Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

ikkjejzjiuiiii
2024. február 24. 13:57
#853
Néha kurva sokat dolgozok (munkaórában). A faszom 20 évesen nagyon könnyen felállt, napjainkban már  ritka ünnep ha áll a faszom.  Rendkívül nagy rajtem a stressz, ezt sétával, biciglivel, illetve azzal vezetem le, hogy bebaszok.  Visszatérve a kúrógép korszakom már elmúlt.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 23. 17:37-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 24. 13:48
#852
Milyen a jó szex?

Mivel a szexhez emberek kellenek így elsősorban jó partner kell. Jellemzően egy kapcsolat elején vagy pár alkalmas szexpartneri viszony alkalmával nyilván túl sok kommunikációt nem igényel a felek között a szexuális együttlét. Viszont egy hosszú kapcsolatban 5 – 8 év után már kell dolgozni kell a jó szexélmény elérése érdekében. Lehetőleg úgy, hogy a megoldás ne a félrelépés legyen. Nyilván vannak nyitott kapcsolatok is ahol a partnerek egymással és külső személyekkel is szexelnek. Ha nekik ez jó akkor hajrá.
A jó szexhez kell vágy. Vágyni kell a szexualitást, férfiaknál egy úgy jelentkezik, hogy szűk lesz a nadrágjuk mert merevedésük van már attól is, hogy egy nő a közelükben van. A szexuálisan kielégületlen nő gyakran ideges, kiabál. Tudni kell, hogy ha egy nő dobálja haját akkor szexet akar.
Fontos a korai magömlést elkerülni ennek jó módja, hogy abbahagyjuk a mozgást vagy arra gondolunk, hogy fázunk az Északi-sarkon. Persze ha a nő továbbra is mozog akkor a férfinak orgazmusa lesz.
Érdemes megemlíteni, hogy gyakran a férfiak nem veszik észre, hogy a nőnek orgazmusa lett.
A nők melleit finoman kell megfogni mivel nagyon érzékeny és lehetőleg ne hideg kézzel. Szex közben ne arra gondoljunk, hogy nehogy terhes legyen Marika, hanem már szex előtt gondoljunk a fogamzásgátlásra. Jó megoldás a gumióvszer vagy a fogamzásgátló tabletta főleg ha a hölgy be is veszi. A megszakított közösülés nem jó megoldás.
Általánosságban elmondható, hogy a fiatal lányok 18, 20 év körüliek elvárják a szexuális teljesítményt a férfiaktól, vagyis csak nagyon potens férfi jöhet náluk szóba. A picit idősebb korosztály viszont már kevésbé helyezi a hangsúlyt a teljesítményre.
Helyszínek a kocsi hátsó ülése is kiváló tud lenni.
Öltözni mindenki tud vetkőzni jól viszont csak a profik tudnak szex előtt, közben. Ez már a női fortélyok része, hogy harisnyát vagy egyéb izgalmas dolgot viselnek szex közben, izgatva a férfit, ez játékos dolog és játszani jó felnőttként is.

Miért jó szex nélkül élni?

