A+ A-

IRL 1.0

A lányt a neten ismertem meg. Egy oldal lehetőséget adott fényképes társkeresésre, és gondoltam kipróbálom. Hamar rátaláltam Erikára, akinek igen kacér képe mellett egyéb adatait is megtudhattam, és olvastam is pár sort, amit magáról írt.
Elkezdtünk levelezni, illetve igazából a második levél egyetlen telefonszámból állt, amit izgatottan hívtam fel. Nagyon kellemes, fiatalos hangja volt, érdekesen csilingelő, olyan, amitől az ember fantáziája egyből beindul. Hamar megbeszéltünk egy személyes találkozót, mégiscsak az az igazi.
Előre elterveztem mindent, így a randira készülődés is ennek jegyében telt. Szépen leborotváltam a farkam környékét, kényelmes ruhát vettem fel, és kimondottan örültem a nyárnak, hogy nem kell túl sok ruhával vesződnöm.
A megadott időben vártam a Ferenciek terén az óra alatt a lányt. Érdekes volt, kerestem a tekinteteket, mert végülis egy kép alapján nem olyan egyszerű dolog felismerni valakit. Aztán egyszercsak odalépett hozzám egy lány, és vidáman megkérdezte, hogy esetleg nem Zolinak hívnak - e. Kicsit meglepődtem, mert a hang ismerős volt, de a lány élőben kicsit máshogy nézett ki, mint a képen. Zavartan igent mondtam, és elkezdtünk sétálni a Duna - part irányába.
Erika kb 170 cm magas volt, elég sportos testalkattal. Ez az izmos combjain is látszott, ami jól látható volt a világos miniszoknyájának köszönhetően. A szoknya anyaga megengedte, hogy megfigyeljem finom csipkés tangájának vonalait, és alig észrevehetően, de feltűnt, hogy a combfix csipkéje is átüt kicsit. A szoknyához egy lágy anyagból készült felsőt viselt, láthatóan melltartó nélkül, mivel a világos anyagon erősen átütött a mellbimbójának barna udvara. Egész rövid, sötétvörös haja volt, ami nagyon jól mutatott a sötét bőréhez, és kék szeméhez.
Az első pár lépés után már kézenfogva sétáltunk, és beszélgettünk semleges dolgokról. Megjegyeztük, hogy a kora esti óra ellenére még mennyien sétálgatnak errefelé, és hogy alig hallani magyar beszédet, így nyugodtan kezdtünk sikamlósabb témákat is kibeszélni. Kiderült, hogy neki is most ért véget egy hosszabb kapcsolata, és eléggé ki volt bukva, de már teljesen jól érzi magát. Közben elmondta azt is, hogy nagyon hiányzik egy pasi az életéből, legfőképpen a szex hiánya őrjíti meg. Ezen kicsit meglepődtem, hiszen kb 20 perce találkoztunk, és ilyen hamar ilyen nyíltan még senki nem tett ajánlatot nekem. Ez persze nagyon tetszett, és éreztem, ahogy kezd a tesztoszteron - szintem egyre emelkedni. Nem is kellett két lépést menni, mikor megfogtam Erika derekát, magamhoz húztam, és szájon csókoltam. Meglepően, abszolút nem ellenkezett, a sétálóutca közepén átkarolt, és éreztem ahogy forró nyelvét átdugja a számba, és szépen köröz a nyelvem körül. Ekkor már éreztem, ha ezt itt folytatjuk, a nadrágom nem lesz elég szoros ahhoz, hogy kellemetlen nézések nélkül megússzam a további sétát, ezért javasoltam, hogy szépen keressünk egy kevésbé forgalmas helyet.
Szerencsére közben besötétedett, és az emberek kezdtek elindulni hazafelé a vendéglőkből, a rakparti sétány pedig teljesen kihaltnak tűnt. Így újból átkaroltam, de teljesen meglepő módon hirtelen megfogott a farkamnál fogva, és odahúzott egy padhoz. Ami ezek után történt, legszebb emlékeim közé fog tartozni egy darabig azt hiszem.
