Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ulysses
2023. január 20. 09:14
#136
Az a fránya helyesírás! Én sem tartom szerencsésnek, ha a történetek véleményezése a hozzám hasonló "nyelvtannácik" beszólásaival vannak tele. Mivel ilyen címmel nincs az oldalon topic, indulásként itt ajánlanék két linket, amelyek a központozás szabályaival foglalkoznak.
Az első kissé száraz, tankönyvszerű: Lexikon (uni-miskolc.hu)
A másik jóval olvasmányosabb, számos példamondatot tartalmaz, és a párbeszédek helyes központozásával részletesebben foglalkozik: Központozás, idézés és párbeszéd - Fülszöveg (blog.hu)
Valami olyan helyen látnám ezeket, vagy egyes részeiket szívesen, ahol az igényes írók könnyen megtalálhatnák.
Tervezem, hogy a sztorik színvonalasabb írásához segítő tippeket, ötleteket, fogásokat szedek majd össze. A Törté-nethez hasonló profilú, idegen nyelvű oldalakon számos ilyen cikket találtam. Némelyik magyarra átültetve is használhatónak tűnik. 
1
Titti
2022. október 6. 00:08
#135
Szia!

Beszélhetünk róla, persze. Nézd majd a profilom és dobj  egy mail-t, ha még érdekel a dolog. 
Csak mert én se találtam nálad elérhetőséget. 🙂
1
Ez egy válasz Adultestory 2022. október 5. 19:13-kor írt üzenetére.
Adultestory
2022. október 5. 19:13
#134
Szia!

Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam más elérhetőséget hozzád. Azért bátorkodtalak zavarni, mert a blogodon olvastam, hogy kerestél valakit, közös történet írásához. Engem érdekelne a dolog, ha még aktuális és persze ha megfelelő partnernek találsz. Szóval, ha úgy gondolod beszélhetünk róla. 

Válaszod előre is köszi:

Adultestory
1
Ez egy válasz Titti 2022. augusztus 24. 06:01-kor írt üzenetére.
viccesbacsi75
2022. augusztus 30. 19:18
#133
Kedves Szerkesztőség!

Jobb alternatívát nem találtam, ide írom: Az általam beküldött történet címe át lett írva  közzététel előtt (jogosan, a mostani jobb, mint amit én adtam neki) 

A történet folytatásának az első részhez hasonlóan rossz címet adtam. Ha lehetne kérnem, az eredeti beküldésben szereplő cím helyett olyan címet adjatok neki, mint pld: "Dóri - Az őrjítő szexdémon - második adag"

Buta módon én bekezdésekre szedtem a dolgot, ami a cím szempontjából elég rosszul jön le - de próbáltam alkalmazkodni az oldalon közzétett íróknak szóló javaslatokhoz. Így a történetek több részre vannak szabdalva, mint a beküldések.

Az általatok leírtak szerint: "Részekre bontás esetén lehetőleg minden felkerülő történetbe kell erotikus részletnek jutnia, ehhez előfordulhat, hogy két részt egyben érdemes publikálni."

Így elszeparálható lenne az író szerinti szegmentálás (numerikus bekezdések: 1,. 2,. 3,. ) és a közzététel szerinti csoportosítás (első, második, harmadik, stb)

Ígérem, a következőt már helyesen fogom beküldeni.