Elöljáróban annyit, hogy nyilván nem lenne jó ha mindenki szex nélkül élne, hiszen hasonlóan komoly problémát okozna mintha mindenki vegetáriánus lenne.
Nagyon fontos szempont a kényelem, a szex pedig gyakran fáraszt, főleg ha túl meleg van pl. a szobában. Szex nélkül olyan békét lehet megélni ami egy Buddha szoborból árad. Nem kell aggódni a felszarvazott férjek és a nők hazugságai miatt. Sőt teljesíteni sem kell amit sok nő elvár. Tulajdonképpen egy jó séta, bicikli jobb mint a szex.
Nem kell elhinni a romantikus filmek hazugságait a szexről. Inkább a belső béke, öröm a fontos, ha valaki szex nélkül képzeli el akkor ne frusztrálja, hogy még a hűtőgépet is amit megvásárolt félmeztelen nővel reklámozták. Sőt ha körbenézzünk konyhában akkor tudjuk, hogy mindent félmeztelen nőkkel reklámoznak. Nyilván egy jó autószerelő műhely falára meztelen nőt ábrázoló poszter kell.
Nagyon jó, hogy béke, nyugalom van, nem kell aggódni, hogy vajon Marika tényleg bevette a fogamzásgátló bigyót?
Van világon millió probléma de a szexualitás mindig a legfontosabb a médiában. De te ne szégyelld, hogy azt akarod csinálni ami örömet okozz, a már említett séta, bicikli.
A pornó mint termék teljesen felesleges, ugyanaz a téma, hogy sok ember azért gyárt mindenféle vackot, hogy ne unatkozzon.
Már jó pár éve megjelentek az un gender témák, itt is markánsan megjelenik, hogy a szex körül folynak a beszélgetések a médiákban, de még az elhíresült un felvonulásokon is érezhető, hogy a szexualitáson van a hangsúly. Nem vagyok az újságírás szakértője de kilóg a lóláb bizony ha nincs más lehetőség akkor az olcsó, de hatásos módszerhez kell nyúlni, szexualizált téma kell. Miniszoknya, tűsarok, műduda mentén és akkor a tartalom fogyasztók jelentős része meg lesz szólítva.
A társadalom jelentős részének nagyobb probléma, hogy nem talál parkolóhelyet mint, hogy nincs merevedése már évek óta. A bokrokat városokban rendszeresen nyírják, sajnos ezzel pusztítva a kismadarak fészkeit is, vagy eleve lehetelten lesz a fészekrakás, hatalmas probléma. De lehetne sorolni hosszan. Vagyis nem a merevedés hiánya az egyetlen téma ami mentén lehet médiatartalmakat gyártani.
Az élvezet az ember számára fontos, egy hegymászónak pl. nem a szex okozza a legnagyobb élvezetet hanem a hegy ahova zord körülmények közt felmászik a csúcson megkergeti a barna medve, vagy a szőrös nagy majom, és az ilyen embernek a legnagyobb pokol lenne ha otthon kellene ülni a kandalló előtt teát tartva a kézben várva, hogy a szőke hosszú hajú nő majd az ölébe fog telepedni.
Biztatok mindenkit, hogy találja meg, hogy számára mi jelenti a legnagyobb élvezetet és ne szégyellje ha nem a szex. A magyar népnyelv a kedélyes „ öreglegény” címkével illeti azokat a férfiakat akik szingliként élnek, ezzel sem kell törődni.
Markánsan megjelenik a fiatalság mítosza. Sokszor rácsodálkozom, hogy a tévé híradót miért nem a 60 éves Marika néni vezeti? Látjuk, hogy a híradókat egyéb műsorokat fiatal, szexis nők vezetik mintha fontos lenne a dekoratív megjelenés, szép cicik, lábak. Számos más helyen is a fiatal, szexis nők vannak előnyben. Férfiként persze nem gond ha a 20 éves pincérnő kirakja a melleit.
Szeretem a szleng kifejezéseket így jónak tartom, hogy a milf szó is beépült a közbeszédbe, annak ellenére, hogy nyilván szexualitáson fordul meg az említett kifejezés is.
Gyakran felmerül, hogy el kellene törölni a papi cölibátust, az okot már sejtjük. Manipuláció, hogy el higgyük, hogy nagyon fontos a szex.
2
doriangrey
2024. február 23. 22:21
#851
Ez tetszett, hangosan felröhögtem. Felkérem ikeás kollégát, hogy fejtse ki 768 leütésben, hogy mi a normálisnak számító libidó. Utána cáfolom feleannyi karakterben és felkérem Arya kolléganőt, hogy cáfoljon meg szintén feleannyi leütésben, hogy ikeásnak van igaza,. 
Nem is, Titti művésznőt kérem fel, mert ő nagyon tud számolni és bírom a szövegeit. Arya lesz kárpótlásul a bíró. Ő döntheti el, hogy Lolának melyik írás tetszik majd.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 23. 17:37-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 23. 17:37
#850
Ennek a témának ilyen hosszas fejtegetése is azt jelenti
1. Túl sok a szabadidőd
2. Nagy rajtad a terhelés és ez stresszlevezetés
3.Gond van a libidóddal-vagy túl sok vagy túl kevés...hogy mi a  normális még nem lett lefixálva
3
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 23. 15:50-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 23. 15:50
#849
Végeztem egy kis kutatást a témában. A munkahelyi önkielégítést három dolog generálja. 
1, a túl sok szabadidő. 
Itt a htékonyság hiánya, vagy a képzettséggel fordítottan arányos kompenzáció a motiváció forrása
2, túl nagy terhelés, ahol a stresszlevezetés nem oldható meg a munkahelyi szex révén
Azonos neműek, vagy túlszabályzott vállalati struktúrák állnak a háttérben. Esetleg egy inkompetens középvezető, aki nyilvánvaló tehetségtelenségét azzal rejti el, hogy mindent a végletekig ellenőriz és számonkér 
3, abnormálisan magas libidó
Ugye, mi a normális? Ez az oldal felhasználóinak egy jelentős részét is érintheti. Ilyenkor nem feszegetjük a témát. 

