Irodai buli 5. rész - A 007-es és Pókember

Szavazás átlaga: 3.76 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2020. december 3.
Hossz: 8 739 karakter
Elolvasva: 203 alkalommal
A beszélgetések zaját átvette az egyre erősödő zene, ahogy az eddig könnyen átsétáló tömegen most csak vánszorogva tudtam mozogni a táncosok között. Viszont szemmel tovább kerestem a „társalgásra, vagy, ahogy én nevezem „banánrázásra” éhes embereket.
De nem láttam egyet sem, akik szabadok lettek volna. Volt amelyik elmosolyodott, mikor elmentem mellette közben egy nő éppen szorosan simult hozzá, míg mások már éppen mentek társalogni. Inni akartam egyet, de aztán látva az ott lévő sorokat, inkább az irodám felé vettem az irányt, hogy visszarakjam a mobilomat és megnézegessem az est emlékeit. Míg nem belépve az irodámban, rájöttem, hogy est még véget sem ért.
Mert Richard barátom éppen most bassza meg hátulról az egyik legújabb és legkívánatosabb munkatársunkat, Jacket, akinek sötét szőke tincsei izzadtan tapadtak össze.
Azon nyomban bezártam az ajtót magam után és elővéve a fényképezőgépet, készíteni kezdtem újabb emlékeket. Barátom felhúzta társa testét és a szájába véve a fülét, finoman szopni kezdte. Eközben a kezébe fogva a szerszámát erősen húzogatni kezdte, ahogyan a lyukában mozgott megállás nélkül. És ekkor egy kis fény nyúlt ki a szobában.
– Ez az, gyönyörűek vagytok srácok. Csak ne hagyjátok abba! – az ágyék kötöm egyre jobban kitágult a keményedő farkam miatt, melybe legszívesebben egyből belemártózott volna az élvezetekbe.
Viszont hajtott a kíváncsisági is.
Jacket teljesen megőrjítette barátom szája, így hát ki akarta próbálni az ajkán is, melyet eddig az előjátéknál bevetett szopásnál ismerhetett meg. Fejét hátrafordította és Richard tudva mit szeretne gyengéden megcsókolta, mely egyre szenvedélyesebbé kezdett válni. Ahogy elől és hátul is kényeztetések hulláma zárta körbe munkatársamat.
A géppel előttük mozogva lépkedtem és kaptam el a szaftosabbnál szaftosabb képeket, melyeket, ha nem is mutattok meg otthon, azért tanulni lehet belőlük.
Majd barátom visszaengedte Jacket az asztalomra, melybe megkapaszkodva tovább élvezte társa áldásos hatásait a seggében. Richard egyre vadabbul szeretkezett. Testéről óriási szemekben hullottak le az izzadtságcseppek, közben is adott egy új behatást munkatársamnak. Kezével gömbjeit kezdte csapdosni, melytől a férfi élvezettel felnyögött és barátom nevével összetéve, kérte, hogy jó erősen bassza meg.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.76 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
zoltan611230
2020. december 4. 16:16
#5
Rossz.
1
a
angel234
2020. december 4. 03:21
#4
A műfajában biztos jó.
1
H
Hahaha
2020. december 3. 09:19
#3
A gyengénél is gyengébb.
1
T
Törté-Net
2020. december 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1