Két furcsa ábránd

Szavazás átlaga: 6.87 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2020. november 12.
Hossz: 23 155 karakter
Elolvasva: 1 155 alkalommal
Kinyitotta az ajtót, valójában inkább felszakította, és, bár tudta, hogy valami szörnyűségeset fog látni, mégis úgy érezte, megáll az ereiben a vér. A férje feküdt az ágyon – az ő ágyukon – hanyatt. Fölötte Angelica térdelt. Egyikkőjükön sem volt ruha. Barátnője lányának zsenge mellei ott hegyesedtek Paolo hasa fölött. A férfi még el sem engedte a lány tarkóját. Angelica kamasz kebleire tapad t tekintete, a lány testére. Három év telt el azóta, hogy először járt náluk kis habos ruhácskájában, és most itt szopja a férje faszát. A jeges zuhatag testében pár másodperc alatt forró lávává változott – ő, a legnevesebb olasz nemesi család egyetlen , akiért királyi famíliák sarjai vetélkedtek milliárdos famíliák trónörökösivel, és aki mindezt odadobta egy nincstelen milánói ügyvédbojtár kedvéért. Ő, aki ebből az ágrólszakadtból hatalmasságot csinált, pénzt, tekintélyt, befolyást nem kímélve, dacolva a családjával, a barátaival, most itt áll az ajtóban, és nézi, ahogy szerelme egy gyereklányt szopat.
Férje riadt tekintete összemosódott Angelica gecitől maszatos arcának látványával, és tudta, hogy ezt a pillanatot sem elfelejteni, sem megbocsátani nem lesz képes többé.
– Takarodjatok innen! – mondta merev ujjakkal szorítva a fényes réz kilincset, amit azóta szorított, mióta feltépte az ajtót.
– Paolo ahelyett, hogy megijedt volna, felugrott az ágyról félrelökte az ajtóból, majd kulcsra zárta mögötte. Aztán kényelmesen visszafeküdt, és gúnyosan megszólalt: – Hát megjött maga szűz Mária. A szépséges, erényes, a hibátlan frigid ribanc! Mégis, mit tervezel gyönyörűm?
– Takarodjatok – sziszegte Mária, és megtántorodott egy pillanatra. Ha nem szorítja a hatalmas ajtó kilincsét, talán el is zuhan. Most, azonnal!
Paolo hátradőlt az ágyon, és kéjes vigyorral az arcán magára húzta a lányt. Dehogy megyünk! Most a legjobb. Imádom, ha néznek. Angelica egy gyors pillantást vetett a nőre, rámosolygott, aztán megcsókolta Paolo tarkója felé nyújtózkodó alkarját, és hagyta, hogy a férfi magához húzza a fejét. Mária megkövülten figyelte, ahogy a lány lágyam megmarkolja, majd megnyalja, azután megcsókolja férje péniszét, hogy utána az ajkai közé fogadja és a tarkóját markoló kéz által diktált lassú ütemben bólogatni kezdjen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.87 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2020. november 13. 02:52
#4
Furcsa egy történet.
1
sunyilo
2020. november 12. 07:17
#3
Érdekes ötlet...
1
Andreas6
2020. november 12. 06:49
#2
Eléggé undorító. Az első rész még elmegy.
1
T
Törté-Net
2020. november 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1