A+ A-

Ő

Ott voltam időben a megbeszélt helyen. Ő nem érkezett meg időre, én pedig egyre jobban remegtem az izgalomtól. Már akkor is reszkettem, és végigfutott a hideg a hátamon, amikor még csak készültem, hogy az általa megnevezett helyre menjek, az a rövid várakozás pedig mégjobban felcsigázott. Akkor megláttam. Alig késett pár percet, mégis aggódva tekintett rám. Miután mosolyogtam, észrevette, hogy semmi gond, hogy tényleg nem haragszom, és nem fogom faképnél hagyni: ez nem azt jelenti, hogy nem bízhatok benne, hiszen ez velem is előfordulhatott volna!
Ezután csak pár mondat hangzott el, amiben megbeszéltük, hogy valóban akarjuk e mind a ketten ezt az egészet. Előtte még soha nem voltam ennyire idegen férfival, és minden nagyon új dolog, és hihetetlen, hogy én mégis itt vagyok, hogy belevágtam, folyton ez járt az eszemben. Igaz, párszor úgy éreztem, hogy el fogok szaladni, hogy én ezt nem merem megtenni, de szerencsére maradtam. Mondhatni ahhoz sem volt bátorságom, hogy visszatáncoljak az egészből. Aztán elindultunk. Nem tudtam hová megyünk. Teljesen rábíztam magam, pedig ez nagy felelőtlenség a részemről! Lassan mentünk, mégis úgy éreztem, hogy szinte rohamléptekkel haladunk. Egy panelház emeletére mentünk. Kinyitotta az ajtót, előretessékelt és mosolygott. Ez a mosoly annyira megkapó, annyira bizalomgerjesztő és vonzó volt, én mégis remegtem. Nem gyújtott lámpát csak három gyertyát, ami egy alacsony könyvespolc tetején állt. Kellemes férfiillat volt az egész lakásban. A szoba egyszerű volt és mégis szép. Egy hatalmas ágy volt benne, alacsony asztal, és pár hatalmas párna, amivel a földre lehetett ülni. Az ággyal szemben egy vaskos és hatalmas fa szekrény, mellette szintén egy alacsony és tömör fából készült könyves - szekrény, aminek a tetején voltak a gyertyák. Ha az egész összhatását nézem gyönyörű volt. Sötét meleg színek, semmi hivalkodó vagy nem odaillő. Letette a táskát, én pedig akkor éreztem meg milyen hosszú másodpercek óta vizsgálódóm a szobában egyhelyben állva. Rámnézett és lassan odajött. Egyáltalán nem sietett. Én pedig a környezet tanulmányozása közben teljesen elfelejtettem, hogy miért is vagyunk itt. Aztán, hogy elindult teljes erővel hatott rám az egyénisége.
Begerjesztett, izgatott. Hangulatos szoba, mégis dominanciát és erőt sugároz, hihetetlen volt. A Férfi odajött hozzám és simogatva hozzáért az arcomhoz. Kellemes, puha, meleg érintés volt. Simogatva a meleg kezével az ingemhez ért. Egy kézzel szinte hanyagul kezdte kigombolni, majd mikor már teljesen meglazult a másik kezét észrevétlenül csúsztatta az ingem alá a hátam mögött. Forró volt a tenyere, és lassan lágyan simított végig a hátamon.
A másik kezével a hasamtól simogatva a mellem közötti részig, majd mindkét tenyerével a vállaimhoz ért és levette az inget. Nem foglalkozott vele, hogy mi történik a ruhadarabbal, az pedig csak lehullott, és összekuszálódva a földön maradt. Én mindeközben csak álltam és élveztem az érintését. Ezután hátrébb lépett és elfordult tőlem. Én pedig gyorsan levettem a nadrágom. A vakítóan fehér melltartóm és bugyim színe a sárga fényű gyertyák miatt harmonizált a sötét bútorokkal, beleillett a férfi által kialakított enteriőrbe. Talán ezért is, de egyáltalán nem éreztem magam idegennek, vagy betolakodónak. A környezett befogadott és én is a környezetet.
Nem láttam mit tesz, de amint levettem a nadrágom odajött hozzám. Szónélkül kézen fogott és az ágyhoz vezetett.
Leültem, Ő azonban a vállaimnál fogva gyengéden hátradöntött. Hűvös volt az ágy, viszont nagyon puha. Lefeküdtem, Ő pedig cirógatott a hatalmas kezével, teljes tenyérrel simogatva. Már egyáltalán nem éreztem az amúgy igen erős gátlásaimat. Kikapcsolta a melltartómat és lassan húzta le, miközben Ő maga emelte fel a kezeimet, hogy kiszabadítson a pántokból. Néha - néha nyelvével hozzáért a bőrömhöz és csókolgatta, mintha csak kóstolgatta volna az ízét. Majd felállt és óvatosan a bugyimhoz ért. A selymen keresztül megsimította az ajkaimat, amire sóhajom volt a válasz. Innentől a vágy került előtérbe, már nem tudtam gondolkodni. Eszembe se jutott már, hogy idegen helyen vagyok, és hogy alig egy órával azelőtt még féltem, hogy mi fog történni.
Szép lassan lehúzta a bugyimat és félretette azt is a melltartómhoz. Én meztelen voltam, Ő pedig teljesen fel volt öltözve, de valahogy mégsem zavart. Ekkor a lábaimat simogatva ráfűzött valamit a bal bokám alatt, végül összekapcsolta. Egy lágy bőrszíj volt. Egyáltalán nem szorosra húzta, annyira csak, hogy éreztem az ottlétét.
Ismét remegés fogott el, de nem a félelem inkább a szexuális vágy miatt. Nem sokáig babrált vele, majd megcsiklandozta a térdem. Reflexből el akartam húzni, azonban a bokám nem mozdult. Hangosan mosolygott, és megcsókolta a térdem. Majd a másik lábamhoz tért. Itt is átfűzte a szíjat, és lekötözte a lábam, azonban már nem csiklandozott meg. Mielőtt azonban a csuklómra is ráfűzte volna a bőrt, levette a pólóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 01. 18. hétfő 17:55
Ehez az íráshoz csak annyitlehet hozzászólni hogy tíz pont.
#10 TheChronic 2003. 03. 31. hétfő 14:51
A legfinomabb s/m,amit valha olvastam.Egy ilyet bárki bevállalhat,annyira gyöngéd.Megfontolandó az átsorolása a heteroba.
#9 Bondage Mester 2002. 12. 30. hétfő 04:01
Nagyon korrekt történet, alapos leírással.
#8 gedeon 2002. 08. 2. péntek 23:49
Nem annyira rossz...
#7 Törté-Net 2002. 07. 30. kedd 23:46
Igazatok van, a történet típusát kijavítottam. :)
#6 Lacko 2002. 07. 30. kedd 13:53
Csatlakozom Benhez...
En sem kedvelem a bizarrt .. ennyi viszont kellemes ... :)
tetszett a sztori
#5 Ben 2002. 07. 29. hétfő 23:38
Én nem szoktam a bizar sztorikat elolvasni de unalmamban elolvastam, jól tettem:))
#4 lulu 2002. 07. 29. hétfő 16:00
detto
#3 Zero 2002. 07. 29. hétfő 08:46
Jó történet és valóban nem jó kategóriába raktátok.
#2 Krisz 2002. 07. 29. hétfő 07:54
Szuper történet, csak nem ebbe a kategóriába kellett volna sorolni.Ez egy sima hetero történet enyhe SM-el keverve. Így sajnos kevesen olvassák el, mivel a bizar besorolás elriaszt sokakat
#1 Törté-Net 2002. 07. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?