A+ A-

Nyári kaland

Szeretném megosztani veletek legkedvesebb élményemet, ami pár éve történt meg.
Volt egy nagyobb baráti társaságunk, úgy 20 - 25 emberből állt. Egy bizonyos egyesületbe jártunk. A társaság rendszeresen összejárt ilyen - olyan alkalmak miatt. Voltak szorosabb barátságok is. Ebből a társaságból nagyon jóban voltam egy lánnyal. Igazi barátok voltunk, minden lelki problémánkat elmondtuk a másiknak.
A lánynak (Noémi) volt egy barátnője, akivel sülve - főve együtt voltak, Andinak hívták. Sokszor egymásnál aludtak. Egyik nyári estén is éppen a vakációt készültek megünnepelni és kitalálták, hogy délután egy mozi jól jönne. Fel is hívogattak egy - két ismerőst, de úgy alakult, hogy hatan lettünk mindössze. Noémi, Andi, Kriszta, Én és még egy pár. Mozi után Noémi felvetette, hogy felmehetnénk hozzájuk dumálgatni, sőt a lányoknak felajánlotta, hogy aludjanak ott.
A pár (Dani és Julcsi (asszem)) nem jöttek, mert kettesben akartak lenni. Kriszta jött volna, de előbb haza kellett ugrania. Elkísértük, majd mentünk fel Noémiékhoz. Közben beugrottunk egy éjjel - nappaliba valami harapnivalóért, meg innivalóért. Noémiéknál senki nem volt otthon, úgyhogy nem jelentett problémát, ha sokáig hangoskodunk.
Aztán a lakásban beszélgettünk mindenféléről. Elfogyott 3 üveg pezsgő, meg valami borzalmas likőr. Beszélgettünk a nyárról, hogy mennyire várjuk a közös nyaralást. Az egyesület szervezte. És a korábbi nyári élményekről esett szó. A lányok meséltek róla, hogy milyen "pasik" szoktak megjelenni, én meg csajozós történeteket.
Egyszer valahogy azt vettem észre, hogy a szex lett a központi téma. És azt meséltük, kinek milyen volt az első élménye. Andi kezdte, elmesélte, hogy neki egészen jó volt, mert már fél éve tartott a kapcsolata, stb. Aztán mondták, hogy most én jövök, mert nagyon csendben vagyok. Kissé kényelmetlen volt a helyzet, három lány előtt, de elmeséltem. Noémi már úgyis ismerte a történetet. Aztán Noémira került a sor. Elmondta, hogy ő a tavalyi táborban vesztette el a szüzességét, de nagyon rossz volt, mert egy szemét fickóval történt, de azért mégis pozitív élménnyel zárta a tábort, mert sikerült megvigasztalódnia. Nos itt kezdtem magam igazán kellemetlenül érezni, mert nem hagyta abba a mesélést. Elmondta, hogy a mi barátságunk ekkor kezdődött. Én ugyanis meghallgattam, amikor a legnagyobb szüksége volt rá, és valahogy úgy adódott, hogy megcsókoltam.
- Én sem tudom miért, de végül nem tűnt rossz ötletnek - mondtam.
- Sőt! - folytatta Noémi. - Elmeséltem mindent a Gábornak (nekem), aki nagyon megértő volt. Végül valahogy az ő szobájában kötöttünk ki, ahol egyedül volt és én le akartam vele feküdni, hogy felejtsek.
- Na meséljetek csak! - csillant fel ekkor Andi szeme - Ti keféltetek?!
- Az azért túlzás. Gábor azt mondta nem lenne helyes, bár végül csak belement egy kis huncutságba!
Noszogatni kezdtek, meséljem el mi volt. Engedtem a kérésnek, amúgy sem éreztem magam már kényelmetlenül.
- Annyi történt, hogy lefeküdtünk aludni. Aztán addig simogattuk egymást, míg Noé begerjedt és mondta, hogy most már nem hagyhatom így. Nem akartam kihasználni a helyzetet, végül orálisan kielégítettem.
- Úgy kinyalt, mint senki más! De reggel azért viszonoztam a dolgott! - kacsintott rám!
