen egymás szemébe néznek. A lány keze elindul szerelme testen, kezdve a mellkasától, egész le az ágyékáig, ahol megérzi a kemény péniszt, amire annyira vágyott már. Visszaül a kanapé szelére és mindkét kezével lehúzza a boxert a férfiról. A kemény farok ott van előtte és nagyon kívánja már, elsőre a szájába, majd utána a nedves puncijába szeretné érezni. Kezébe veszi es lassan le-fel húzogatja rajta a selymes bőrt. Megnyalja, a véget majd finoman a szájába veszi, érzi, ahogy Zsolt megremeg az elvezettől. Egyre több csúszik be a szájába és egyre jobban elönti a punciját a nedvesség.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.27 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!