Szerzői jog: a gyors lezárást, mint irodalmi deus ex machinát ikeásjakuzzi kollegától lestem el. Köszönet érte, bár most éppen egy jól programozott botnak tartom, amiért az üzemeltetőt illeti az elismerés.
3
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 19. 09:36-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 22. 15:44
#847
Az okos nő tudja, hogy a férfi akkor hűséges, ha nem áll fel neki.
-1
Arya
2024. február 20. 00:09
#846
Kaptam a főnöktől egy sms-t.
– Küldj már át valamit a vicceid közül.
– Majd később! Most dolgozom.
– Ez jó volt. Légy szíves küldj egy másikat is.
4
ikkjejzjiuiiii
2024. február 19. 15:29
#845
az jó, ha imádod a munkád. nagyon jó
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 19. 12:11-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 19. 15:28
#844
A kocsma kultúra jelentősége az irodalomban.
Ady Endre, József Attila és még nyilván hosszasan lehetne sorolni országában ép lelkületű ember nem szavaz arra, hogy feladva a nemzeti indentitásunk mindenki angolul beszéljen egy Európai egyesült államok nevezetű politikai képződményben. Szeretjük a nem globalizált Európát a karakteres nemzetek sokszínűségét. Író embernek kiemelten fontos kell, hogy legyen a magyar kultúra, ápolása, védése megőrzése itt a Kárpát medencében országhatárokon innen és túl a politikától függetlenül! Az író aki hozzányúl a magyar történelemhez a tényekkel foglalkozzon és ne a politikával.
Várhatóan 20 éven belül az emberiség interplanetáris faj lesz. Mivel a Mars bolygón is telepednek és élni fognak emberek. A Marson milyen társadalmi rendbe szerveződnek az emberek ezt ma még nem tudjuk. Viszont vélhetően a Marson való letelepedés a nem túl távoli jövőben megfog történni. De ezek csak körülmények amik ugyan befolyásolják az embert de ott mélyen belül még a Marson is lehetünk magyarok.
Sok honfitársunk Londonban rosszabb esetben az USA ban él, dolgozik. A befogadó országnak ez jó hiszen beáramlik az adófizető munkaerő viszont a kivándorló országnak már kevésbé jó. A magyar közmondás gyönyörűen összefoglalja a jelenséget.
"Mindig az erősebb kutya baszik".
Most lépjünk egy nagyot. A Buddhizmus önmagunk megismerésére buzdít , vagyis nézzük meg saját magunk egy meditáció, egy lelki. Kirándulás alkalmával. Ne a média vezényszavainak fogadjunk szót hanem önmagunk helyezzük előtérbe. A média nyilván tök hasznos mikor hitelesen tájékoztat. Szomorú jelenség mikor valakinek halvány fogalma sincs a szomszédban lakó életéről de itt Magyarországon rögtön tudja , hogy Brazíliában egy tojásból kikelt egy kiskacsa és nagyon aranyos.
A magyar kocsma kultúrát emelném ki ott az emberek még tudnak egymásról. Egy jó fröccs vagy sör mellet el lehet mondani és meg lehet hallgatni a másik életét. A 18 éves fiatalokat biztatom, hogy kezdjenek el kocsmába járni, ismerkedjenek meg evvel a társadalom számára nagyon hasznos kulturális értékel.
A magyar amatőr író egy helyi kocsmában legyen rendszeres látogató és akkor a műveiben is hitelesebben tudja ábrázolni a mai magyar valóságot.
1
doriangrey
2024. február 19. 13:45
#843
"ami biztos, hogy segíti a személyiségfejlődést." - bocs, ezen felnyerítettem. ha segíti, akkor az oldal olvasóinak egy jelentős része bizony rettentően fejlett személyiséggel bírhat mostanra. Persze, ha nem őket gúnyoltad, akkor semmi eksztra. 
A szellemi maszturbálást is számoljuk bele, mert az gyakoribb és idő/energiaigényesebb elfoglaltság, mint simán szexuális célzattal maszturbálni. 
Mondjuk, a nők csinálják nagyon gyakran, meg az álmodozó férfiak. A nők ezt gyakran nyilvánosan is művelik, mondjuk a plázában, séta közben, amikor szemügyre veszik vetélytársaikat és a piaci kínálatot a kirakatokban. 

@Lola kérdésére: vannak bizony. Egyszer én is rajtakaptam egy fiatalabb kolléganőt üzemi maszturbálás közben, még zsenge talpas koromban. Mentem be a raktárba és a lány a dobozok mögött lihegett. Meghallottam, azt hittem, hogy baj van... De csak a bugyijában matatott és úgy nézett rám, olyan rémült szemekkel, hogy azonnal elfelejtettem, miért is mentem be és hónapokig nem köszönt vissza. Mondjuk én sem provokáltam, mert nyilván magánügye volt, de máig nem jöttem rá, miért nem a mosdóban művelte. 
Ennyit a valóságos pornóregényekről. 