Leült egy padra, és maga elé húzott az övemnél fogva. Mielőtt bármit szólhattam volna, elkezdte lehúzni a sliccemet, és mosolyogva a szájába vette ekkor már egyre jobban keményedő farkamat. Meg sem tudtam szólalni, annyira megleődtem: nem éppen egy nyugodt hely, nem messze tőlünk a Parlament őrei sétálgatnak, néha autók húznak el tőlünk 10 méterre, és csak két elég csenevész bokor takart minket. De ugyanakkor ez annyira fel is villanyozott, hogy pillanatok alatt teljesen harckészültségbe kerültem. Közben Erika sem tétlenkedett, miközben nyelvével a farkamon játszott, lábait terpeszbe rakta, és elkezdte a bugyiján keresztül simogatni a csiklóját. Közben a nyelvével vadul körözött a makkom körül, és erősen szívta a farkam, amit nagyon élveztem. Persze csodás volt nézni az arcát, ahogy látszott rajta a kéj, egyrészt a farkam szopásától, másrészt az egyre vadabbul köröző kezétől. Éreztem ziháló hangján, hogy egyre jobban érzi magát a simogatástól, és lassan elélvez, így én sem vártam sokáig: szinte egy pillanatban szabadult fel az ő nyögése, és abban a pillanatban öntötte el a spermám az arcát. Kéjesen kente magára a fehér nedűt, gondosan ügyelve arra, hogy egy csöpp se vesszen kárba.
Hát ezen túlvagyunk, gondoltam magamban, de még mindig nem érzetem a puncijának ízét a számban. Úgy ahogy a padon ült, elétérdeltem, bugyiját félrehúztam, és elkezdtem csókolgatni a szeméremdombját. Nagyon halk, kéjes nyögéseket adott ki, ahogy egyre lejjebb merészkedtem a nyelvemmel, és mikor erősebben belenyaltam a nedves barlangjába, úgy belemarkolt a hajamba, hogy már fájt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2017. 09. 12. kedd 06:50
Kissé valószerűtlen. Miért nem vitted haza?
#16 tomi19 2017. 07. 18. kedd 09:28
Tetszetős kár hogy nem folytattad....
#15 zsuzsika 2014. 11. 5. szerda 07:59
Közepes.
#14 listike 2013. 12. 8. vasárnap 06:40
Hol van a folytatás?
#13 PiercingGirl 2002. 10. 14. hétfő 14:51
A sztori alapjában nagyon jó !!! Nekem tetszett..Persze vannak benne kis bakik.
shogo: és szerinted az király mikor az után telelövöd a csajt és aztán utközben mikor sétáltok a combján folyik végig? :)) Akkor az utsó cseppig nyald ki.. ;)
#12 Szatocs 2002. 09. 17. kedd 14:51
"még párszor erősen beletolta a kis fenekét a farkamba" - Hogy ezt hogy csinálta..., kicsit fájdalmas jelenet...
#11 shogo 2002. 09. 16. hétfő 08:23
Én inkább telelőttem volna a seggét...
#10 Su 2002. 09. 15. vasárnap 21:08
folytatást várjuk... érdekes story..
#9 A Pap 2002. 09. 15. vasárnap 08:55
ha mar be
sotetedett hogy lattad hogy voros?
#8 Vén f@sz 2002. 09. 14. szombat 20:19
Ne folytasd csak egy Budapest térkép birtokában, kicsit zavaros a földrajzi helyzete a történetnek.
#7 LinkViki 2002. 09. 13. péntek 19:45
Jónak jó,de engem nem izgatott(annyira)
#6 szprobor 2002. 09. 13. péntek 17:47
Udvariasságból osztályoz-
tam ötösre. Hiányzik a sztoriból a merész lehetőség, a vágyálomsze-
rűség, - ehhez nem sok fantázia kellett.-
#5 Shunter 2002. 09. 13. péntek 17:26
Egész jó, várom a folytatást.
#4 xxe 2002. 09. 13. péntek 13:35
mikor folyt??
Mesleg2 TELJESEN egyetértek "en"-nel.. :)
#3 en 2002. 09. 13. péntek 11:43
Ki az a hulye, aki a vegen kiveszi? Foleg, ha nem is kell vedekezni... max pornofilmben.
#2 Gab 2002. 09. 13. péntek 11:14
A történet vége "alias Monica Louinsky", de egyébbként szép és jó történet. Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2002. 09. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?