- De mocsok vagy! - szólt Noéminak Andi - És mi van az egyezségünkkel?
Nem értettem miről van szó. Nagy nehezen elmondták, hogy még amikor megismertek, elhatározták, hogy egyszer megkérnek, hadd fogják meg a seggem, mert szerintük nagyon jó seggem van fiú létemre!
- Hát még nem késő! - kaptam az alakalmon, de nem ez volt most a legfontosabb, mint kiderült.
- Előbb hallgassuk meg Kriszti meséjét is!
- Nekem nincs. - mondta kissé szomorúan.
- Az meg hogy lehet? Te vagy köztünk a legjobb csaj és 17 évesen még szűz vagy? - Kérdezte tőle Andi felháborodva
- Nem kell azt úgy elkapkodni. - védtem meg, mert nem akartam, hogy elromoljon a hangulat.
- Legalább fogd meg Te is a seggét! - Noémin már látszott az alkohol hatása.
Kriszta tiltakozott, ami érthető volt. A lányok egy darabig még nyaggatták, de nem akart kötélnek állni. Azért azt mondták, akkor sem úszom meg. Én meg azt mondtam, hogy akkor a két jelentkező is kell, hogy nyújtson nekem valamit, mert így én nem járok olyan jól! Azt mondták egy - egy csók a jutalmam, mire azt mondtam, kissé nagyképűen, hogy ez nekik jutalom, nem nekem. Kriszta erre azt mondta:
- Azért arra kíváncsi lennék, hogy csókolózol, hogy ilyen nagyra vagy vele? - látszott, hogy már nem érzi magát kényelmetlenül.
- Ki lehet próbálni!
- Nem úgy gondoltam!
- Most már kötelező! - vágták rá Andiék. Még egy kicsit kérette magát Kriszta, de végül kötélnek állt. Elkezdtünk smárolni. Nem tudom, hogy az alkohol, vagy a helyzet hozta, de nagyon jól esett a dolog. Ráadásul Kriszta nagyon száp volt. Gyönyörű arc, szinte tökéletes alak, közepes, de feszes mellek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2017. 08. 21. hétfő 09:25
Jó lett volna, de már ez nekem túl tömény, és azt sem értem, hogy miért kell kizárólag vérrokonokkal dugni. Mintha nem is léteznének más lehetőségek. Kimarad az ismeretlenség varázsa.
#16 doddler87 2015. 02. 20. péntek 07:42
fantasztikus volt
#15 listike 2014. 03. 28. péntek 15:58
Jó volt.
#14 sztbali 2013. 03. 8. péntek 18:12
Egy igazán jó történet.
#13 sihupapa 2008. 12. 11. csütörtök 01:33
!
#12 dido 2004. 09. 8. szerda 00:37
Szerintem is tök tuti a történet!
#11 Ákos 2002. 08. 27. kedd 13:04
Nagyon jó volt, bár mintha a nevekkel néha bajban lettél volna...
Egyébként gratulálok, így tovább!
#10 borsalino 2002. 08. 27. kedd 12:27
Ez az! Ez már olvasható!
#9 egy srác 2002. 08. 27. kedd 09:33
Naggyon jó volt, gratula!!
#8 eez igen 2002. 08. 26. hétfő 15:45
Elismerés a teljesítményhez is :)
#7 xxe 2002. 08. 26. hétfő 09:29
..lettem volna Gabi helyében...
#6 szerző 2002. 08. 26. hétfő 08:39
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat! Ez volt az első próbálkozásom, de ha ennyire tetszett, lesz folytatás!
::J::
#5 Gab 2002. 08. 25. vasárnap 11:57
Rég olvastam ilyen jót, csak gratulálni tudok az írónak. Nagyon jó, csak így tovább vele!
#4 Spi 2002. 08. 25. vasárnap 05:46
Remek, mondhatni szuper,csak kicsit sokat akartál egyszerre írni,mindenki dolgozott egyszerre mindenkin.Egyébként mondhatni fantasztikus:)
#3 cacacu 2002. 08. 24. szombat 14:50
remek
#2 aaaaa 2002. 08. 24. szombat 08:06
nem rossz !
#1 Törté-Net 2002. 08. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?