A+ A-

3. félidő

A szerda reggel elég nyomottan kezdodött. Felkeltem, elintéztem a sürgosebb otthoni munkákat, visszavittem az elozo nap kikölcsönzött videokazettát (nem pornófilm), és bementem a helyi pizzériába, mert az egyik barátom (Attila) ott dolgozik. Elég sokáig beszélgettünk vele és a novérével, aki mellesleg egy nagyon csinos lány, de most nem ez a lényeg. Szóval, beszélgettünk, és közben kiderült, hogy Attila meccsre készül Szombathelyre (Haladás - Fradi), és nagyban invitálni próbált engem is. Engem nemigen érdekel a foci, életemben talán egyszer voltam rangosabb mérkozésen (velük ellentétben, akik a közeli meccsekre mindig eljárnak), inkább csak játszani szeretem, ha van rá alkalom. Nagyban hivatkozott arra, hogy ha már a mérkozés nem érdekel, legalább a buli, meg a jó hangulat miatt menjek el, itthon úgysem tudok ilyenkor hét közben mit csinálni. Elgondolkoztam, hogy a barátnom úgyis este jön csak haza, és 23 óráig próbán lesz, arra meg mi megjövünk, így beleegyeztem. Délután négykor indultunk vonattal, mondanom sem kell teljesen felszerelkezve kiszáradás elleni alkohollal. A mérkozés nagyon jó hangulatban telt el, sajnos a kedvenc csapatunk (vagyis az övék) kikapott, így következhetett a bánat italba fojtása. Este 11 után értünk haza eléggé pityókás állapotban, és nagy meglepetésemre barátnomék - a zenekar néhány tagjával együtt - ott vártak az állomáson. Együtt bementünk a "pályaudvar" melletti vendéglobe, itt még egy keveset ittunk, de már csak levezetésképpen. Mi a haverokkal elobb elindultunk, az egyik harci sérültet (felrepedt a fején a bor) kellett hazakísérnünk, a barátnom (nevezzük F - nek) még ott maradt egy picit, néhány dolgot megbeszélni a barátaival. Mikor már mindent elintéztünk, hazaindultunk, vagyis csak a többiek, én a barátnom felé vettem az irányt, hogy megnézzem, otthon van - e. Sajnos nem volt még odahaza, ezért kicsit mérgesen hazaindultam, de útközben találkoztam vele, és boldogan visszafordultunk. Bementünk a szobájába és én lefeküdtem az ágyra, mert már nagyon ki voltam merülve (ugyebár). Már éppen el akartam aludni, amikor észrevettem, hogy a szobai csillárt letakarja egy törölközovel. Ezt akkor szoktuk csinálni, amikor éppen szeretkezni akarunk (tudjátok, hangulatvilágítás), de most nem gyanakodtam semmire, mert mostanában nemigen van ilyesmihez kedve (állítólag a sok gyógyszer miatt) és ha van is, akkor is inkább (majdnem mindig) én kezdeményezek. Ehhez a "mostanában nem igenhez" hozzátartozik az, hogy ez heti 2 - 3 jelent, ami a régebbiekhez képest igen csak kevés (és ezt most nem nagyképuségbol mondom, ha nem hiszitek, járjatok utána).
Nos, amikor már elég sötét volt, két kezével megfogta mindkét mellét és elkezdte ringatni a csípojét, miközben a szája szélét harapdálta. Én teljesen értetlenül álltam a dolog elott, persze azért az "izgatottságjelzom" elég szépen kilengett a látottaktól. O, mint már írtam, nem szokott kezdeményezni, de most olyan jól csinálta, mintha mindig ezt tette volna. Egyre közelebb jött az ágyhoz, közben fokozatosan ledobálta magáról a ruhadarabjait, eloször a szoknyáját, majd a harisnyáját. Ekkor megállt egy kicsit, egy pólóban és egy bugyiban tündökölve elottem, kezével lábai közé nyúlt, és végigsimította domborulatait, kéjesen elorehajolva.
- Na, mi van?...Meglepodtél? - kérdezte hamisan, miközben tudta, hogy úgysem tudok rá ilyen izgalmi állapotban értelmesen felelni...
Lehajolt, az ágy végénél négykézlábra ereszkedett, mint egy vadmacska közeledett felém, miközben én doromboltam helyette. Arca, olyan közel volt hozzám, hogy mozgásában felvette testem minden domborulatát. Egy kis idore megállt az ágyékom felett, és szinte szuggerálta a nadrágom rejtekében lévo dolgot, megmutatva, hogy érintés nélkül is lehet szép dolgokat muvelni. A kis szünet után folytatta felfelé tartó utját, majd mikor számhoz ért, egy hatalmas, és forró csókot adott. Ezután felemelte fejét, persze én még nem akartam abbahagyni, és nyújtottam utána csókra éhes számat, de neki teljesen más tervei voltak. Szinte elemi erovel, és gyorsasággal vetette le rólam a ruhadarabokat, az alsónadrágot hagyva utoljára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 05. 2. péntek 06:10
Ez jó lett.
#6 v-ir-a 2012. 03. 18. vasárnap 21:59
az eleje kissé zavaros...
#5 zso 2003. 02. 15. szombat 14:20
cool cool
#4 ja 2002. 07. 4. csütörtök 00:52
#3 kultúrmensch 2002. 06. 8. szombat 02:44
Nem rossz. Ezt a "törülköző a csilláron" figurát eddig nem ismertem. :)
#2 good 2002. 05. 1. szerda 23:32
nagyon ott van
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?