Előre is köszönöm a megértéseteket. 
1
Titti
2022. augusztus 24. 06:01
#132
Szia!
Naponta jelennek meg sztorik és aránylag sűrűn képregény is. Ennyit arról, hogy kihalt lenne. 
Sajnos ez a fórum a "szégyenlősek" fóruma. 🙂 A történeteken kívül alig fejezik ki a gondolataikat a tagok. Nem konkrétan egy hatalmas kitárulkozásra gondoltam, de újabban a történetek többségén a komment is tiltott. Értem én, hogy van olyan sztori, ahol a szerző személyes érintettsége miatt tesz így és ez tolerálható is lenne. 
A te kérdéseidre viszont  egyszerű válasz adható. Arra érdemes nézelődnöd, ami a kedvenced. Hogy bele kell-e húznod, azt te tudhatod. Amennyiben igen, akkor hajrá, várjuk a "vér-átömlesztést". 😀
1
Ez egy válasz ackermann 2022. augusztus 3. 11:25-kor írt üzenetére.
a
ackermann
2022. augusztus 3. 11:25
#131
Látom eléggé kihalt a fórum, semmi életjel nincsen itt. 😀 
1
a
ackermann
2022. augusztus 1. 09:41
#130
Sziasztok! Új vagyok itt, merre érdemes nézelődni? Tervezem én is megosztani a műveimet, de bele kellene húzzak az írásos részével. 🙂 
1
Titti
2022. március 16. 10:01
#129
Én mindenkinek igyekszem annyi tiszteletet adni, amennyit kapok.
Ez csak a tisztelettel van így, pl puszival már nem mindig. 🙂
Ha valaki nem tisztel, az tőlem se érdemel mást. Legtöbbször figyelmet sem. 
1
Ez egy válasz doriangrey 2022. március 15. 22:59-kor írt üzenetére.
doriangrey
2022. március 15. 22:59
#128
Fenotrin nem pimaszkodott az olvasókkal, csak lezárta a kommentet. Ettől még lehet beszélni az írásáról, ahogy az előző esetben is tettük, ha mondjuk szeretnél hozzáfűzni valamit. 
A dolog lényege szerintem az olvasók tisztelete. Nyilván kölcsönösnek kell lenni. Az író is megadja, az olvasó is - a komment, vagy vélemény nem elkerülhető, legfeljebb nem tud róla. Lehet szeretni, vagy utálni, de szerves része ennek a dolognak, amit itt művelünk. 
1
Ez egy válasz Titti 2022. március 15. 21:05-kor írt üzenetére.
Titti
2022. március 15. 21:05
#127
Egyik kedvenc írótárs is élt ezzel a lehetőséggel - nem vár hozzászólást. Nála is fenntartod az állításod? 🙂
Fenotrin egy fordításához gondoltam írni valamit. Viszont ha nem kíváncsi rá, akkor hagyom.
 
1
Ez egy válasz doriangrey 2022. február 9. 21:51-kor írt üzenetére.
doriangrey
2022. február 17. 11:37
#125
1
Ez egy válasz Álmoska5 2022. február 17. 00:31-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2022. február 17. 00:31
#124
Tisztelt Szerkesztőség!  Kedves "Titti és "doriangrey!
Szerkesztőségnek és fent nevezett személyektől "BOCSÁNTOT" kérek!  Nem kivánnám tovább ragozni a fő kérdést, mindenki döntse el a maga a szempontjábólm hogy az a csík, amit 5-6 órán át is látható, hogy anyaga égéstermék, vagy vegyi elegy, ami különféle betegségek okozója lehet!

80. életkorom betöltése talán eléggé megbocsátható, hogy nem szereztem tudomást a "Légifolyosók megszünéséről"  Kimondottan kiemelném "dorianrey" kedves új ínformációját, ami nagyban segített e "Meakulpás" levelem megírásákoz. Kérnélek, hogy azt a WEB címet újból megaddnád-e mert  a Szerkesztőség érthető okok miatt törölte!

