álmos elefánt hozzászólásai

á
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
3 db
álmos elefánt
2010. november 14. 20:37
Általános -> 1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
Kedves Remete!
Első szavam a gratuláció! Elértétek, amit akartatok! A szerkesztők gyökerestől felforgatták a pontozást. Addig sem voltak reálisak a pontszámok - most sem - de gondolom most már a rinyálók kerültek előre.Csak a mostani első tizenkettő estén átlagosan 4,5 összesen 51 szavazatot semmisítettek meg. Egyébként meg száznál többet. Még egyszer gratulálok! Nekem is az a véleményem, hogy az oldal, egyik legjobb írója vagy, de hogy emberként... Nem veszem át a stílusodat és nem foglak sértegetni, annál is inkább, mert a csalódásom benned végtelen. Rajtad kívül Pavlov volt a számomra ismert név a megszólalók közül - ő legalább korrekt maradt!
Eddig Istent tartották mindentudónak és mindenhatónak, a Pápát tévedhetetlennek, Sztálint general generalisszimusznak (s mint ilyen persze mindenhatónak). A T.Szerkesztők vajon melyikük helyét vindikálják maguknak? Honnan veszik a tévedhetetlenségüket - lehet, hogy azt meg Remete delegálja?
T.Szerkesztők! Felhívom a figyelmet, hogy a "VIP tagság" egy polgári jogi szerződés, ha tudjátok kiknek a szavazatát semmisítettétek meg, akkor az illetőnek vissza kell adjátok (ha nem tudjátok, akkor viszont milyen alapon léptetek) - mondom ezt úgy, hogy az én szavazataimból nem igazán tudtatok törölni, mivel alig szavaztam!(Na majd most azt a kettőt is!)
1
álmos elefánt
2010. november 14. 16:42
Általános -> 1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
T.Remete!
Úgy vélem elkerülte a figyelmedet, hogy amiket itt össze jajgattatok az végig elolvasható! Mielőtt írtam volna, olvastam. Sajnálom de szokásom! Benned csalódtam a legnagyobbat, különösen az utolsó megnyilvánulásod nem engem minősít. Én nem sértettem, hanem összegeztem a véleményem, az előzmények elolvasása és értelmezése után. Te viszont minősítesz, oktalanul!
Igenis, olyan javaslatok hangzanak el a verseny utólagos eldöntésére - sajnos még a szerkesztőség réséről is - mintha egy meccset úgy kellene eldönteni, hogy a kedvezményezett(ek) góljait, pontjait töröljük s ha még így is döntetlen, akkor az önjelölt ítészek majd eldöntik, kinek hány gólt vagy pontot írnak jóvá. Ez itt egyszerűen nevetséges, ha nem annál is rosszabb.
Persze éltünk mi olyan korban, amikor a pályázatok sorsa így dőlt el. Nagyon remélem, hogy itt nem ez fog történni.
Én eddig csak két pályaművet pontoztam, ha nem tekinthetem szuverén jogomnak, hogy egytől tízig akármilyen értéket adjak, akkor hagyom a fenébe az egészet. Nehogy már egy szereplő dönthesse el, hogy a közönség tapsol vagy fütyül! Milyen alapon veszitek a bátorságot, hogy ha valakinek esetleg nem a ti munkáitok tetszenek azt lecsalózzátok. Bármilyen meglepő az itt található versenyműveknek legalább a felére nullát adnék (sajnos nem lehet)és akkor én attól csaló lennék? Nem tudom melyik írás kié, nem tudom, hogy a szerintem nullásak között van-e a tietek, gondolom, aki beküldte mind azt hiszi, övé a legjobb, a tízpontos és minden ellenkező vélemény csalás vagy tájékozatlanság. Én nem indultam ezen a versenyen, tehát nem enyém a tíz pont! A versenyzők tudtommal ki vannak zárva a pontozásból, akkor hadd legyen mindenkinek alanyi joga, hogy kinek milyen pontokat ad! Amennyiben bárki, ennek a versenynek bármelyik szereplője kétségbe vonja ezt, beleértve a rendezőt is, no az a csalás! Ebben az esetben egy olvasót bizonyosan elvesztett ez az oldal - engem, de valószínűleg nem egyedül!
T.Remete és a többiek! Úgy-e nem vonjátok kétségbe a véleménynyilvánítási jogomat és talán az ítélőképességemet sem?!
Akinek nem inge ne vegye magára!
1
álmos elefánt
2010. november 14. 15:26
Általános -> 1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
Halló fiúk, halló lányok!
Az persze meg sem fordul a fejetekben, hogy azért nem magasabb a pontszámotok. mert egyszerűen nem tetszik az amit írtatok? Felteszem az itt jajgatók nem az élen állnak! Nyilván, ha az élen állnátok nagyon is jónak tartanátok ezt a szisztémát és nem beszélnétek csalásról! Olyanok vagytok, mint a magyar foci. Azért kaptunk ki, mert esett az eső, fújt a szél, túl meleg volt, korán kaptuk a gólt és az összezavart minket és a végső argumentum, CSALT A BÍRÓ mert kelet-belga volt! A focistáknak javasolni fogom, hogy követeljék a meccs különböző fázisaiban a szabályok megváltoztatását is, mondjuk időnként törölni kell az ellenfél góljait és akkor legalább a döntetlen biztos! Komolyan el ment a kedvem még a szavazástól is ennyi siránkozó vénasszonyt elolvasva!
1