Szerepjáték

Szavazás átlaga: 5.81 pont (26 szavazat)
Megjelenés: 2022. május 5.
Hossz: 6 464 karakter
Elolvasva: 373 alkalommal
Egész úton elfoglalta magát, egy pillantásra sem méltatott. Vágyaim teljesen semmivé foszlottak, mikor mégis csak rám pillantott. Eltökéltség és kemény határozottság sugárzott tekintetéből. Sehol egy mosoly és sehol sem találtam az izzó vágy halvány szikráját sem. Kemény volt és taszító. Mégis mintha borzongatott volna.

Mi voltunk az utolsók, akik fent maradtunk a vonaton.

Éppen egy telefonbeszélgetést fejeztem be, mikor felállt és az ajtó felé ment. Addig nem is vettem észre, hogy testem megfeszült, amíg hallani nem véltem a zár kattanását. Jelezve távozását. Testem feladta a sóvárgást és hangom ellágyulva búcsúzott beszélgetőtársamtól. Teljesen elvesztettem a reményt. Kinyomtam a telefont és összeszedtem a cuccaimat.

– Mész valahova?

Testem hirtelen ismét felvette az ismerős feszült állapotot. Megmerevedtem, nem mozdultam. Erőt vettem magamamon és igyekeztem minél természetesebben megfordulni. Az ajtó előtt állt. A mosolya visszaszorította lélegzetemet a testembe és zihálásra . Testemre rátört a vágy. Felforrósodtam, de nem szóltam. Szemem a vágytól égett, ahogy az övé is. Kezeimet reflexszerően a testem mögött kulcsoltam össze, hogy visszatartsam őket a cselekvéstől, így testem egy ártatlan lány félszeg testtartását vette fel. Szememet lesütöttem és hirtelen a táskámért kaptam.

– Hova mész?

Elindult felém és a lélegzetem ezzel együtt elkezdett mélyülni és zihálva szakadt ki belőlem, ahogy a vágy elkezdte átvenni a hatalmat a testem felett.

– Tetszik, ahogy a levegőt veszed.

Legszívesebben megragadtam volna és teljes testemet hozzányomva ziháltam volna ölelésében. Megérintett &. A tekintetem belefúródott az övébe, vágyaink találkoztak és mereven néztünk egymásra. Testem egyre jobban égett a vágytól.

Keze végigsiklott kezemen és egy kötelet éreztem az ujjai között. Ujjaimat széthúzta és tenyerembe nyomta, majd összeszorította markomat.

– Fogd szorosan, mintha megkötöztelek volna!

Arrébb lépett, és a karomat felhúzva a kötelet felerősítette. Ismét közel lépett hozzám. Zihálásom nem enyhült. Megfogta a másik kezemet is és abba is kötelet nyomott és azt is kifeszítette.

– Most játsszunk! Játssz velem és nekem! Könyörögj, hogy engedjelek el! – hangja simogatott és belementem a játékba. Fel akartam korbácsolni vágyait és ha ehhez az kell, hogy megjátsszam a , hát megteszem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.81 pont (26 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. május 9. 17:57
#5
Nálam sem nyert.
0
a
angel234
2022. május 6. 00:44
#4
Érdekes szex,közepesen leírva.
1
Andreas6
2022. május 5. 21:37
#3
A helyesírás tényleg jó (bár nem tökéletes). Egyébként nem fogott meg.
1
Pavlov
2022. május 5. 21:28
#2
Jó helyesírás, szenvedélyes szex, érdekes felállás... Tetszett!
2
T
Törté-Net
2022. május 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1