Ikeás, ha ezt megírom, akkor szerinted lesz sok olvasóm?
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 19. 09:36-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 19. 12:11
#842
Vannak olyan munkahelyek, ahol unatkoznak és ilyenekre van idejük? A munkámat szerettem, és csak álnévvel mondom ki, hogy akkor is csináltam volna, ha nekem kell érte fizetnem, mert az soha egy percre sem jutott eszembe, hogy unatkozzak, sokszor enni sem volt időm egész nap. Miről beszélsz te? Hol vannak azok a munkahelyek amikről írsz? Van felvétel? Igaz, ha lenne sem mennék olyan helyre és olyan dolgot csinálni, amit nem szeretek és nem szenvedéllyel csinálom. Ha neked ilyen munkád van, akkor borzasztóan sajnállak és most már megértelek, hogy időnként olyan mélyre zuhansz, hogy innod kell. Válts munkahelyet, olyat, keress, amit szeretsz csinálni.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 19. 09:36-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 19. 09:36
#841
Önkielégítés a munkahelyen.
Az önkielégítés a munkahelyen, egyáltalán nem tabutéma Magyarországon. Nyilván adott keretek közt lehet erről beszélni, nem feltétlenül egy üzleti tárgyalás alkalmával. Az önkielégítés közmegegyezés szerint, alapvetően magányos sport, ami igényli az elvonulást.
Munkahelyeken gyakran jelentkezik a stressz, ennek számos formája van, és olykor negatív hatása, kell egy módszer amivel fel lehet venni a harcot rossz közérzet ellen. Sokan kávéznak a munkahelyen, kérem az olvasókat, hogy próbálják ki, hogy nem isznak kávét, minden bizonnyal tapasztalni fogják, hogy energikusabbak, hatékonyabb a munkavégzés.
Meg kell ismerkedni egy fogalommal ami nem más mint az elengedés művészete, ugyanis ez a legfontosabb. Ha alkalmazottak vagyunk akkor a munkahely kapuján kilépve próbáljuk elfelejteni a munkanap eseményeit, magunk mögött hagyni. Ha otthon, akár laptopról is kénytelenek vagyunk dolgozni akkor érdemes végig gondolni, hogy a sok munkaóra mennyire jövedelmez. Nyilván idővel , gyakran középkorú embereknek már kiforrt, érett stratégiájuk van , a munkahelyi stressz kezelésére. Térjünk vissza az önkielégítésre, ami nem más mint egy aktív meditáció, egy ablak amin belépve kellemes érzések vesznek körül, és a lényeg, hogy ha csak pár 10 percre is, de eltudjuk felejteni az épen aktuális, jelenben zajló történéseket. Természetesen ez a módszer csak akkor működik ha van lehetőség félrevonulni, szabad fél, vagy jobb esetben egy óra szükséges. Akinek van lehetősége próbálja úgy szervezni a munkáját, hogy legyen elég szabadidő az aktív meditációra. Természetesen egy kellemes csevegés is jó a munkatársakkal, de ügyelünk arra , hogy ne érdekeljem bennünket mások panaszáradata, nem kötelességünk végig hallgatni. Olyan emberek társaságát keressük, akikkel jókat lehet közösen nevetni.
Munkahelyen az egyik jellemző stressz az unalom, a mobiltelefonra telepített tetris, és kártyajátékok hatékonyan tudják csökkenteni az unalom érzését. Kijelenthető, hogy a digitális világ ebből a szempontból üdvözölhető, ahogy utaltam rá, a mobiltelefonos játékok kapcsán, azáltal, hogy befolyásolják a szubjektív időt, gyorsítják, ezáltal hamarabb lesz vége a műszaknak. Kérem az olvasót, hogy ne nevesse ki a tetris és egyéb játékot, ugyanis valamilyen módon kezelni kell az unalmat.
Férfiak esetében az önkielégítés a fantáziálás, az elképzelt világról szól, ami biztos, hogy segíti a személyiségfejlődést.
1
Lolamacko
2024. február 15. 22:39
#840
Egy fiú fogja ki a halat és egy lányt kíván, aki rendelkezzen nylon harisnya,  műduda, miniszoknya, tűsarokkal és tud pörköltet, nokedlival készíteni? Ebben te vagy a profi. 
Vagy egy lány fogja ki a halat, aki azt kéri, hogy a pasinak ne csak méretes farka legyen, de okos is legyen, aztán kap egy okos, nagyfarkú, de nagyképű pasit, akit egyáltalán nem kíván meg?
4
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 15. 21:56-kor írt üzenetére.