"Bizse42"
1
Titti
2022. február 9. 22:24
#123
Ó, hát értettem én azt is. 🙂 Írtam erre is: annak sokféle oka lehet. Sértett önérzet, stb. Még az is lehet, hogy csak nem talált jobbat ennél, bár nem gondolta komolyan. Olvastam olyan krimit, ahol a gyilkos hirtelen felindulásból követte el tettét. Nem gondolkodva előre... Ez is lehet olyasmi. 
Amennyiben neked van igazad és sértő szándékkal írta, akkor is sajnálni való.
Habár, ha én valakit sértegetni szeretnék, akarattal, akkor nem írok neki ilyen jó sztorit. Azt hiszem ezt be is mutattam egyszer itt már. 😀 Meg is lett érte a "jutalmam" pontszámilag is, meg hozzászólásokban is. Ma már kicsit szégyellem érte magam, mert gyerekes volt. De ennél nagyobb hibát sose kövessek el erős felindulásból. 🙂
Viszont az ő története nem olyan, mint amit én akkor írtam.
1
Ez egy válasz doriangrey 2022. február 9. 21:51-kor írt üzenetére.
doriangrey
2022. február 9. 21:51
#122
"Én tiszteletben tartom - és meg is értem - ha valaki nem szeretne hozzászólásokat látni az írásával kapcsolatban."
Valóban, tökéletesen igazad van. De tudod, lehet írni a fióknak is. Az valóban nem fog véleményt formálni.
Érted az ellentmondást? Érted hát. 🙂 
Amúgy én sem forszíroztam volna, lásd a másik kolléga szintén nem kommentelhető írását, de kirakta azt a dakota idézetet az elejére. Az pedig nekünk, olvasóknak szól. Lefordítom férfi nyelvre: "kapjátok be". 
1
Ez egy válasz Titti 2022. február 9. 10:49-kor írt üzenetére.
Robespierre
2022. február 9. 15:39
#121
Én ugyanezt hallottam csak kifogással.🙂
1
Ez egy válasz doriangrey 2022. február 9. 10:00-kor írt üzenetére.
Titti
2022. február 9. 10:49
#120
Én tiszteletben tartom - és meg is értem - ha valaki nem szeretne hozzászólásokat látni az írásával kapcsolatban. Ő mintegy emlékeztetőnek szánja azt a saját részére azzal, hogy hátha más is érdekesnek tartja. Viszont arra nem kíváncsi, hogy ki és miért tartja jónak, avagy olvashatatlannak. Ennek oka sokféle lehet.
Félig olvastam csak el azt a dolgozatos "művet", de amiről szóltál, az a rész nekem is tetszett. Arról csak ennyit.
A bölcsesség nem a korral jár, azaz nem mind bölcs ami ősi. Például: mondok ma valami butaságot - akár ez is lehet az - és ezer év múlva majd valaki jót nevethet rajta. Pedig akkor már ősinek lehet ezt tekinteni.
A "mű" azért idézőjeles, mert több helyen találtam erre definíciót, de mindegyik szubjektív, azaz mindbe bele lehet kötni. Te mást tarthatsz alkotásnak, mint én. Megint más mondjuk egy kínai szakács, vagy egy ausztrál hajóskapitány. Mást tartottak annak ezer éve is és valószínűleg más lesz ezer év múlva. Persze ma van rá meghatározás és szabályok. De ezek is mások voltak régen és változnak a jövőre nézve. 
Ma is van aki a "múltban él" és van olyan, aki előbbre láthat a többieknél. Ha őket is elfogadjuk - de legalábbis toleráljuk - akkor lesz teljes a kép. Szerintem.
Mindemellett elképzelhető olyan is, aki statikusnak érzi a világot. Az ő számára amiket itt írtam, mind-mind butaság csak.
1
Ez egy válasz doriangrey 2022. február 9. 10:00-kor írt üzenetére.
doriangrey
2022. február 9. 10:00
#119
Az Esszé c. mű - sajnos - nem kommentelhető. Nekem teszik, kifejezetten színvonalas, bár fordítás, amit illett volna jelezni. Mivel ez vélemény és senki sem kíváncsi rá, én sem vagyok az íróéra kíváncsi, amit az arcunkba tolt azzal a dakota baromsággal. De mert nyilvános megjelenésbe adta, álljon bele, ha valakinek hozzáfűznivalója van. Szerintem. 🙂 
1
sztbali
2020. május 3. 22:57
#118
Keresek egy történetet! Férj-feleség szekcióban nem találtam, de ilyen szereplők vannak benne. A történet arról szól, hogy egy összejövetelen a pár összeveszik és a feleség bosszúból minden pasival lefekszik a párja szeme láttára. Valaki tudja melyik történet ez?
1
v
valeriana
2019. január 31. 10:31
#117
Hogyan tudok itt az oldalon olyan történetekre rákeresni, olyan történtet találni, ami alapvetően Hetero (szóval nem shemale), viszont a nő és a férfi testet/lelket cserél, vagy ilyesmi, van egyáltalán olyan ami az én eme fura fantáziámnak eleget tehet? 😀
1