A+ A-

Nyaralás

Május utolsó hetében a barátom, akivel már több mint egy éve együtt voltunk, váratlanul bejelentette, hogy szerinte ez a kapcsolat már nem az igazi, és ő szeretne újra szabad lenni. Ezért ne haragudjak rá, meg a szokásos maszlag, de ez engem akkor már nem érdekelt. Összetörtem, nem voltam rá felkészülve, ráadásul előttem állt a nyár, és még nem is olyan régen azt terveztük, hogy valami szép közelebbi tengerparti helyre megyünk nyaralni. Persze minden tervem kútba esett...
Július elején már némileg jobb lelki állapotban voltam, és hogy ne maradjak teljesen nyaralás nélkül, elfogadtam unokabátyám meghívását velencei tó melletti vízparti nyaralójukba. Még nincs két éve, hogy összeházasodott gimnáziumi szerelmével. A kapcsolatuk maga volt a tökély, ezért elég sokat vívódtam, hogy elmenjek - e, nem tudtam milyen hatással lesz rám egy boldog galambként turbékoló pár látványa és közelsége.
A lefele út unalmas és meleg volt a vonaton, de Laciék már kint vártak az állomáson. Nem is emlékeztem, hogy ennyire csinos lenne a felesége, Janka. Lecibáltuk a bőröndjeimet a vonatról, bepakoltunk a kocsi csomagtartójába és irány a nyaraló. Szerencsére közvetlen vízparti házuk van, a kert végében ott a tó.
Első éjszaka hatalmasat aludtam, nem tudom a levegő teszi - e, vagy kimerültség, de délig fel sem ébredtem. Gyorsan fürdőruhába bújtam, és kimentem a kertbe. Janka melltartó nélkül napozott a nyugágyon, egy nagyon apró tangában. Az eddig napon töltött idő megtette a hatását, gyönyörű sima bőre kávébarnára sült. Próbáltam nem túl feltűnően nézegetni, de mivel a szakítás óta nem voltam senkivel, nehéz volt uralkodni magamon.
Felnézett rám, feltolta homlokára napszemüvegét, és így szólt:
"Jót aludtál? Sikerült kipihenned magad? Laci mondta, hogy az a birka nemrég letiplizett. Nagyon sajnálom, átérzem a helyzetet, és ha tudok valamiben segíteni, akár ha csak beszélgetni szeretnél, nyugodtan szólj."
Én csak a szájára tudtam eközben koncentrálni.
"Köszönöm kérdésedet, elég nagyot aludtam, és köszönöm a lehetőséget is, a beszélgetést illetően, lehet, hogy élek majd vele. Laci hol van?"
"Átugrott egy barátjához, valami alkatrészért. Gyere feküdj ide mellém."
Több sem kellett, én nem tudom mi tört rám, de most először életemben olyan szexuális vágy fogott el ennek a gyönyörű testnek a látványától, hogy alig tudtam uralkodni magamon, pedig nem jellemző, hogy lányokra izguljak, mindig fiúpárti voltam. Mintha Janka észrevette volna, rám emelte tekintetét, majd hátranyúlt a melltartóm kapcsához, és egyetlen hozzáértő mozdulattal levette azt. Nem ellenkeztem. Éreztem, ahogy alsó testtájamat elönti a forróság, rögtön ezt követően nedvesedésnek indult a puncim.
Nem szólt egy szót sem, nem kérdezett semmit, csak lassan hanyatt fektetett a kétszemélyes nyugágyon. Még az volt a szerencse, hogy két oldalról sűrű sövény választotta el a szomszédok nem túl magas építésű nyaralóit az ővéktől, különben valaki nagyon jól érezhette volna magát a látványtól, de akkor ez sem érdekelt volna.
Lecsúszott a lábaim közé, és lassan széttárta azokat, majd apró bugyim feleslegessé vált részét oldalra húzta. Elé tárult rózsaszín kincses szigetem, nedvtől csillogó megduzzadt csiklómmal, és a következő pillanatban már ütemesen járt a nyelve körbe - körbe. Behunytam a szemem és próbáltam átadni magam a teljes gyönyörnek.
Ebben a pillanatban a kert másik végéből tisztán hallottam ahogy nyílik a kapu. Először nagyon megijedtem, hogy valami idegen bejön a kertbe a nyitott kapun, de rögtön láttam, hogy "csak" Laci jött haza. Annyira elpirultam, hogy egy piros háttérbe beleolvadtam volna, de ő csak mosolygott, Janka pedig fel sem emelte a fejét a combjaim közül. Laci minden szó nélkül odajött, letolta a nadrágját, és félig kemény farkát a számhoz emelte. Vadul kezdtem nyalni addigra már álló faszát, szopogattam, szívogattam. Janka közben rendületlenül dolgozott a lábam között, nyelvével a csiklómat izgatta, de olyan profi módon, mintha legalább biszex lenne, ujjai pedig nedves nyílásomban jártak ki - be.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 04. 26. szombat 06:32
Tetszett.
#4 papi 2014. 02. 24. hétfő 05:12
Egész jó
#3 Én 2002. 09. 3. kedd 16:18
Kellemesen megírt történet ... részletek. Szivesebben olvastam volna, ha nem csak a kivonatot látom! :(
#2 SD 2002. 09. 3. kedd 14:50
Milyen az a kétszemélyes nyugágy?
#1 Törté-Net 2002. 09. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?